Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Navrhněte prosím nějaký vhodný dárek do 3000Kč.
Pracuje se mnou 3. rokem, vloni i předloni jsem ji dala poukázku do Sephory, ale raději bych něco a nevím co.
Vánoční prémie mít bude, tak peníze ani poukázky právě ne.
Je jí 27, svobodná, bezdětná, bydlí u rodičů (nic do bytu). Ráda čte, ale nevím, jaké knihy má. Oblečení si netroufám, je trochu silnější, abych neurazila.
Budu ráda za radu.
Co třeba nějaký pěkný diář, pokud nemá? Já teď koukala na Kikki. k a fakt se mně ta řada, co je teď v prodeji, moc líbí. Ale já jsem na to ujetá a můžu mít každý rok nový, leze to do peněz ![]()
Wellness pobyt, ať si od Vás odpočine ![]()
Oblečení jako takové je nevhodné, to máš pravdu, ale co nějakou hezkou, kvalitní pašmínu nebo jiný typ podobného šátku? Pašmína se dá využít na milion způsobů, nenese v sobě náznak upozornění na (ne)vkus či (nad)váhu dotyčné a stačí v podstatě jen vysledovat, jaké barvy/vzory asistentka nosí. Navíc je to ve tvé cenové relaci kousek, který by si málokdo koupil jen tak sám od sebe a mohl by udělat radost.
@Lenka002 taky odkud jste? Pokud Praha, tak by nebyl spatny poukaz na Chodov, Smichov…za to uz si tam nakoupi co chce a neni to smerovane na tu kosmetiku, nebo jen obleceni
z praktickeho hlediska mi to prijde nejlepsi. U te vecere je to take super napad, ale zalezi jaka je, jestli si potrpi na dobre jidlo. To same s masazi, ne kazdy to ma rad.
@saadet píše:
@Lenka002 taky odkud jste? Pokud Praha, tak by nebyl spatny poukaz na Chodov, Smichov…za to uz si tam nakoupi co chce a neni to smerovane na tu kosmetiku, nebo jen obleceniz praktickeho hlediska mi to prijde nejlepsi. U te vecere je to take super napad, ale zalezi jaka je, jestli si potrpi na dobre jidlo. To same s masazi, ne kazdy to ma rad.
Večeře mi osobně v případě svobodné, bezdětné, trošku silnější asistentky bydlící u rodičů přijde nešťastná. Na večeři člověk obvykle nechodí sám (ani se nehodí dát poukaz na večeři pro jednoho) a pokud nemá s kým jít, myslím, že poukaz na večeři by ji mohl více rozlítostnit než potěšit. Tím spíš v čase Vánoc (nemusí nutně, ale přijde mi to v tomto případě příliš rizikové).
@SlečnaDahlia píše:
Večeře mi osobně v případě svobodné, bezdětné, trošku silnější asistentky bydlící u rodičů přijde nešťastná. Na večeři člověk obvykle nechodí sám (ani se nehodí dát poukaz na večeři pro jednoho) a pokud nemá s kým jít, myslím, že poukaz na večeři by ji mohl více rozlítostnit než potěšit. Tím spíš v čase Vánoc (nemusí nutně, ale přijde mi to v tomto případě příliš rizikové).
To sice ano, ale muze si uplne stejne vychutnat dobrou veceri s kamaradkou nebo rodici myslim.
@saadet píše:
To sice ano, ale muze si uplne stejne vychutnat dobrou veceri s kamaradkou nebo rodici myslim.
To určitě může, ale jak píšu: v případě svobodné, bezdětné mladé ženy bydlící u rodičů mi přijde jako příliš velké riziko, že jí v dobré víře večeří připomenu, že je sama. Takže bych se toho spíše vyvarovala. Poukaz na nějaké sólo masáže (lávovými kameny, čokoládové atd.) by mi možná přišel vhodnější. V mezi poukazů tedy, já na ně moc nejsem ![]()
@SlečnaDahlia píše:
To určitě může, ale jak píšu: v případě svobodné, bezdětné mladé ženy bydlící u rodičů mi přijde jako příliš velké riziko, že jí v dobré víře večeří připomenu, že je sama. Takže bych se toho spíše vyvarovala. Poukaz na nějaké sólo masáže (lávovými kameny, čokoládové atd.) by mi možná přišel vhodnější. V mezi poukazů tedy, já na ně moc nejsem
to asi jo
proto jsem psala ten nakupak, tam si vlastne vybere cokoliv a me to prijde nej ![]()
Ahoj,
budu asi jedna z mála, ale masáže bych nedala - znám hodně lidí, kteří je nevyhledávají - já tak třeba nechala propadnout sedací lázen s masáží co jsem dostala od vedoucí ![]()
Podívala bych se na Portál (vydavatelství), mívali dárkové poukazy, tak bych dala asi tohle - i když vím, že zrovna ty nechcete
Ale já jsem velký knihomol, miluju knihy a tohle by mi radost udělalo.