Oslava 30tin pro manžela

3
5.11.17 14:30

Oslava 30.tin pro manžela

Holky, potřebuji poradit. Chci uspořádat manželovi oslavu 30.tin. nejspíš bych to udělala doma protože to bude nejlevnější :potlesk: ale prosím ó radu. jelikoz bydlíme v bytě. chteka bych už začít kolem oběda. takze chtěla bych pozvat už na oběd přátelé. Ale nevím co vařit :lol: a odpoledne nějaké obložené mísy? Co myslíte prosím ó radu pro rodinu budem mít oslavu zvlast. :oops: Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5866
5.11.17 14:38

Tak záleží, co má manžel rád, jestli je na české jídlo, tak bych udělala třeba svíčkovou. Pak bych mu upekla nebo koupila dort a jako alternativu bych udělala i jednohubky a pár chlebíčků - ale záleží, jak kdo co má rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.11.17 14:42

My jsme delali tricetiny na chate, takze to poresilo maso na grilu, jinak bych byvala udelala, co umim a nezabere to moc casu na pripravu, nebo nejlepe se to pripravi den predem (rizky, br. salat, gulas, svickovou atd.,takove spis „chlapske veci“).Na odpoledne a vecer pak nejake chlebicky, misy, pokud vas nebude moc, tak jsou bezva treba syrove fondue, nebo zase minirizecky, studene slane strudly, sneci, parky v testicku atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
5.11.17 15:28

Nedělala bych klasický oběd, ale švédský stůl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27659
5.11.17 15:31

@radkka dobrý nápad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
5.11.17 15:32

Souhlasim, ze klasicky obed ne. Udelej proste oblozene misy. Max bych pekla navic koleno nebo výpečky k pivu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
5.11.17 15:35
@ka2ka píše:
@radkka dobrý nápad

My to tak děláme vždy, už jen z toho důvodu, že je mezi našimi přáteli dost lidí s nějakou intolerancí, alergií, vegetariánů, veganů, takže uvařit oběd by byla fuška. A přijde mi i lepší, že si každý vezme to, na co má zrovna chuť. Měli jsme takovou i svatbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
5.11.17 15:38

@Zuzabuta Podle mě záleží taky na těch přátelích. Pro někoho je jídlo v restauraci běžná věc, pro někoho je to svátek. Třeba v USA, kde všichni jedí běžně „venku“, se často zve domů a paní domu dělá jídlo.

Mě kdyby někdo pozval na oslavu, kde by se podávala domácí svíčková, byla bych z toho hotová. :mrgreen: Ale chápu, že je to extra pracné. A taky bys moc neušetřila.

Ale ta grilovačka taky nezná špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27659
5.11.17 15:39
@radkka píše:
My to tak děláme vždy, už jen z toho důvodu, že je mezi našimi přáteli dost lidí s nějakou intolerancí, alergií, vegetariánů, veganů, takže uvařit oběd by byla fuška. A přijde mi i lepší, že si každý vezme to, na co má zrovna chuť. Měli jsme takovou i svatbu.

víš co vzhledem k tomu co jsi vyjmenovala tak je to vlastně krásně ohleduplný, ono je únavný a trapný vysvětlovat že něco nemůžeš jíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.11.17 16:32

Nedávno jsme připravovali oslavu narozenin, den předem se udělali šneky z listového těsta, minipárečky zabalené v těstě a chlebíčky(různé pomazánky)
Ze sladkého rolády a koláčky
v den oslavy se upeklo více druhů masa, klobásky, opečené brambory a pečivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.11.17 02:11

Díky holky. Vzhledem k tomu že to je v únoru a jsme v bytě nemám fakt kde grilovat. A chtěla jsem tu oslavu právě už od oběda protože jsem si myslela že do 10 by mohlo být hotovo,,noční klid,, v klidu znakneme ????????????. Bude nás 12 max 14. Mě by se třeba líbilo kdyby mě někdo pozval na oběd já si to užívám když něco slavíme a naší nebo babička atd nás pozvou na oběd pro všechny vařící děvčata je to super přeci.. říkala jsem si ty řízky a salát a brambory kdyby někdo nejedl salát. Řízky ji každej a v naší partě není nikdo vegan. dort jsem už zařídila. upece známá co nám péče dorty. takze to už mám také vyřešené. a ještě udělám malé koláčky něco jako svatební místo dalších zákusků. a strudly určitě akné ty jsou super, možná ještě i roládu sýrovou delavam, a nakou jednohubku taky.no akorát bude problém to ututlat ????????až do konce. protoze jsem ještě nevymyslela jak to udělat než všichni přijedou atd aby měl překvápko ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný