Oslava 10. narozenin - program

Anonymní
21.10.17 09:34

Oslava 10. narozenin - program

Omlouvám se za anonym, ale nechci tu veřejně psát informace o dětech.
Chystám oslavu 10. narozenin a vůbec mě nenapadá nějaký program. Ráda bych takovou „kulturní vložku“, nějaké tvoření. Nemáte nějaký nápad, co by bavilo desetileté slečny? Mně přijde, že všechno už jsem nachystala v minulých letech a teď mě nic nenapadá. Věřím tomu, že se dost zabaví samy, ale chci mít i připravené nějaké bloky, kdy ta zábava bude organizovaná, aby nebyl prostor pro nudu. Nemáte něco osvědčeného a super?
Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1812
21.10.17 10:53

Co třeba nakoupit nějaké korálky, nebo fimo hmotu a háčky na náušnice a nechat holky, ať si vyrobí nějaké náušničky? Jinak fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79944
21.10.17 10:55

Ochutnávku a hádání jídel naslepo, ale nic opravdu hnusného nedávat,
já když jsem měla kdysi dávno asi 11, tak mamka dostala balík poděděných oblečení po dcerách od její kamarádky, tak jsme se do toho s holkama celé odpoledne oblékaly a byla sranda, a jedna kamarádka řekla, že to byly nejlepší narozeniny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.17 11:31

Holky, moc díky!

@stinga ochutnávka je super, to bych mohla zařadit, to by se mohlo líbit! Oblečení žádné starší nemám a do své skříně je nepustím :mrgreen: Minule si tu dělaly kostýmy ze šátků, taky se jim to líbilo.

@Meeshab chtěla jsem vyrábět sněžítka, aby si každá odnesla domů. Dělaly jsme mýdla a dřív podle možností, když byly holky malé. Ta sněžítka by se mně líbila, ale prodávají samé hnusné sady, vůbec jsem nevybrala. Ta fimo hmota zní dobře, jen teda s tím vůbec neumím pracovat, musím se na to podívat.

• Citovat
  • Upravit
21.10.17 11:36

Jestli nevadí tak se připojím k dotazu syn bude mít za 4m 11let tak tu se tu možná něco bude hodit i nám. Jeho spolužák ho pozval na narozeniny do laser arény to bylo super ale my si to dovolit nemůžeme :( ale něco pěkného by to chtělo. Loni jsem mu vyrobyla pinatu to taky byla zábava pověsili jsme ji za lustr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.17 15:30

@Marrrtttina klidně se připoj, ale jak vidíš, nápady nejsou :(
Nemám kluky, tak neumím posoudit, ale mně se laser aréna zdá taková konzumní, komerční. Radši něco vymyslím a nachystám doma, než tohle. Nejde mně ani tak o peníze, ale o ten pocit. Možná to děti mají jinak, vůbec nevím, ale třeba moje dcerka je nadšená, že se něco chystá a děje doma.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.17 07:53

U nás je to s nápady podobné. Trochu korálkuji, tak jsem s nimi chtěla vyrábět, ale vypadá to spíše na bowling.
:nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.17 07:57
@Anonymní píše:
U nás je to s nápady podobné. Trochu korálkuji, tak jsem s nimi chtěla vyrábět, ale vypadá to spíše na bowling. :nevim:

Jen mě zajímá - máte to nějak blízko od baráku? My totiž bydlíme na vesnici, takže cokoliv takového by zahrnovalo i obtížnou logistiku x dětí od nás z domu, případně tedy se sejít jen tam, ale přijde mně to takové neosobní. Doma přece jenom se dá udělat více věcí, takhle venku je jen ta jedna zábava. Ještě známá měla to, že holky vzala odpoledne do kina a pak pokračovali doma. Ale nevím, kolik tam To by se mně docela zamlouvalo, ale nějak nic zajímavého nedávají, takže tohle padá.
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.17 10:36

Ano, máme to celkem blízko, asi 15 minut pěšky.
Já jsem to také chtěla původně udělat doma, ale máme jen byt necelých 70m2.
Na konci prázdnin jsme sondovala od kamarádky, která má podobný problém a prý u nich ve třídfě to mívají většinou práve na tom Bowlingu, případne je tam Fitness studio (takže nějaké cvičení), cukrárna, restaaurace, někdo i dílničku…

2.An.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný