Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj:)
Chtěla jsem malé koupit boty - chtěla jsem Superfity, protože jsem s nimi spokojená, ale klidně ji koupím i jiné kvalitní, ale kde? ![]()
Já jsem jí už třikrát kupovala v Prostějově jakoby u hradeb (obuv pro radost nebo tak nějak myslím), ale teď jsem tam byla a jakékoliv boty ve vel. 22, mají jen černé Superfity
Jenomže nevím jestli je ještě někde v PV takový obchod? Klidně si zajedu i do OL, ale ten teda neznám vůbec, ale zase si myslím že by tam mohli mít alespoň větší výběr, jako byla jsem fakt zklamaná. Člověk je ochotnej dát peníze, ale 1 kvalitnější botky ![]()
Díky moc ![]()
Ahoj, prd na PV. Podivej se na mall.cz.U nas v PV je toho malo. Jeste daichman(nebo jak se to pise) ma ve vyberu i kvalitni, ale predrazeny a jen par kousku. Osobne doporucuji na mall kouknout i na znacku geox, ja jsem s ni u sebe i holek spokojena.
@wildcherry a trefíš velikost? Já mám u malé celkem problém, protože po vyzkoušení má Superfity 22 a kupovali jsme na písek nějaký levnější a tam má 21 a to jsou jí větší, takže jsem kupovali ještě vložku do toho..Ale na Mall se určitě podívám ![]()
@soleile nezkoušela jsi ten obchod, co je teď naproti divadla? Dřív byl ve starém Prioru. Ale tam zase nemají Superfity. Je fakt, že boty jsem tam vždycky nějaké dětem vybrala.
Mladší teď 21 Pegresy, s těma mám taky docela dobrou zkušenost…
V Olomouci nevím, tak jsem většinou nikdy nedošla. Jedině zkusit, jestli někde na netu najdeš třeba nějaký seznam prodejců Superfitů.
U nás (v Konici) Superfity mají dost. Ale zdá se mi, že docela předražené (třeba jeden z modelů jsem našla na netu asi o pětikilo levněji
)
@jiji Tak to jsem tam nebyla, ale právě mamka říkala že se jí něco mate jestli tam něco není otevřenýho. Takže tam bych se mohla podívat. Jako mě je to jedno, já netrvám jenom na Superfitách, ale malá je měla dvakrát a řekla bych že jsou takový příjemný lehký, ale klidně můžeme zkusit i něco jiného. Takže děkuji moc ![]()
@Genovesa taky moc děkuji, zítra to asi objedu a spojím s procházkou ![]()
@soleile a obuv JERRY v PV neznáš? Paní tam zrovna superfity má a docela fajn výběr. Je to dětská botička.
@soleile zkus mrknout, uvidíš. Já jsem chodila už i do Prioru, paní celkem poradí. Jak ho začali bourat, tak mi chvíli trvalo, než jsem zjistila, kam to vlastně přesunuli.
Naposledy, když jsem holkám kupovala boty, tak jsem byla u těch hradeb (na podzim jsem tam brala Befado s páskem přes nárt místo papučí do školy a cvičky) a s díky jsem odtamtud vycouvala. Starší chtěla baleríny a když už by si vybrala, stály asi 1300,–
. Nemám problém investovat do kvalitních bot, ale to se mi teda zdálo moc, s ohledem na to, že si je obuje několikrát za rok a za tu dobu je stihne tak důkladně okopat, že pro mladší budou dobré pak maximálně na písek.
U divadla jsem pak koupila taky docela pěkné a řekla bych, že i kvalitní asi za 700,–
@jiji tak fakt moc děkuju, tam se stavím na 100% a pokud si nevybereme, tak zajedeme do OL, za ty hradby už nejdu no
Jako kdyby měli aspoň výběr ![]()
@soleile píše:
@janca84 A to je prosím tě kde? Já vůbec nevím..
Naproti bývalého Prioru-Zlaté Brány je podchod, na začátku je tuším masna, v podchodě je nějaký obchod se spodním prádlem, pak Tyjátr-dětské oblečení a vejdeš na takový dvůr. Tak po levé straně je dětská obuv jerry.
@janca84 aha, tak to právě myslím já, dvakrát jsem tam spokojená byla, ale teď výběr teda nulovej v té 22 ![]()
@soleile nemáš zač, snad ti to k něčemu bude a vybereš ![]()
@janca84 jj, to je ten, jak o něm píšu, že je u hradeb. Jen jsem netušila, že se to tak jmenuje. Taky jsem tam byla spokojená před půl rokem a teď teda nic moc výběr a když už, tak za pekelný ceny (já jsem teda šla po trochu větším čísle, starší má vel. 31)