Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj maminky, prosim zkusenne o radu - vybiram dalsi boticky a zalibily se mne tyto viz. obrazek. pisou ze maji Jednoduché obouvání díky zipu z vnitřní strany - myslite ze je to dobre, ze pujdou botky dobre dotahnout?
http://www.detskeboty.cz/…43-c8016.htm
botky jsou pro 15 mesicni plne chodici detatko
a nebo mam vzit radeji klasiku na tkanicky
viz. treba druhy obrazek
Jo a znate pripadne nektera znacku detske obuvi Primigi?… dekuji za odpovedi
a hezke odpoledne
Ahojky, mě s tím zipem nevyhovují, dcerce jsem je pořídila a nakonec jsem narychlo objednávala ozkoušené superfitky. Ty ze zipem máme Antilopy z lékárny a přijdou mi ouzké, prostě se mi blbě obouvají
Osobně bych si teda bez vyzkoušení boty děcku netroufla koupit. Ty první i druhé by měly jít dotáhnout dobře, ale také záleží, jak má holčička širokou nožičku.
A botky Primigi jsou prý také dobré. Nicméně poměrně drahé. ![]()
@kerrankin
diky, prave jsem jim psala estli jsou botky nejak dotahovat…
Geox kupuji ale jen na suchý zip, malá má spíše širší nožku a v pohodě, primigi taky super, ale opět jen na suchý zip.
Já ted koupila Superfity, jsou velmi podobné, mají na straně zip a pak i tkaničky, nemohu si je vynachválit, ale asi bych di netroufla koupit botu bez zkoušení
@Micink prosím posles mne odkaz jaký je to typ…dekuji to zni dobre
@superandrysek ty jo, já je koupila v obchodě, tak odkaz asi nepošlu a od jsi z Prahy?
Máme geoxy, stejně rozvazuju a rozepínám zip - mně ty kotníčkové geoxy přijdou dost úzké. A nevím jestli ten problém máme jen my, ale každé kotníčkové boty s bočním zipem se nám ten zip rozjíždí.
Primigi měla holka na zimu y byly fajn.
Ahoj, tak Primigi mám asi nejoblíbenější ze všech bot pro malou, teď na podzim ma Geox, žádné Primigi jsem v obchodě dobře neviděla-jsou výborně a za mě tedy zejména pro drobné děti, dcera ma úzkou ke nohy, napřed. Superfity jsou na ni všechny nesmyslné široké…jinak k zipu-asi bych se ho bez zkušení obávala, spis bych vzala klasické na tkaničky, u tak malého dítěte, od té doby, co malá po porostlá, kupuji nejradši na suchý zip, dobře a kvalitní a kožené jsou i Elephanten
![]()
@superandrysek nemohu je na netu najít, mohu poslat foto těch našich
Holky tak jsem nakonec neodolala a koupila ty geoxy, vypadají fakt paradne, skvela ort. vlozka, kuze no vse - tak doufám ze nebude zlobit ten zipek. Všem dekuji za příspěvky ![]()