Co dát asistence k Vánocům?

4885
24.10.17 09:27

Co dát asistence k Vánocům?

Navrhněte prosím nějaký vhodný dárek do 3000Kč.
Pracuje se mnou 3. rokem, vloni i předloni jsem ji dala poukázku do Sephory, ale raději bych něco a nevím co.
Vánoční prémie mít bude, tak peníze ani poukázky právě ne.
Je jí 27, svobodná, bezdětná, bydlí u rodičů (nic do bytu). Ráda čte, ale nevím, jaké knihy má. Oblečení si netroufám, je trochu silnější, abych neurazila.
Budu ráda za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
95
24.10.17 09:33

Thajské masáže, poukaz na luxusní večeři, parfém. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
24.10.17 09:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
24.10.17 09:36

Co třeba nějaký pěkný diář, pokud nemá? Já teď koukala na Kikki. k a fakt se mně ta řada, co je teď v prodeji, moc líbí. Ale já jsem na to ujetá a můžu mít každý rok nový, leze to do peněz :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
24.10.17 09:37

@XYZ1234
Diář dostane firemní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
24.10.17 09:47

co dát asistence k Vánocům?

Wellness pobyt, ať si od Vás odpočine :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
24.10.17 09:53

Oblečení jako takové je nevhodné, to máš pravdu, ale co nějakou hezkou, kvalitní pašmínu nebo jiný typ podobného šátku? Pašmína se dá využít na milion způsobů, nenese v sobě náznak upozornění na (ne)vkus či (nad)váhu dotyčné a stačí v podstatě jen vysledovat, jaké barvy/vzory asistentka nosí. Navíc je to ve tvé cenové relaci kousek, který by si málokdo koupil jen tak sám od sebe a mohl by udělat radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
24.10.17 10:04
@Britana píše:
Wellness pobyt, ať si od Vás odpočine :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
24.10.17 10:05

@SlečnaDahlia
To je fakt dobrý nápad, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
24.10.17 10:10

@Lenka002 taky odkud jste? Pokud Praha, tak by nebyl spatny poukaz na Chodov, Smichov…za to uz si tam nakoupi co chce a neni to smerovane na tu kosmetiku, nebo jen obleceni ;) z praktickeho hlediska mi to prijde nejlepsi. U te vecere je to take super napad, ale zalezi jaka je, jestli si potrpi na dobre jidlo. To same s masazi, ne kazdy to ma rad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
24.10.17 10:23
@saadet píše:
@Lenka002 taky odkud jste? Pokud Praha, tak by nebyl spatny poukaz na Chodov, Smichov…za to uz si tam nakoupi co chce a neni to smerovane na tu kosmetiku, nebo jen obleceni ;) z praktickeho hlediska mi to prijde nejlepsi. U te vecere je to take super napad, ale zalezi jaka je, jestli si potrpi na dobre jidlo. To same s masazi, ne kazdy to ma rad.

Večeře mi osobně v případě svobodné, bezdětné, trošku silnější asistentky bydlící u rodičů přijde nešťastná. Na večeři člověk obvykle nechodí sám (ani se nehodí dát poukaz na večeři pro jednoho) a pokud nemá s kým jít, myslím, že poukaz na večeři by ji mohl více rozlítostnit než potěšit. Tím spíš v čase Vánoc (nemusí nutně, ale přijde mi to v tomto případě příliš rizikové).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
24.10.17 10:25
@SlečnaDahlia píše:
Večeře mi osobně v případě svobodné, bezdětné, trošku silnější asistentky bydlící u rodičů přijde nešťastná. Na večeři člověk obvykle nechodí sám (ani se nehodí dát poukaz na večeři pro jednoho) a pokud nemá s kým jít, myslím, že poukaz na večeři by ji mohl více rozlítostnit než potěšit. Tím spíš v čase Vánoc (nemusí nutně, ale přijde mi to v tomto případě příliš rizikové).

To sice ano, ale muze si uplne stejne vychutnat dobrou veceri s kamaradkou nebo rodici myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
24.10.17 10:33
@saadet píše:
To sice ano, ale muze si uplne stejne vychutnat dobrou veceri s kamaradkou nebo rodici myslim.

To určitě může, ale jak píšu: v případě svobodné, bezdětné mladé ženy bydlící u rodičů mi přijde jako příliš velké riziko, že jí v dobré víře večeří připomenu, že je sama. Takže bych se toho spíše vyvarovala. Poukaz na nějaké sólo masáže (lávovými kameny, čokoládové atd.) by mi možná přišel vhodnější. V mezi poukazů tedy, já na ně moc nejsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
24.10.17 10:41
@SlečnaDahlia píše:
To určitě může, ale jak píšu: v případě svobodné, bezdětné mladé ženy bydlící u rodičů mi přijde jako příliš velké riziko, že jí v dobré víře večeří připomenu, že je sama. Takže bych se toho spíše vyvarovala. Poukaz na nějaké sólo masáže (lávovými kameny, čokoládové atd.) by mi možná přišel vhodnější. V mezi poukazů tedy, já na ně moc nejsem :)

to asi jo ;) proto jsem psala ten nakupak, tam si vlastne vybere cokoliv a me to prijde nej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
24.10.17 10:57

@Lenka002

Ahoj,

budu asi jedna z mála, ale masáže bych nedala - znám hodně lidí, kteří je nevyhledávají - já tak třeba nechala propadnout sedací lázen s masáží co jsem dostala od vedoucí :mrgreen:

Podívala bych se na Portál (vydavatelství), mívali dárkové poukazy, tak bych dala asi tohle - i když vím, že zrovna ty nechcete :mrgreen: Ale já jsem velký knihomol, miluju knihy a tohle by mi radost udělalo.

:kytka: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný