Co "nicnechtějícícmu" chlapovi k Vánocům?

731
1.11.17 09:50

Co nicnechtějícícmu chlapovi k Vánocům?

Ahoj :)

Chtěla jsem poprosit o pomoc nebo nápad, jelikož já jsem sama už v koncích :-D
Klasika, chlap, 36 let, pracuje jako fasádník na stavbě - veškerý čas a většinou i víkendy zabije prací nebo lehárem u tv, takže koníčky žádné. Nečte, pije spíš víno, ale na kvalitu si nepotrpí :-D, má rád pasivně jakýkoliv sport kde závodí češi, kouří, nesportuje, miluje kriminální seriály alá Sběratelé kostí Myšlenky zločince apod. a hlavně NIC NECHCE:D maximálně se mi občas zmínil, že by se hodily nové trenky nebo ponožky :potlesk: Nedávno měl narozeniny, takže jsem mu koupila holící strojek docela dražší na vlasy i na vousy a na svátek dostal 10 párů ponožek a 10 páru trenek :D :pankac:

Ale teď mám v hlavě vymeteno… Jedniné co vím, že by potřeboval tak jsou nové brýle na čtení, ale dodnes žádné nepoužíval, takže by se musel přeměřit a udělat nové. Akorát mám obavy že třeba 5 tisíc do Vánoc nestihu našetřit. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
441
1.11.17 09:53

Ja bych byla pro nejaky zazitek. Muj taky vecne nic nechce, tak sem mu kpupila zazitek „jeden den sniperem“ k narozkam mam v planu zkusebni ponor. Nebo sem mu nechala nakreslit a zaramovat karikaturu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
1.11.17 09:56

Já sem držka :D Když fakt nic nechce, nic by nedostal :D
Můj chlap taky nic nechce (my si teda vůbec jako dárky moc nehrajeme), takže spíš kvůli synkovi dám pod stromek nějakou blbinku - třeba vypálenou muziku do auta, udělám výběr písniček co má rád a já dostávám vstupenky na akci, na kterou bych šla tak jak tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
1.11.17 09:57

Přesně tak za mě zážitek vždycky nejlepší :) manžel má rád auta tak měl vyjížďku mustangem a jednou měl čtyřkolky a let dvoumístným letadlem :) ale je toho fakt hodně. Teď planuju tandemový skok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
1.11.17 09:59

NOvé montérky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
1.11.17 09:59

Taky mám doma nicnechtejiciho. Koupila jsem mu tu novou cigaretu IQOS. Aby mohl kouřit, když pracuje a v hospodách. Levný to není, ale 5 tis to není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
1.11.17 10:02
@Janasas píše:
:palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jinak tohle mám s tchánem, tak už mu léta kupuju buď nějaký lepší cigarety (třeba tři různý krabičky, Davidoff a tak) nebo nějaký dobrý, kvalitní malý doutníčky. A i když si na kvalitu vína nepotrpí, tak třeba tři láhve v dřevěný krabici, jak je vepředu otevřená, to jsem dostala a byla nadšená, a to normálně piju Medvědí krev :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45739
1.11.17 10:02

Tak asi nic… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
1.11.17 10:10

No tak to vidí jedině na nějak ergonomické, vymazlené křeslo, nebo na masážní podložku do křesla, ať se mu při tom pasivním sportování neprosedí půlky - a naíc by ho to trochu narovnalo po práci :mrgreen: K tomu může sledovat, číst, kouřit i pít :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5161
1.11.17 10:10

Pokud ma rad nejake ty serialy tak dvd s celou serii treba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77379
1.11.17 10:11

@lavazza2 tak třeba pakl jeho oblíbených cigaret, kosmetiku nebo ty vína, anebo jsou na internetu takové bedny pro muže - stojí to teda cca 1700,–- buď jsou v tom mňamky, kosmetika, pivo nebo tak, bednu si musí vypáčit páčidlem, ty zážitky jak tady holky píšou, jsou dost drahé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Waterfall
1.11.17 10:12

Zájezd na nějaký sport kde hrají češi?

• Citovat
  • Upravit
5425
1.11.17 10:12

Můj taky nikdy nic nechce, ovšem sleduju během roku co ho zaujme. Jedny Vánoce jako vždy nic nechtěl. Někdy v létě ho zaujmulo, že prodávají znehodnocené opravdové samopaly. Říkám mu; možná Ti ho nadělí ježíšek :lol: A on že né, že to je drahý :think: No a v listopadu jsem ho objednala s tím, že ho do vánoc stihnou doručit. Týden před vánoci přijelo dpd a já ho pečlivě zabalila a scchovala. Jenže mojí chybou zůstal doklad v předsíni a aniž bych to věděla, zjistil to. Den před Vánoci jsem ho nachytala na půdě, pač mi bylo divný, že tam furt chodí. Co myslíte, hledal, našel a hrál si tam s ním!!! A pak že nic nechtěj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
1.11.17 10:15

Jinak podle mě nic nezkazíš oblečením, mikina, bunda nebo džíny a pár triček :palec: Nebo lepší boty, třeba Baťa :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
1.11.17 10:17
@Janasas píše:

Ty oni fasujou zdarma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek