Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@soleile aha
Tak asi už to má dost přebraný. Viděla jsem, že má naskladněný sandálky nový
@jiji nejsem přímo z PV, tak nevím, že se tomu říká u Hradeb
Tak ceny tam jsou mazec. Superfity bereme na zimu-jsou super, nebyl zatím problém. Teď na jaro jsem z tama brala tyhle https://www.facebook.com/…82639397021/?…
@janca84 asi jo no, protože sandálky nabízela. Ale jelikož má malá ještě pořád zimní botky, tak potřebuju nějaký celoroční a to už bohužel nemá..
Ale zatím děkuju moc všem:)
@soleile Vím, že ta paní z Jerry nabízí i možnost projít si internetový katalog obuvi, kterou prodává, a ona to objedná. Ale chce to zaplatit předem, aby jí tam pak ty boty nezůstaly.
@Nsoci jo to je pravda, že objedná, co je třeba. Vím, že objednává i vybrané befada.
@Nsoci tak to je náhodou parádní. Takže stačí napsat sem a mám hromadu možností ![]()
@Nsoci To radši nemám, jinak bych nedělala nic jinýho a doma bysme myslím shnili ![]()
@soleile píše:
@wildcherry a trefíš velikost? Já mám u malé celkem problém, protože po vyzkoušení má Superfity 22 a kupovali jsme na písek nějaký levnější a tam má 21 a to jsou jí větší, takže jsem kupovali ještě vložku do toho..Ale na Mall se určitě podívám
Ja vel. uz trefim, muzu ti poradit.Geox,superfit objednej o cislo vic, maji trosku mensi cislovani. Kazdopadne jsem i u sebe zvykla, si objednat na mallu dve vel. a vratit tu nevyhovujici, nebo oboje. V Santovce je geox taky, tak zkus treba porovnat tam velikost a levneji objednat na tom mallu.Na mmb najdes geox za dobre ceny na deti taky. Kazdopadne, ted jsem v D. u tesca kupovala male boty na litacku, nez mi projou prave boticky u mallu, muzu ti je vyfotit, z 699 za 499 a kotnikovy, nozka ji drzi skvele a 22 i 23 meli jeste min patek.
@jiji píše:
@soleile zkus mrknout, uvidíš. Já jsem chodila už i do Prioru, paní celkem poradí. Jak ho začali bourat, tak mi chvíli trvalo, než jsem zjistila, kam to vlastně přesunuli.
Naposledy, když jsem holkám kupovala boty, tak jsem byla u těch hradeb (na podzim jsem tam brala Befado s páskem přes nárt místo papučí do školy a cvičky) a s díky jsem odtamtud vycouvala. Starší chtěla baleríny a když už by si vybrala, stály asi 1300,–. Nemám problém investovat do kvalitních bot, ale to se mi teda zdálo moc, s ohledem na to, že si je obuje několikrát za rok a za tu dobu je stihne tak důkladně okopat, že pro mladší budou dobré pak maximálně na písek.
U divadla jsem pak koupila taky docela pěkné a řekla bych, že i kvalitní asi za 700,–
Befado jsou fajn, ale na netu koupis za mnohem lepsi cenu. Treba primo na mmb.
@wildcherry píše:
Befado jsou fajn, ale na netu koupis za mnohem lepsi cenu. Treba primo na mmb.
Díky. Tak teď už máme tak nějak v merku číslo, tak snad bych to i trefit mohla ![]()
Je fakt, že tento školní rok už jsem kupovala druhé, takže by se to určitě vyplatilo…