Dětské boty GEOX

Napsat příspěvek
Velikost písma:
779
28.9.14 20:56

@superandrysek nemohu je na netu najít, mohu poslat foto těch našich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
29.9.14 21:33

Holky tak jsem nakonec neodolala a koupila ty geoxy, vypadají fakt paradne, skvela ort. vlozka, kuze no vse - tak doufám ze nebude zlobit ten zipek. Všem dekuji za příspěvky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
15.1.15 14:35

Holky, dotaz :).Kde je kupujete? V jakém obchodě? Já mám obavy, že ve zdrav. potřebách je tady nemají a netuším, kde jinde je koupit :think:.Potřebuju je malé vyzkoušet, takže net nepřipadá v úvahu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
15.1.15 15:05

Já kupovala v Humanicu. Přes net jsem si zarezervoval několiik velikostí, na prodejně jsme zkusili a koupili :) Kupovala jsem teda větší zimní pro syna. Má vel 31. A zatím spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
15.1.15 15:42
@Mia 01 píše:
Holky, dotaz :).Kde je kupujete? V jakém obchodě? Já mám obavy, že ve zdrav. potřebách je tady nemají a netuším, kde jinde je koupit :think:.Potřebuju je malé vyzkoušet, takže net nepřipadá v úvahu :?

V obchode Geox :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
15.1.15 15:50

@aleesha moc dekuju :kytka:!Tak to je parada, Humanic mame kousek :kytka:
@Weru ten tady bohuzel nemáme :lol:.To bych se jinak neptala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
15.1.15 18:00
@Mia 01 píše:
@aleesha moc dekuju :kytka:!Tak to je parada, Humanic mame kousek :kytka:
@Weru ten tady bohuzel nemáme :lol:.To bych se jinak neptala ;)
:lol: jsem si rikala, ze jsi ho mozna prehlidla :mrgreen:. Nejsi kousek od Prahy nebo Brna? Od Znojma?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
15.1.15 20:48

@Weru Bohužel ani jedno :lol:.Včera jsem se právě dívala, kde mají obchody, říkala jsem si, že určo bude něco poblíž a ani náhodou :lol:.Východní Čechy si musí asi ještě počkat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
16.1.15 00:38
@Mia 01 píše:
@Weru Bohužel ani jedno :lol:.Včera jsem se právě dívala, kde mají obchody, říkala jsem si, že určo bude něco poblíž a ani náhodou :lol:.Východní Čechy si musí asi ještě počkat :lol:

Tak to je skoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
10.3.15 10:41

@mumisek79 :mavam: :mavam: tak jak jsi byla spokojená s botama? malá si vybrala letos taky geox a nevim jak ten zip :roll:

nemáte někdo zkušenost s balerínama od geoxu? Sedí i na úzkou nohu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
10.3.15 10:45
@Markéta80 píše:
@mumisek79 :mavam: :mavam: tak jak jsi byla spokojená s botama? malá si vybrala letos taky geox a nevim jak ten zip :roll:nemáte někdo zkušenost s balerínama od geoxu? Sedí i na úzkou nohu?

Ahoj :mavam:.
Nam sedely. Luna ma uzkou a malou nozku a drzely :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
10.3.15 10:49

GEoxy sedí hlavně na uzke nohy. Mé děcka ani jeden GEOXY totiž nenazují :mrgreen: :mrgreen:, jsou to tlapáci po tatínkovi (vel. 47)…na děcka kupujem české DPK. cz, pokud má tvoje malá úzkou nohu budou Geoxky myslím OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
10.3.15 10:54

@Weru a ten zip? syn měl nějaké obyčejné kecky ten zase má vysoký nárt takže je problém sehnat boty a ten zip začal brzo zlobit :? @Skrei :* ak když je chce tak jo :lol: asi jí vezmu i baleríny. zatim měla superfity, richtry, sandálky měla ciciban a loni celoroční ecca ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
10.3.15 13:21
@Markéta80 píše:
@Weru a ten zip? syn měl nějaké obyčejné kecky ten zase má vysoký nárt takže je problém sehnat boty a ten zip začal brzo zlobit :? @Skrei :* ak když je chce tak jo :lol: asi jí vezmu i baleríny. zatim měla superfity, richtry, sandálky měla ciciban a loni celoroční ecca ;)

Ted nevim presne co tim zipem myslis. Starsi ma zip u kotnikovych Geox a zadny problem. Obe holky maji uzke nohy a Geox jim fakt vyhovuje.Ja bych je hlavne zkusila v obchode a nechala malou s ev nich tam porbehnout. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
10.3.15 14:08

@Weru to právě nejde no, zatim jsem všechny brala přes net ;), tyhle největší obavu jsem měla u bot od ecca, první na suchý zip a seděly jí dobře :palec:, jen mě šlo jestli zip se hned nezničí :? ale zase obouvání bude rychlejší, já chtěla na sucháč ale Vali chce toho zajíce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková