Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj ![]()
Chtěla jsem poprosit o pomoc nebo nápad, jelikož já jsem sama už v koncích ![]()
Klasika, chlap, 36 let, pracuje jako fasádník na stavbě - veškerý čas a většinou i víkendy zabije prací nebo lehárem u tv, takže koníčky žádné. Nečte, pije spíš víno, ale na kvalitu si nepotrpí
, má rád pasivně jakýkoliv sport kde závodí češi, kouří, nesportuje, miluje kriminální seriály alá Sběratelé kostí Myšlenky zločince apod. a hlavně NIC NECHCE:D maximálně se mi občas zmínil, že by se hodily nové trenky nebo ponožky
Nedávno měl narozeniny, takže jsem mu koupila holící strojek docela dražší na vlasy i na vousy a na svátek dostal 10 párů ponožek a 10 páru trenek
![]()
Ale teď mám v hlavě vymeteno… Jedniné co vím, že by potřeboval tak jsou nové brýle na čtení, ale dodnes žádné nepoužíval, takže by se musel přeměřit a udělat nové. Akorát mám obavy že třeba 5 tisíc do Vánoc nestihu našetřit. ![]()
Ja bych byla pro nejaky zazitek. Muj taky vecne nic nechce, tak sem mu kpupila zazitek „jeden den sniperem“ k narozkam mam v planu zkusebni ponor. Nebo sem mu nechala nakreslit a zaramovat karikaturu ![]()
Já sem držka
Když fakt nic nechce, nic by nedostal ![]()
Můj chlap taky nic nechce (my si teda vůbec jako dárky moc nehrajeme), takže spíš kvůli synkovi dám pod stromek nějakou blbinku - třeba vypálenou muziku do auta, udělám výběr písniček co má rád a já dostávám vstupenky na akci, na kterou bych šla tak jak tak ![]()
Přesně tak za mě zážitek vždycky nejlepší
manžel má rád auta tak měl vyjížďku mustangem a jednou měl čtyřkolky a let dvoumístným letadlem
ale je toho fakt hodně. Teď planuju tandemový skok ![]()
Taky mám doma nicnechtejiciho. Koupila jsem mu tu novou cigaretu IQOS. Aby mohl kouřit, když pracuje a v hospodách. Levný to není, ale 5 tis to není…
@Janasas píše:
NOvé montérky
Jinak tohle mám s tchánem, tak už mu léta kupuju buď nějaký lepší cigarety (třeba tři různý krabičky, Davidoff a tak) nebo nějaký dobrý, kvalitní malý doutníčky. A i když si na kvalitu vína nepotrpí, tak třeba tři láhve v dřevěný krabici, jak je vepředu otevřená, to jsem dostala a byla nadšená, a to normálně piju Medvědí krev ![]()
No tak to vidí jedině na nějak ergonomické, vymazlené křeslo, nebo na masážní podložku do křesla, ať se mu při tom pasivním sportování neprosedí půlky - a naíc by ho to trochu narovnalo po práci
K tomu může sledovat, číst, kouřit i pít
![]()
@lavazza2 tak třeba pakl jeho oblíbených cigaret, kosmetiku nebo ty vína, anebo jsou na internetu takové bedny pro muže - stojí to teda cca 1700,–- buď jsou v tom mňamky, kosmetika, pivo nebo tak, bednu si musí vypáčit páčidlem, ty zážitky jak tady holky píšou, jsou dost drahé
Můj taky nikdy nic nechce, ovšem sleduju během roku co ho zaujme. Jedny Vánoce jako vždy nic nechtěl. Někdy v létě ho zaujmulo, že prodávají znehodnocené opravdové samopaly. Říkám mu; možná Ti ho nadělí ježíšek
A on že né, že to je drahý
No a v listopadu jsem ho objednala s tím, že ho do vánoc stihnou doručit. Týden před vánoci přijelo dpd a já ho pečlivě zabalila a scchovala. Jenže mojí chybou zůstal doklad v předsíni a aniž bych to věděla, zjistil to. Den před Vánoci jsem ho nachytala na půdě, pač mi bylo divný, že tam furt chodí. Co myslíte, hledal, našel a hrál si tam s ním!!! A pak že nic nechtěj!!!
Jinak podle mě nic nezkazíš oblečením, mikina, bunda nebo džíny a pár triček
Nebo lepší boty, třeba Baťa ![]()