Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Barca44 píše:
O šátku jsem taky přemýšlela ale nemůžu narazit na nějaký pěkný.
Na fleru najdeš originální a krásné věci
@BloomingGorgeous píše:
Co treba nejakou broz z Fler?
broz nenosí ale děkuju
@vertunka píše:
Mě by třeba udělala radost peněženka a nebo třeba pro učitelku - kvalitní pero??
No budu uvažovat o té peněžence, děkuju za váš názor.
@redher píše:
pro inspiracisestra má dobrou zkušenost, určitě budou i nějaké recenze na netu. ** edit admin - odstraněn odkaz
Děkuju
Nebo jestli šperky nosí, tak organizér na ně. Krabičku na čaje.
NEbo cokoliv tady https://www.uzasneubrousky.cz/…esniky/c2146, tam se chystám taky na nákup ![]()
Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…
Dekuju, už se tam jdu podívat
Pokud hodně času věnuje dětem ve škole a poté dětem doma, dala bych ji něco jen pro ni. Třeba nějaký vonný olej pro uvolnění stresu (růže, mandarinka) a aromalampičku. Nebo svíčku yankee candle, tu si taky každý pro sebe jen tak nekoupí.
A co v té škole pije? Já si dělám denně čaj, tak třeba nějaké dárkové balení? Nebo kosmetiku - osobně bych šla do něčeho přírodního třeba
Šátek je super nápad…Nebo parfém?
Me se v loni osvedcili rucne brousene sklenice na caj na ktere nam jeste vybrousili co jsme chteli ( jmena). Mely veliky uspech a cenove vysla jedna kolem 150-200. Letos budeme podarovavat zbytek rodiny. Na stanek jsme narazili na vanocnich trzich.
Příspěvek upraven 29.10.17 v 20:10
@jana2381 píše:
Me se v loni osvedcili rucne brousene sklenice na caj na ktere nam jeste vybrousili co jsme chteli ( jmena). Mely veliky uspech a cenove vysla jedna kolem 150-200. Letos budeme podarovavat zbytek rodiny. Na stanek jsme narazili na vanocnich trzich.Příspěvek upraven 29.10.17 v 20:10 [/citace
hmm to nezní špatně, určitě se na vanocni trhy zajedu podivat dekuju.
@Sova Klára píše:
A co v té škole pije? Já si dělám denně čaj, tak třeba nějaké dárkové balení? Nebo kosmetiku - osobně bych šla do něčeho přírodního třebaŠátek je super nápad…Nebo parfém?
Taky jsem uvažovala o parfemu ale nevim jestli ji bude vonět
…
Caj ma ráda pije ho každý den, akorát minuly rok na vanoce jsem ji dala darkovou kazetu kde byl hrnicek a čaje.
@Aries6 píše:Ted se tam jdu podivat děkuju.
Nebo jestli šperky nosí, tak organizér na ně. Krabičku na čaje.
NEbo cokoliv tady https://www.uzasneubrousky.cz/…esniky/c2146, tam se chystám taky na nákup