Dětské boty GEOX

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
10.3.15 14:20
@Markéta80 píše:
@Weru to právě nejde no, zatim jsem všechny brala přes net ;), tyhle největší obavu jsem měla u bot od ecca, první na suchý zip a seděly jí dobře :palec:, jen mě šlo jestli zip se hned nezničí :? ale zase obouvání bude rychlejší, já chtěla na sucháč ale Vali chce toho zajíce :mrgreen:

aha, takhle.
No, konkretn u nasich bot jsme nikdy zadny problem se zipem nemeli. Takze si myslim, ze by nemel byt problem. Luna mela se suchacem a Laura ma se zipem a na tkanicky. Ja bych s etoho nebala ( kdyztak mi pak vynadas :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
10.3.15 17:10

@Weru :lol: zase si říkam kvalitní značka :lol:, dodatečně gratuluju k miminku :* :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
10.3.15 21:28
@Markéta80 píše:
@Weru :lol: zase si říkam kvalitní značka :lol:, dodatečně gratuluju k miminku :* :palec:

Kvalitni vazne jsou :pankac:. Dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
10.3.15 23:08

@Weru :palec: tak objednam dokud jsou, ty baleriny jsme koukala ani jinde nemají :? tak aby je nevyprodali :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
12.3.15 22:17

@Markéta80 jsou paradni a zip drzi dobre, jestli jsou pohodlne nevim, anicka zatim nemluvi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
13.3.15 08:29

@mumisek79 :lol: :lol: uvidíme ale vim že geox patří mezi kvalitní ;), ještě musim vybrat nějaké celoroční pro mladšího to bude teda pěkná částka :jazyk: a nejstarší si jde dneska vybrat nějaké kecky, snad ještě seženu na suchý zip :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
8.3.16 12:55

Zdravím, našel by se prosím někdo kdo by mi mohl přeměřit stélkunejlépe u holčičí kotníkovky velikost 27,28,29.. stačí jedna z nich, ať to mám s čím porovnat. Velmi děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková