Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Alladina Naši známí dělají oslavy v Coolničce (Vršovice). Já bych osm dětí klidně vzala k nám domů - je to levnější, zavřu je do pokojíčku a bude ![]()
A jinak v Hostivaři
byla taky dobrá oslava - přesněji ve Štěrboholích. Je tam dětský koutek v nákupáku (Europark), není to drahé a děti se krásně zabaví. Jen teda se tam musí vozem, no.
@Slečna Ferka Do Europarku jezdi busy z metra Depo Hostivar, ktery je na povrchu, takze rychly presun Moje dite si hernu tam vyzkouselo a taky spokojenost. Ale chapu, ze pro hosty z prahy 8 a centra se bude vic hodit neco bliz.
Brumbambule, Praha 9 - Vysočany, u metra Kolbenova. Vyzkoušeno, úspěch zaručen ![]()
@Alladina a kdy budou slavit? Nechcete jim udelat nekde piknik? Na petrine nebo tak? Kdybych nemela deti v zimne, tak dělám venku.
Stopovacku nebo pres park na misto, tam par balonku, bubifuky, treba pinatu… moje deti by byly stestim bez sebe.
Ahoj, za nás můžu doporučit oslavu na lasergame. Konkrétně v Mercuria laser game v Praze. Mají skvělé prostory a více poboček. Od synů (8 a 11) tam mívají často oslavy jejich spolužáci a vždy si to velmi užijí. Mají i spoustu doplňkových her jako jsou virtuální realita, minibowling, autíčka atd. Příjemné posezení i pro rodiče a poměrně široká nabídka občerstvení. https://mercurialaser.cz/…-na-braniku/
Hezký den, oživuji diskuzi…
Není to sice úplně aktuální, dcerce bude 8 až v květnu, ale teď během podzimu a začátku zimy se doslova roztrhl pytel s pozvánkami na oslavy narozenin holčiček ze třídy. Některé byly doma, některé v zábavním parku… a moje holčička už plánuje, koho pozve, jaké to bude atd…
Do teď jsme měli oslavy jen v rámci rodiny, s dětmi od kamarádky, které zná v podstatě celý život, s malou sousedkou…
Teď poprvé přišla s přáním pozvat i holčičky ze školy…
Jsem si vědoma, že domácí oslava, stejně jako oslava „někde“ má své výhody i nevýhody… přesto bych se ráda zeptala zkušenějších, co byste mi doporučili?
Doma jsem to nikdy nedělala a dělat nebudu
v okolí máme dětský koutek, kde se dá zaplatit oslava, občerstvení a navíc tam je nepřeberné množství zábavy (atrakce, prolézačky a hlavně PROSTOR).
Asi do 8 let jsem oslavy delala doma, pak jsem rekla-a dost a oslavy byly v nejakem zabavnim parku. Laser game, jumppark, bowling, lezecky park.
Za ty roky byl syn taky pozvany leckams - na unikovku, mekac, detsky koutek v oc, venkovni hriste,..
Zalezi na tom, kolik do toho chces investovat a co by si dcera prala. Deti si to vzdycky uzily. Vsude se da prinest vlastni dort, koupit nejake dalsi obcerstveni a piti..
Starsimu diteti sme delali oslavu k 10.narozeninam v Koala Cafe, obcas jsme tam chodivali, kdyz byl mensi, byli pozvani na oslavu, je tam dost mista, zabava pro deti, dostatek posezeni pro rodice. Vekem uz je to ke hranici vhodnosti.
Jinak se drzime toho, ze slavime v kruhu rodinnem + prioadne se neco podnikne s blizkym kamaradem (bud pozveme domu nebo nekam jdeme) a jeho maminkou - posledni narozeniny jsme takto oslavili navstevou Krtkova sveta (dve deti, dve maminky), naopak z druhe strany prislo pozvani do Gutovky. (Krtkuv svet je prirodni zabavni park v Praze v Mecholupech, nema nic spolecneho s Millerovym Krteckem. Gutovka je venkovni prostor u metra Strasnicka kde jsou detska hriste, vodni svet, lanove hriste a ruzna sportoviste vcetne brusleni v zime, je tam i restaurace s stanky s obcerstvenim. Delaji tms i ruzne akce, letos jme byli na detskem science festivalu.
Nepovazuji za vyhru se dostat do kolotoce velkych skupinovych oslav kazdy rok. Jak ekonomicky, tak narocnosti na organizaci. Ale chapu, ze pro nekoho to priorita je a finance ma volne, to je samozrejme v poradku.