Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Teruš90 píše:
Preji Vsem krásný podvečer. Mám dotaz najde se tu někdo kdo se vdaval s nohou v sádre? Nebo zažil takovou svatbu? 14.6 máme mít svatbu. Pro oba je to druhá takže jen o 12 lidech. Ale já jdu tenhle pátek na operaci s nohou a toho 14.6 ještě budu mít určitě sádru a nechodici tak právě přemýšlím jestli by jsme to neměli přeložit. A jsem z toho celá přešla
Kamarádka se vdavala s rukou v sádře. Byla ale po autonehode a jeste cerstve tehotna a v podstate byla rada, ze se ty svatby dozila, takze ani neuvazovala, ze by ji presouvali. Uzili si ji, maji i vtipny fotky. ![]()
Ale na druhou stranu, mohla i trochu tancit, hybat se. S nechodici sadrou nevim. Co na to nastavajici? ![]()
Hele fotky se sádrou a opentlenými berlemi budou alespoň originální.
Respektive bude tě to stát nějaké větší náklady za propadlé zálohy? Jak moc práce na přípravě musíš udělat?
Pokud prostě zajdete na radnici a pak někam na oběd, tak bych to nehrotila a prostě se vdala se sádrou.
Záleží, jestli budeš mít léky na bolest, na které se bude dát pít
Ba ne, tohle je přeci jen na vás dvou. Jestli to má být malá klidná svatba, tak bych ji nerušila.
@Teruš90 píše:
Preji Vsem krásný podvečer. Mám dotaz najde se tu někdo kdo se vdaval s nohou v sádre? Nebo zažil takovou svatbu? 14.6 máme mít svatbu. Pro oba je to druhá takže jen o 12 lidech. Ale já jdu tenhle pátek na operaci s nohou a toho 14.6 ještě budu mít určitě sádru a nechodici tak právě přemýšlím jestli by jsme to neměli přeložit. A jsem z toho celá přešla
A ta operace je nejak akutni, ze sis takhle naplanovala svatbu a operaci? Jakoze jestli uz termin svatby mas treba rok a ted akutne musis na operaci nebo sis to takhle blbe naplanovala sama ![]()
@a12 bohužel akutní. Zlomila jsem si na víckrát pravou nohu a musí mi z jedné strany na nart dát šrouby a z druhé strany zafixovat kotník
![]()
@Teruš90 píše:
@a12 bohužel akutní. Zlomila jsem si na víckrát pravou nohu a musí mi z jedné strany na nart dát šrouby a z druhé strany zafixovat kotník![]()
![]()
Aha.. No tak to bych asi i tu svatbu odlozila ![]()
@Teruš90 píše:
@a12 bohužel akutní. Zlomila jsem si na víckrát pravou nohu a musí mi z jedné strany na nart dát šrouby a z druhé strany zafixovat kotník![]()
![]()
Odložila bych svatbu
@Teruš90 měla jsem nechodící sádru až po třísla a ne, svatbu bych posunula. Ono se to nezdá, ale je to i dost fyzicky namáhavé, navíc si nic nikam neodneseš, nezatančíš si…Jinak já měla nechodící sádru 4 měsíce.
Tak asi záleží, jak máte svatbu plánovanou. Pokud jenom obřad a oběd, tak bych řekla, že to zvládneš
Jestli to bude spis posezeni s obedem a povidanim, tak bych svatbu asi nechala. Co rika zenich? Bude te nosit nebo budes pajdat s berlema? Ale spis se lepe rozhodnes po operaci, treba brzy zjistis, ze te to opravdu moc boli a celou udalost bys protrpela. Na druhou stranu to bude originalni zazitek, kdyz te zenich odnese na radnici i z radnice. ![]()
Reaguju trochu pozdě, ale vzhledem k tomu, že se mě tohle téma aktuálně tak trochu týká, tak mám potřebu se taky vyjádřit:) určitě neodkládat…zažil jsem to dvakrát, jedna kamarádka si zlomila nohu na rozlučce se svobodou tři dny před svatbou. To už moc zrušil nešlo a k oltáři jela na vozejčku…taky měla vysokou. Druhá kamarádka se naopak vdávala s chodící po koleno a celou rukou, ale vypadalo to na chudince roztomile. Jen mi bylo líto, že zatímco všichni tancovali, ona musela sedět. Měla co dělat aby se u oltáře podepsala a jaká byla svatební noc…to nevim:)
@Teruš90 píše:
Kamarádka se vdávala s nohou v sádře, chodící.
Odložit?