Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj, dcerce budou za měsíc 2 roky a já bych jí chtěla dát do nějaké dětské skupiny. Nevíte o nějaké v okolí Hradce Králové? Našla jsem jen DS chrpa a slunečnice, ale ty mají plno a do soukromí si to dovolit nemůžu. Nebo není nějaká školka, kde přijímají děti už od dvou let?
@Míša97 No, tos mela hledat v dubnu pred zapisy, ted je sance mizivá.
Taky bych řekla že docela pozdě, já chtěla dát syna do dětské skupiny od tohoto září a řešila jsem to už v lednu
takže syna v dětské skupině mám 🙂
Nevím, proč by to mělo být podle ostatních pozdě. U nás dětské skupiny (spadají pod MPSV, ne pod MŠMT) berou kdykoli, pokud má dítě alespoň jednoho pracujícího rodiče. Školky berou podle zápisu.
Stačí napsat vybrané dětské skupině, zda mají kapacitu. Pak proběhne návštěva, podpis smlouvy, platba školného a stravného, potvrzení od lékaře a dítě nastoupí kdykoli. ![]()
@Lesní přízrak Jak vidíš kdykoliv evidentně ne, to by zakladatelka neřešila, ze maji plno…
@Lesní přízrak máte pravdu, berou po celý rok, pokud nemají plno. Proto se ptám, jestli někdo neví o nějaké, která není soukromá. Na netu jsem našla právě jenom tu jednu a na Hradec mi to přijde málo. Ale tady mi bude každý asi odpovídat ne na to, na co se ptám 😃
@Lesní přízrak píše:
Nevím, proč by to mělo být podle ostatních pozdě. U nás dětské skupiny (spadají pod MPSV, ne pod MŠMT) berou kdykoli, pokud má dítě alespoň jednoho pracujícího rodiče. Školky berou podle zápisu.
Stačí napsat vybrané dětské skupině, zda mají kapacitu. Pak proběhne návštěva, podpis smlouvy, platba školného a stravného, potvrzení od lékaře a dítě nastoupí kdykoli.
My jsme z města které má necelých 24000 obyvatel, má několik dětských skupin a spoustu školek a je tu hned všude plno, takže je sice hezké že napíše kdykoli, ale nemůže čekat že to bude tak jednoduché
kór v Hradci, relativně velkém městě..
@Míša97 píše:
@Lesní přízrak máte pravdu, berou po celý rok, pokud nemají plno. Proto se ptám, jestli někdo neví o nějaké, která není soukromá. Na netu jsem našla právě jenom tu jednu a na Hradec mi to přijde málo. Ale tady mi bude každý asi odpovídat ne na to, na co se ptám 😃
http://evidence.mpsv.cz/eEDS/index.php?…
Tady jsou ty podporované mimisterstvem a EU fondy