Co koupit na Vánoce pro...

24
29.10.17 17:09

Co koupit na Vánoce....pro...

Ahoj možná je ještě brzo, ale lepší dříve než na poslední chvílí.
Chtěla bych poradit, protože mě nic nenapadá co koupit tetě k vánocům. Je učitelka na zš.
Chtěla bych něco originálního poradite? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8
29.10.17 17:23

Ahoj, zase tak brzo není :-) už začínám dárky taky řešit. Já bych to viděla na hezký hedvábný šátek, jako učitelka určitě nosí svetříky a košile a příjemný šátek je určitě hezký doplněk, který navíc dokáže rozzářit, doplnit a ozvláštnit i jinak nudné šedé černé či hnědé oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
29.10.17 17:23

Na internetu se dají koupit vtipná trika, hrníčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25172
29.10.17 17:38

Brzo není, já už min. 50% dárků mám, nesnáším ten předvánoční běs.
Těžko říct, má nějaké koníčky, záliby? JE sice učitelka, ale to toho moc nevypovídá. Fintí se ráda? Nebo je spíš přírodní typ? Kolik je cenová relace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25172
29.10.17 17:42

Čistě za sebe. Nemám ráda sošky, svíčky, a další dekorační předměty, ať jsou sebevtipnější. KDyž už tak radši hrnek, povlak na polštář. Ale to musíš toho druhého dobře znát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
29.10.17 17:44

A kromě toho, že je učitelkou na zš, tak jaké má zájmy? Nebo jí chceš vyloženě kupovat něco, co souvisí s jejím povoláním, když ho tu uvádíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.10.17 17:58
@redher píše:
Ahoj, zase tak brzo není :-) už začínám dárky taky řešit. Já bych to viděla na hezký hedvábný šátek, jako učitelka určitě nosí svetříky a košile a příjemný šátek je určitě hezký doplněk, který navíc dokáže rozzářit, doplnit a ozvláštnit i jinak nudné šedé černé či hnědé oblečení.

O šátku jsem taky přemýšlela ale nemůžu narazit na nějaký pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.10.17 18:03
@redher píše:
O šátku jsem taky přemýšlela ale nemůžu narazit na nějaký pěkný.
@Aries6 píše:
Brzo není, já už min. 50% dárků mám, nesnáším ten předvánoční běs.
Těžko říct, má nějaké koníčky, záliby? JE sice učitelka, ale to toho moc nevypovídá. Fintí se ráda? Nebo je spíš přírodní typ? Kolik je cenová relace?

Jenom chodí občas hrát badminton a právě na sebe nemá moc času.
Hodně času věnuje své dceři a postiženému synovi.
Cena tak do 350 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.10.17 18:07
@Paola21 píše:
A kromě toho, že je učitelkou na zš, tak jaké má zájmy? Nebo jí chceš vyloženě kupovat něco, co souvisí s jejím povoláním, když ho tu uvádíš?

Nemusí to zrovna souviset s jejim povolání, ale vážně mě nic nenapadá, co by jí potěšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
29.10.17 18:10
@Barca44 píše:
O šátku jsem taky přemýšlela ale nemůžu narazit na nějaký pěkný.

pro inspiraci :-) sestra má dobrou zkušenost, určitě budou i nějaké recenze na netu. *** edit admin - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
29.10.17 18:15
@Barca44 píše:
Nemusí to zrovna souviset s jejim povolání, ale vážně mě nic nenapadá, co by jí potěšilo.

Jestli něco sbírá, tak jí koupit něco do sbírky, jestli má ráda dekorace, tak jí koupit dekoraci, jestli má ráda hudbu, tak jí třeba koupit lístek na koncert, jestli ráda čte, tak ji koupit knihu, která by se jí mohla líbit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26860
29.10.17 18:19

@Barca44 Co treba kvalitni diar? Existuji i uoravene pro ucitelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25172
29.10.17 18:23
@Barca44 píše:
Jenom chodí občas hrát badminton a právě na sebe nemá moc času.
Hodně času věnuje své dceři a postiženému synovi.
Cena tak do 350 kč.

A co bižuterie? Nějaká jemnější sada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
29.10.17 18:26

Mě by třeba udělala radost peněženka a nebo třeba pro učitelku - kvalitní pero??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.17 18:27

Co treba nejakou broz z Fler?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat