Dětská oslava (5 let) - Praha, v interiéru

8660
5.11.17 23:37

Dětská oslava (5 let) - Praha, v interiéru

Ahoj holky, v prosinci mě čeká organizace dětské oslavy pro syna, bude bude mu 5 let, narodil se 25.12. takže po pravdě řečeno, doposud jsme slavili prostě doma-krásný dort podle jeho přání, ale jen návštěva příbuzných…už strašně dlouho mluví o tom, že teď by si moc přál oslavu s kamarády ze školky a dětmi našich přátel…cca by to bylo 20 dětí ve věku 2-6 let. Realizovat to doma nepřichází v úvahu, nevešli bychom se.

Budu moc ráda za nějaké tipy na restaurace, dětské centrum nebo prostě místo, kde jste organizovali oslavu nebo kde jste byli s dětmi na nějaké vydařené party. PRAHA nebo blízké okolí…Asi bych spíš preferovala místo, kde připraví občerstvení i nějaký základní program…

Předem moc děkuji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8142
6.11.17 01:26

Záleží odkud jste z Prahy. Tady v Radotíně, v herničce se konají dětské oslavy: http://veselykralicek.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
6.11.17 02:52

Videla jsem slavit i v Brumbambuli na Kolbence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21629
6.11.17 04:06

Oslavu udela kazda herna. Toboga na zlicine, Koala Cafe, Funpark zirafa… Jen pocitej, ze to je draha sranda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
6.11.17 08:14

@nozu nenapsala jsem to vyse, ale prave treba zirafa nebo Koala mi pripadaji hrozne hlucne a obrovske a radsi bych neco, kde budeme sami jen my jako uzavrena skupinka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
6.11.17 08:14

@Levandulina dekuji, mrknu na to! Radotin je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
6.11.17 08:19

Jojogym v Dobřichovicích je super pro malé i větší děti, není to tak drahé, postarají se o výzdobu a cokoliv si dohodnete, herna je v době oslavy uzavřená pro ostatní děti. A za sebe mohu říct, že jsme prošli více heren ale v této nemám o děti strach a nemusím je tak hlídat. Třeba žirafa pro nás bylo peklo.

Zrovna v tom králíčkovi ta herna je spíš pro 2,3 max 4 letý děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
6.11.17 08:27

@mi.anetka díky moc za tip! Vyjedeme se tam podívat. Jinak souhlas, Žirafa je pro mě taky za trest…nezapomenu jsem jsem šplhala pro 2,5 letého a sama jsem se málem ztratila v tom labyrintu prolézaček a to vše v 7m těhotenství :roll: Nejstarší syn to tam miluje, ale s dvouletým to prostě nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
6.11.17 09:14

@lucillee Tam, když se koná nějaká oslava, tak je to uzavřené. Takže nikdo cizí tam v tu chvíli není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
6.11.17 10:55

Ja byla jednou na menší oslavě v Kika Pruhonoce. Nevyšlo to draho, pro deti je tam místnost kterou vyzdobili a je to hned u dětského koutku. Nabízejí i doplňkový program kouzelníka, malování na obličej ATd. Tady ceník, byla jsem tam v sobotu a zvazujeme oslavu

Příspěvek upraven 06.11.17 v 10:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
6.11.17 10:57

Pro deti prolejzacka, pro menší ohradka s kulickama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
13.3.18 23:23

Obnovuji: prosím poraďte místo pro 5.narozeniny + přijdou i mladší sourozenci pozvaných, takže ideálně pro zabavení všech, tzn. pro menší i větší deti. Pha 4,10,11 - kde jste slavili? Netradiční místo? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
14.3.18 00:01
@kittysha píše:
Obnovuji: prosím poraďte místo pro 5.narozeniny + přijdou i mladší sourozenci pozvaných, takže ideálně pro zabavení všech, tzn. pro menší i větší deti. Pha 4,10,11 - kde jste slavili? Netradiční místo? Diky

Kdybys netrvala na té 4, 10, 11, tak super by mohlo být Národní muzeum: http://www.nm.cz/…/Narozeniny/ Ale nevím, jak staří jsou ti mladší sourozenci, no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20412
14.3.18 00:21

@Lucillee-Ahojky, jak se vám daří, co jste na konec vybrali? Syn bude mít teda deset, ale je super hračička, takže herna se spoustou hraček by mu vůbec nevadila, i kamarády má hračičky plus mladší sourozenci…V Žirafě sme jednou byli pozvaní a nešla bych tam bylo to obrovské a asi i drahé. Také se nechám inspirovat, zkusím kouknout na ten Radotín..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
14.3.18 01:57

Brumbambule na Kolbenove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie