Dětské boty z outletu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
131
17.10.14 21:32

Dětské boty z outletu

Ahoj, dnes jsem byla po dlouhé době ve fashion areně ve Štěrboholích, a docela jsem zírala, kolik je tam obchodů s dětskou obuví (Primigi, Ecco, Geox…).
Zajímá mě- máte někdo zkušenost s dětskýma botama z outletu? Docela mne zaujaly ceny za zimní, ale mám trochu obavy, abych nenaletěla (že by se třeba rychle rozpadaly, nefungovala membrána atd.).
Díky, Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2660
17.10.14 21:37

V Geoxu i Eccu tam dětem (i sobě) odjakživa kupuji a boty jsou super. Ani by mě nenapadlo, že by měly být horší. Ono třeba dokonce v létě, v době slev, se ty ceny tak trochu vyrovnávají s klasickými prodejnami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
17.10.14 21:51

Kvalitou jsou stejne jako boty z klasickeho obchodu, jen je to treba par let stara kolekce, prebytky z jinych trhu atp, takze kvality bych se urcite nebala, navic reklamacni doba je stejna jako u veci z normalniho obchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
17.10.14 22:08

Co by jim mělo být, jsou to nový, originální boty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
17.10.14 22:28

Holky a za kolik se tam daji poridit treba ty Primigi? Diky Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
18.10.14 07:03
@Lucah píše:
Holky a za kolik se tam daji poridit treba ty Primigi? Diky Lucka

tawky by me zajimaly orientacne ceny tech bot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
18.10.14 09:36

No teď nevím, ve kterém to bylo, asi Primigi, a byly tam kozačky třeba za 800, sněhule taky do 1000 (koukla jsem na boty kolem vel. 26)
A co by jim mohlo být - nevím. Ale četla jsem nedávno článek, že pro outlety některé firmy dělají přímo kolekce-jako méně kvalitní a tak. Takže jsem chtěla raději vědět, jestli má s botama někdo osobní zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
18.10.14 19:38

Ano, je pravda, že třeba v Nextu jsem viděla oblečení s visačkou, že je to vyrobeno pro outlet. Ale ty boty fakt ne. Teda ty Primigi jsou tam chvíli, ty jsem ještě nezkoušela, ale koukala jsem tam a myslím, že též OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
18.10.14 19:43

Ceny bych obecně tipla v Eccu tak na 2/3, u geoxu jsem si právě jednou v létě všimla, že ve slevách v normálním obchodě měly boty přibližně jako normálně v outletu. Jinak v Geoxu byl teď mega vypprodej, ale to už je asi fuč. Byly běžně 50%, na něco až 70 % slevy. Ale v obou platí, že mají málo zboží obecně i v dětském, takže to je o štěstí, jestli se tam něco vybere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
18.10.14 20:59

@martr @Levandule121 to me teda prekvapujete, mzslela jsem, ze outlety vyprodavaji stare modely. preci by firmy nevyrabelz zbozi urcene na to, aby se neprodalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
18.10.14 21:26

@Pudloslava Také mě to překvapilo. Ale je to tak. Ono se to ale koupí. Jestli to funguje tak, že lidi slyší na značku, i když je to uvedeno dokonce přímo na visačce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
18.10.14 23:33

@Pudloslava Asi jsem to četla tady - třetí odstavec. Dokonce i na webu fashion areny to píšou tady (ale ne tedy to, že by bylo oblečení šito z méně kvalitních materiálů;)
No tak určitě to nebude případ všech značek, ale trochu mě to donutilo se zamyslet, a nekoupit si tam zimní bundu a kalhoty jen pod dojmem, že je tam výrazná sleva.
Ty dětské boty budou asi jiný případ, ale tak beru to tak, že když bych tam koupila blbé boty sobě(což s mojí nadměrnou nohou nehrozí;), tak budiž, moje nohy už jsou na to zvyklé, ale nerada bych nějaký špatný koupila dceři..
Ale vidím, že těch bot se bát asi nemusím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
18.10.14 23:38

Kupuju bezne boty ecco, geox sobe i mapymu jsem ted koupila poprve a super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.12.16 22:22

outlet primigi

Tato diskuse mne hodne zaujala. Kupuji dcerce boty Primigi. Dobre ji padnou. Ma sirsi nozicku. Boty byly vzdy bezvadne, ani nebylo videt, ze je nosila. Az na 3 pary zakoupene prave v outlet arene v Praze. Vsechny 3 se rozpadly. Ty prvni dvoje po 4 mesicich, neresila jsem to pac mala z nich stejne za tu dobu vyrostla. Ty posledni jsem koupila pred 3 tydny a je po nich. :( Reklamaci mi prodejce neuznal s tim, ze jsme je spatne uzivali. Tak nevim, ze by zimni boty nebyly urcene k chuzi? :think: Kazdopadne je to divne, jeste jsem to znovu prochazela a opravdu ty rozpadavaci byly vzdy z outletu. Prijde mi to skoro jako hodne divna nahoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
27.12.16 23:10

Nam se teda jeste zadny boty z outletu nerozpadly. A to tam kupuju jak Geox tak primigi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková