Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já mám doma kuchaře, takže tu pro gurmány.
Ale každý si přijde na své, podle toho, co má chlap rád. ![]()
@LimitedEdition píše:
Můj manžel jednou když si odmítl říct co chce s tím, že nic nepotřebuje tak dostal houbičky na nádobí, drátěnku a podobné věci, které jsem ho ještě ten den přesvědčila, že potřebuje![]()
ježiiiš
roztomilé
![]()
@luspia píše:
Skoro každý rok mi nejen chlap, ale i rodiče a zbytek rodiny řekne, že k vánocům ani k narozeninám NIC nechtějí..Vyřešila jsem to tímhle dárkem a mělo to vždycky mega úspěchprostě to přece chtěli
https://www.darkoviny.cz/baleni-nic?…
jé, to je pěkný, to si schovám.
Ale zase teda za Nic je to docela pálka
Když připočtu poštovný ![]()
@Mar__tanka1983
To je pravda, ale jinak je to darek k nezaplaceni
kazdyho to dostane ![]()
@Janasas píše:
Já měla jednou přítele a on nic nechtěla, mu stačilo že mě.. Ježíšek donesl odvážné spodní prádlo a že něco byloAle tak nám bylo 20 no
Mnoooo, ale v nekterych domacnostech tohle funguje leta. Proc porad nosit to same, ze? ![]()
@lavazza2 píše:
Fakt je že hodně začínám zvažovat ten bungee jumping
A to má být dárek nebo pomsta? ![]()
Pro @lavazza2:
Když manžel tak rád pije víno (i když není vybíravý), tak bych mu koupila dobré víno.
A novou sklenici na víno, jenom pro něho. Nebo dvě sklenice - pro manžela a pro Tebe, lavazza2.
Mně se strašně líbí sklenice a poháry ze světlezeleného skla. Repliky starých skleněných pohárů na víno. Nevím, jak se tomu sklu říká. Často ho vídám v prodejnách suvenýrů na hradech a zámcích, jak bývají vedle pokladen. Jednou jsem si prodeje pohárů všimla i na jarmarku při nějaké akci.
Také se mi líbí velké sklenice na víno na vysoké nožce. U nich vidím problém, kam schovat do linky nebo sekretáře pro jejich výšku.
U těch světlezelených je dost vysoká cena. Viděla jsem v TV dokument, jak se dnes ty světlezelené sklenice vyrábí, tolik ruční práce, tak se vysoké ceně nedivím. Strašně se mi líbí, jen ta cena mě odrazuje.
Jinak letos mi zase řekl ať nic nekupuju. Takže dostane umělý houno s dodatkem když chce mít pod stromečkem velký houno má ho mít
@Aries6 píše:
A to má být dárek nebo pomsta?
To uvidíme podle toho jak to dopadne ![]()
Ale beze srandy, vím že o tom mluvil že by si to chtěl jednou v životě zkusit, ale myslím že víc by se to hodilo jako dárek k 40tým narozeninám.
![]()
Ono je dobré se dopředu domluvit se, jestli si dáváme drobnost a nebo očekáváme dary..
Mě osobně vůbec by neurazil nějaký hrníček a nebo klidně kosmetická sama.. ale vím, že některé ženské by to urazilo, že je to prostě jakože levné, neoriginální atd..
Záleží, ale jak se to bere..
Já nakonec objednala manželovi pyžamo a tričko tady z netu a přemýšlím, že mu k tomu koupím kožený pásek..
No zatím se situace vyvíjí tak, že si snad s chlapem dáme pod stromek novou ledničku nebo sedačku
Dali jsme hlavi dohromady a zjistili, že než si kupovat hafo blbůstek, tak asi spíš koupíme jedno nebo druhé jelikož stejně tyhle dvě věci potřebujem jako sůl a nejsme už malé děti. ![]()
Každopádně, určitě nechám udělat karikaturu nás dvou do ráměčku at je památka a sranda
A asi zverbuju rodinu do toho ať se složíme na ty brejličky
![]()
@LimitedEdition píše:
Jinak letos mi zase řekl ať nic nekupuju. Takže dostane umělý houno s dodatkem když chce mít pod stromečkem velký houno má ho mít
Partner miluje ho*no věci, už má bačkory, letos dostane polštář a našla jsem i flashku
Tak jen informuji - příteli sem objednala naši společnou karitkaturu :
https://www.emimino.cz/…ocum-300962/?…
Plus něco voňavýho z Avonu a ještě budu kupovat tričko a zvažuju, že pokud se mi podaří nějak sesmolit aspon 1500, tak se domluvím s rodinou a složíme see mu an poukaz na ty brýle ještě. Zjištovala jsem cenu u jedné optičky, která mi dělala brýle asi za 2800 (plastové do dálky a jsou boží) a vyšlo by to max. na 2300. ![]()
Co třeba stylovou peněženku? Hezké mají v BeWooden a teď tam najdeš i tipy na jiné vánoční dárky https://www.bewooden.cz/…nocni-darky/.
Myslím, že hezkou, originální peněženkou určitě nic nezkazíš. Je to podle mě prakticky dárek, který potěší.
@lucitom píše:
Co třeba stylovou peněženku? Hezké mají v BeWooden a teď tam najdeš i tipy na jiné vánoční dárky https://www.bewooden.cz/…nocni-darky/.
Myslím, že hezkou, originální peněženkou určitě nic nezkazíš. Je to podle mě prakticky dárek, který potěší.
Jojo, nápad super, akorát tím, že chlap maká na stavbě, a peneženku nosí v zadní kapse, tak si novou kupuje co 2-3 měsíce, tím že je má zkypané od omítky ![]()