Dětská šablona na zeď
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
dětská šablona na zed
Ahojky chtěla bych se zeptat zda někdo maloval podle šablony dětem na zed. píší že šablonu jen obtáhnete a obtiskne se na zed, tak mě zajímá zda se to obtiskne se všema detajlema, jako jsou oči a různé věci uprostřed šablony nebo zda to pak musim nakreslit sama. Chceme to holčičce namalovat na zed tak jestli je to složité a zvládnem to a nebo lepší bude malíř:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, já nemalovala podle koupené šablony, já obrazek-u nás Malá čarodějnice naskenovala a pres data projektor promítla na zeď, obtáhla tužkou a pak už se vyřadila s barvama…
- Citovat
- Upravit
@agvamarine nevím přesně jak to myslíš. Ale já si vytiskla obrázky na papír, k němu připnula kopírák, přitiskla to na zeď a v podstatě znovu obkreslila obrázek a tím kopírákem se to obtisklo na zeď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem koukala na internetu kde koupim třeba makovou panenku a piší tam že se to jen obkreslí přiloženou tužkou a pak vybarví barvami. prodávají tedy tu šablonu asi za 800 stovek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šablony jsou zbytečně drahý, lepší je ten dataprojektor a uděláš si to ve velikosti jakou potřebuješ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemam zkusenost se sablonama primo na zed, ale malovala jsem pres projektor (supeeer). Rekla bych ale ze u obou pripadu muze (u me pomerne casto) dojit k tomu, ze nejakou carku nebo detail zapomenes obtahnout. Je potreba davat pozor pri vybarvovani.
Ale za me teda urcite doporucuji pujcit si projektor (hospody, obec, znami).
Jooo a jeste jedna rada. Prvne udelej pozadi a pak teprve obrazky. My malovali na bilou zed, ze pozadi pak dodelame a uz jsme se k tomu nedostali a byla by to silena drbacka ![]()
Barvy jsme pouzili tonovaci normalne hornbach a krasne kryly. Kdyz bylo potreba prekryt neco barevnyho, tak stacilo pockat az uschne a znova pretrit.
Kontury, obrysy a tak jsme delali fixama na vodni bazi z tesca a zatim nevybledly (maluvky jsou na zdi asi 2 roky). Stetcem a cernou bysme se asi zblaznili
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My si nechali zvětšit na požadovanou velikost obrázek (jen kontury - díky omalovánkám), udělali dírky, nalepili na zeď, vytečkovali tužkou, spojili a vymalovali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit