Zimní boty 18měsíční (superfit+sněhulky?)

1168
9.10.13 00:27

Zimní boty - 18-ti měsíční (superfit+sněhulky????)

Ahoj, obracím se na Vás s dotazem. Mám holčičku nyní 14 měsíců, už celkem slušně chodí a začínám mít problém udržet jí v kočárku, venku trávíme hodně času. Jak ve městě, tak v přírodě. Uvažuji o zimních botičkách. Celoročky teď máme superfity a jsem maximálně spokojená, koupila bych je tedy i jako zimní. Mám k nim koupit ještě sněhule nebo ne???Nebo kupujete na zimu jen ty jedny boty nebo dvoje,,kozačky"???Malé se hodně potí nožička, tak se tak nějak i bojím mít jen jedny boty…Každopádně moc děkuji za všechny případné rady… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20155
9.10.13 00:57

Kupuji dvoje a zrovna zimní to budou také Superfity. Jestli ti moc maminek neodpoví, tak prohledej další boty, bylo tu na stejné téma víc diskuzí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
9.10.13 05:40

Za sebe zatím nekupuju nic, nakoupím až opravdu udeří mrazy, protože nikdy nevím, kdy noha za měsíc vyroste o číslo a půl, abych nesplakala nad „úsporou“. A protože nepojedu po žádné akci, tak koupím nejdřív jedny, a pak se uvidí. Kdyby byly propocené nebo tak, přikupovala bych. Moje dcera třeba sníh nijak nevyhledává (bylo jí 18m v únoru), takže jsme toho tolik nepochodily (a v mrazech jsem ji stejně brala ven jen jednou denně) - ale Tvoje může být jiná.

Jinak hodně na toto téma najdeš tady https://www.emimino.cz/…boty-164790/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5000
9.10.13 07:03

Ahoj,
já mám se superfity zkusenost, ze druhe rozhodne nejsou treba. Rozhodne ne u 18m prcka :)
Ale zatim je taky jeste nekupuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44208
9.10.13 07:04

Dceři 15 měsíců plánuju koupit jen jedny boty, protože noha může poskočit během pár týdnů i o dvě čísla - tak se stalo u syna, který je narozen ve stejném měsíci jako ona(ale o 6 let starší). Boty nejsou zdarma a tiskárnu na peníze nemáme.
Zatím teda kupovat nebudu, taky trávíme hodně času venku, ale má celoročky a termo ponožky, stačí to.
Dcerce za posledních 6 týdnů(od doby, co chodí sama), taky poskočila noha o dvě čísla.

Upřímně, kdybych chtěla druhé, klidně použiju po starší dceři, pokud bude pasovat číslo nebo pořídím nějaké slušné od kamarádky za pár korun. Nejstarší syn měl vždy jen své nové a kvalitní, celokožené kotníčkové boty(Fare, Pegres, Protetika), první tenisky měl až ve 4 letech, jen do školky na zahradu a ještě jsem mu do nich koupila ortopedické vložky(kupuju starším dětem do všech tenisek, kterých mají fakt po málu, ve sportovní obuvi se běžně chodit nemá). A výsledek je ten, že na sedmileté prohlídce mu doktorka zjistila náběh na ploché nohy a doporučili používat pouze zdravotní obuv(kterou používáme, syn běžné bačkory nenosí, ale má zdravotní sandály Protetika nebo obuv Fare). Je to dáno geneticky a taky zrychleným růstem. Kdo má mít ploché nohy, ten je mít bude. U holek už to tak nehrotím a jako záložní máme boty použité(ale ve slušném stavu).

Teď hned bych nekupovala nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
9.10.13 07:10

Včera jsem koupila tyhle:

http://www.e-detska-obuv.cz/…0080-00.html

a nemám v plánu kupovat ještě jedny :nevim:,pokud to teda nebude extra nutné ;)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
9.10.13 07:18

Taky bych ještě počkala, až to bude fakt aktuální. Dcera když začala chodit, tak pak během měsíce jí noha najednou hrozně vyrostla a tak nějak jinak se přetvarovala, naše Rehabka říkala, že je to normální, jak se ty chodidla najednou zaatěžujou, tak se prostě změní. Takže bych s nákupem botiček počkala, až mrazy udeří a pak znovu pořádně vyzkoušela, co bude sedět.
My máme taky superfity, to je naprosto geniální bota :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13784
9.10.13 07:49

Měli jsme loni Superfity jediné a stačily, letos je plánuju taky jako jediné. Pro začínající chodící dítě budou určitě stačit. Navíc mají krásně měkkou podrážku, která je zvlášť pro začínajícího chodce důležitá, to většina ostatních sněhulí nemá. Je tu o tom mraky diskuzí, stačí si zadat do vyhledávání „Superfit“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
9.10.13 07:57

@Slečna Ferka Jé, konečně někdo, kdo ještě nemá zimní boty! Už jsem z toho totiž mírně nezvózní, to jsou každý den nové a nové diskuze, tak snad ještě nějaké v obchodech zbydou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
9.10.13 08:01

Dcerka má 18 měsíců a jedny zimní botky už má a ještě koupím jedny jistota je jistota náhodou jhe bude mít promočené a včem pak půjde ven :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13784
9.10.13 08:09

@Deniiisa ale Superfity nepromoknou ;) I když v nich třeba projde kaluží, tak vydrží. Já jsem je brala i teď na dovolenou jako gumáčku, půl dne chodil v mokrý trávě v dešti a nohy měl suchý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
9.10.13 08:19
@AnastazieB píše:
@Deniiisa ale Superfity nepromoknou ;) I když v nich třeba projde kaluží, tak vydrží. Já jsem je brala i teď na dovolenou jako gumáčku, půl dne chodil v mokrý trávě v dešti a nohy měl suchý.

Fakt? Máte odkazek na takový botky? Alecena bude určo mastná co? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
9.10.13 08:22

@Lendi86 Superfitky kupuju staršímu od první zimy, co začal chodit (taky mu bylo 18 měsíců) a maximální spokojenost! Doteď mu na celou zimu stačily jen 1, i když začal chodit do školky, nikdy je neměl promočené a kupuju až tak v listopadu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13784
9.10.13 08:23

@Deniiisa to jsou normální Superfit s goretexem. Cena je mastná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
9.10.13 08:27

http://www.e-detska-obuv.cz/…0080-00.html loni tyhle s goretexem plus nastříkání ještě a vydržely všecko, kaluže, břečku, sníh.. druhé jsem pomalu ani nevyužila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková