Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Krásný den, mohu poprosit o recenze na ozdravovnu Karkulka či Bedřichov, popř. Království.
díky moc ![]()
Já chtěla hlavně pro děti. Nejsou Poděbrady jen pro dospělé?
My jsme byli v Karkulce, byla jsem tam tedy sdětmi na celý pobyt tři týdny,, takže jsme byli na vedlejší budově, co by jste chtěla vědět ![]()
Super, děkuji, Karkulka - ubytování, strava - vyžití pro děti a kdy jste tam byli? mám jet na 3týdny, a rozhoduji se kam, zda Karkulka nebo jinam
@DandaDomca já byla s dětmi v apartmánu, nutno domluvit předem, zavolala tam a domluvila se, že potřebuji na pokoji ledničku, a tak, byla jsem sama s třemi malými dětmi, vyšli mi vstříc, na stravu se chodí pěšky cca 500mětrů jídlo tři krát denně, ráno dostanete pro děti svačinu, jídlo se dalo, děti mi to jedli v pohodě, ty svačiny, nebyli tak vyživné, dokoupila jsem jim občas něco podle chuti
, měli tam cvičení, ale jednou za týden, mě to vyhovovalo, celé dny jsme byli venku, dělali si co chtěli, a jenom nasávali vzduch, v okolí se dalo jít na bázen, byli jsme v létě, kdy byli borůvky, takže každý den děti cpali, nebo maliny, pěkné procházky, tour busem se dalo dojet na výlet do okolí, mě tam vyhovovala ta volnost, někomu zas ne, žádný drill tam nebyl, jenom časy, jídel, když jsme chtěli jet na celodenní výlet, stačilo náhlasit kuchyřky zabalili větší sváču
Pak tam je dětské venkovní centrum, a bobová dráha, taky jsme využili, přímo u karkulky je malé hřiště kousek pak je takové větší zadara ještě
@DandaDomca ne nebyli, tam to bylo takové volné, zaměřovala se to hlavně na klimatoterapii ![]()