Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@superandrysek nemohu je na netu najít, mohu poslat foto těch našich
Holky tak jsem nakonec neodolala a koupila ty geoxy, vypadají fakt paradne, skvela ort. vlozka, kuze no vse - tak doufám ze nebude zlobit ten zipek. Všem dekuji za příspěvky ![]()
Holky, dotaz
.Kde je kupujete? V jakém obchodě? Já mám obavy, že ve zdrav. potřebách je tady nemají a netuším, kde jinde je koupit
.Potřebuju je malé vyzkoušet, takže net nepřipadá v úvahu ![]()
Já kupovala v Humanicu. Přes net jsem si zarezervoval několiik velikostí, na prodejně jsme zkusili a koupili
Kupovala jsem teda větší zimní pro syna. Má vel 31. A zatím spokojenost ![]()
@Mia 01 píše:
Holky, dotaz.Kde je kupujete? V jakém obchodě? Já mám obavy, že ve zdrav. potřebách je tady nemají a netuším, kde jinde je koupit
.Potřebuju je malé vyzkoušet, takže net nepřipadá v úvahu
V obchode Geox ![]()
@aleesha moc dekuju
!Tak to je parada, Humanic mame kousek ![]()
@Weru ten tady bohuzel nemáme
.To bych se jinak neptala ![]()
@Mia 01 píše:
@aleesha moc dekuju!Tak to je parada, Humanic mame kousek
@Weru ten tady bohuzel nemáme.To bych se jinak neptala
@Weru Bohužel ani jedno
.Včera jsem se právě dívala, kde mají obchody, říkala jsem si, že určo bude něco poblíž a ani náhodou
.Východní Čechy si musí asi ještě počkat ![]()
@Mia 01 píše:
@Weru Bohužel ani jedno.Včera jsem se právě dívala, kde mají obchody, říkala jsem si, že určo bude něco poblíž a ani náhodou
.Východní Čechy si musí asi ještě počkat
Tak to je skoda.
@mumisek79
tak jak jsi byla spokojená s botama? malá si vybrala letos taky geox a nevim jak ten zip ![]()
nemáte někdo zkušenost s balerínama od geoxu? Sedí i na úzkou nohu?
@Markéta80 píše:
@mumisek79![]()
tak jak jsi byla spokojená s botama? malá si vybrala letos taky geox a nevim jak ten zip
nemáte někdo zkušenost s balerínama od geoxu? Sedí i na úzkou nohu?
Ahoj
.
Nam sedely. Luna ma uzkou a malou nozku a drzely ![]()
GEoxy sedí hlavně na uzke nohy. Mé děcka ani jeden GEOXY totiž nenazují
, jsou to tlapáci po tatínkovi (vel. 47)…na děcka kupujem české DPK. cz, pokud má tvoje malá úzkou nohu budou Geoxky myslím OK
@Weru a ten zip? syn měl nějaké obyčejné kecky ten zase má vysoký nárt takže je problém sehnat boty a ten zip začal brzo zlobit
@Skrei
ak když je chce tak jo
asi jí vezmu i baleríny. zatim měla superfity, richtry, sandálky měla ciciban a loni celoroční ecca ![]()
@Markéta80 píše:
@Weru a ten zip? syn měl nějaké obyčejné kecky ten zase má vysoký nárt takže je problém sehnat boty a ten zip začal brzo zlobit@Skrei
ak když je chce tak jo
asi jí vezmu i baleríny. zatim měla superfity, richtry, sandálky měla ciciban a loni celoroční ecca
Ted nevim presne co tim zipem myslis. Starsi ma zip u kotnikovych Geox a zadny problem. Obe holky maji uzke nohy a Geox jim fakt vyhovuje.Ja bych je hlavne zkusila v obchode a nechala malou s ev nich tam porbehnout. ![]()
@Weru to právě nejde no, zatim jsem všechny brala přes net
, tyhle největší obavu jsem měla u bot od ecca, první na suchý zip a seděly jí dobře
, jen mě šlo jestli zip se hned nezničí
ale zase obouvání bude rychlejší, já chtěla na sucháč ale Vali chce toho zajíce ![]()