Dětská vyrážka na tvářích

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
7.3.23 11:48

Dětská vyrážka na tvářích

Ahojky, syn (15m) má už 5 měsíců na tvářích červenou vyrážku s malinkými puchýřky s bílou hlavičkou. Po několika konzultacích s Dr. Tvrdí, že je to reakce na chlad. Bohužel vyrážku má permanentně a pouze ráno po probuzení, je celkem nevýrazná ale v průběhu dne se takhle rozjede. Krém proti chladu používáme, vyzkoušeli jsme jich víc. Používali jsme jinak krém linkou a Vitella ictamo. Žádné zlepšení. Názor, zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2960
7.3.23 13:56

Dcera mivala take cervene lica, kdyz byla mala, ale ze zimy a pomohl krem linola face. Mazala jsem doma i na ven a preslo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11787
7.3.23 14:06

Tohle se dceři dělá vždycky když jdeme ven teď v zimě…krémem proti mrazu mažu ale stejně se to objevuje…do večera to ale vždycky zmizí…a když neni zima tak se to neobjeví…takže předpokládám že je to taky reakce na chlad…nějak mě úplně nenapadlo to řešit s doktorkou… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.3.23 14:57

@Vladusxx Nám to bohužel nemizí a má to i když ven nejdeme. Budu doufat že se to upraví jak začne teplo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.3.23 14:59

@Mgree Také jsme tento krém používali ale bohužel žádná změna :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
7.3.23 19:25

Doporučuji tento krém, od této značky mohou všechny krémy i děti. Já dceři stříkám 1-2× denně na obličej i termální vodu uriage, tohle combo pomáhá.
Pokud nepomůže, prostě se objednejte na kožní a tam vám řeknou víc. Dcera má citlivější pokožku od narození a měla i dost osklive ekzémy, ale pediatři by to skoro vůbec neřešili. Co si člověk sám nezaridi, to nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí