Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj možná je ještě brzo, ale lepší dříve než na poslední chvílí.
Chtěla bych poradit, protože mě nic nenapadá co koupit tetě k vánocům. Je učitelka na zš.
Chtěla bych něco originálního poradite? ![]()
Ahoj, zase tak brzo není
už začínám dárky taky řešit. Já bych to viděla na hezký hedvábný šátek, jako učitelka určitě nosí svetříky a košile a příjemný šátek je určitě hezký doplněk, který navíc dokáže rozzářit, doplnit a ozvláštnit i jinak nudné šedé černé či hnědé oblečení.
Brzo není, já už min. 50% dárků mám, nesnáším ten předvánoční běs.
Těžko říct, má nějaké koníčky, záliby? JE sice učitelka, ale to toho moc nevypovídá. Fintí se ráda? Nebo je spíš přírodní typ? Kolik je cenová relace?
Čistě za sebe. Nemám ráda sošky, svíčky, a další dekorační předměty, ať jsou sebevtipnější. KDyž už tak radši hrnek, povlak na polštář. Ale to musíš toho druhého dobře znát ![]()
A kromě toho, že je učitelkou na zš, tak jaké má zájmy? Nebo jí chceš vyloženě kupovat něco, co souvisí s jejím povoláním, když ho tu uvádíš?
@redher píše:
Ahoj, zase tak brzo neníuž začínám dárky taky řešit. Já bych to viděla na hezký hedvábný šátek, jako učitelka určitě nosí svetříky a košile a příjemný šátek je určitě hezký doplněk, který navíc dokáže rozzářit, doplnit a ozvláštnit i jinak nudné šedé černé či hnědé oblečení.
O šátku jsem taky přemýšlela ale nemůžu narazit na nějaký pěkný.
@redher píše:O šátku jsem taky přemýšlela ale nemůžu narazit na nějaký pěkný.
Ahoj, zase tak brzo neníuž začínám dárky taky řešit. Já bych to viděla na hezký hedvábný šátek, jako učitelka určitě nosí svetříky a košile a příjemný šátek je určitě hezký doplněk, který navíc dokáže rozzářit, doplnit a ozvláštnit i jinak nudné šedé černé či hnědé oblečení.
@Aries6 píše:
Brzo není, já už min. 50% dárků mám, nesnáším ten předvánoční běs.
Těžko říct, má nějaké koníčky, záliby? JE sice učitelka, ale to toho moc nevypovídá. Fintí se ráda? Nebo je spíš přírodní typ? Kolik je cenová relace?
Jenom chodí občas hrát badminton a právě na sebe nemá moc času.
Hodně času věnuje své dceři a postiženému synovi.
Cena tak do 350 kč.
@Paola21 píše:
A kromě toho, že je učitelkou na zš, tak jaké má zájmy? Nebo jí chceš vyloženě kupovat něco, co souvisí s jejím povoláním, když ho tu uvádíš?
Nemusí to zrovna souviset s jejim povolání, ale vážně mě nic nenapadá, co by jí potěšilo.
@Barca44 píše:
O šátku jsem taky přemýšlela ale nemůžu narazit na nějaký pěkný.
pro inspiraci
sestra má dobrou zkušenost, určitě budou i nějaké recenze na netu. *** edit admin - odstraněn odkaz
@Barca44 píše:
Nemusí to zrovna souviset s jejim povolání, ale vážně mě nic nenapadá, co by jí potěšilo.
Jestli něco sbírá, tak jí koupit něco do sbírky, jestli má ráda dekorace, tak jí koupit dekoraci, jestli má ráda hudbu, tak jí třeba koupit lístek na koncert, jestli ráda čte, tak ji koupit knihu, která by se jí mohla líbit…
@Barca44 Co treba kvalitni diar? Existuji i uoravene pro ucitelky.
@Barca44 píše:
Jenom chodí občas hrát badminton a právě na sebe nemá moc času.
Hodně času věnuje své dceři a postiženému synovi.
Cena tak do 350 kč.
A co bižuterie? Nějaká jemnější sada.
Mě by třeba udělala radost peněženka a nebo třeba pro učitelku - kvalitní pero??