Jaké botičky na podzim?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
459
6.10.14 08:55

Jaké botičky na podzim?

Zdravím,

dcera má 18 měsíců a když jsme včera vyjely na procházku v kočáru (jen se vezla), zjistila jsem po návratu domů, že má studené nožky.
Měla teplejší ponožky a botky kotníčkové, čistě koženkové (bez nějaké vnitřní výplně, jen tenká koženka).
Na zimní boty je ale ještě teplo…jaké používáte pro děti boty na podzim? Já to beru podle sebe - taky nemám žádné zateplené, ale ona by asi potřebovala teplejší.
Jaké vybíráte na toto období vy?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1394
6.10.14 08:57

Naše malá má normálně celoroční od
Essi. Nožičky studené nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
6.10.14 08:58

Zatím nosí tenisky nebo kožené kotníčkové. Spíš bych dala do kočáru nánožník, deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
6.10.14 09:04

@Fircon boty bych nechala stejne ale pokud sedi na kocaru hodila bych pres nozicky deku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
6.10.14 09:05

A jaký měla ponožky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
6.10.14 09:09

Udělala bych to tak, jak píše quinny. Když sedí v kočárku, tak se nehýba a může prochladnout, nejen nožičky a když pak chodí, tak se zahřeje, takže do kočáru bych dala deku. :palec: Jinak boty já vždy kupovala kožené, přijde mi, že v nich se nožička lépe zahřeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
6.10.14 09:09

Mam na 14m fusak, kdyz je chladneji, zapnu ji tam nozicky. Ty kdyz se hybes, tak se ti zahrivaji, ji v kocarku ne. Jinak mam pro ni ryze kožené bez nejake vyplne, starsi ma sportovní tenisky. Pak uz prejdem na zimni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
6.10.14 09:14

Deka, nánožník, také bych měla studené nohy, kdybych je bez pohybu měla vystrčené venku…a to i v botech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
6.10.14 09:16

Kožené celoročky DPK, v nich normální bavlněné ponožky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
6.10.14 09:32

Obě děti mají celoroční Superfit, jiné už jim nekupuji. Studené nohy kluk (14m.) nemívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
6.10.14 09:46

Dcera má kožené celoroční botky, Protetika tuším. Syn mívá tenké ponožky plus silnější a deku.
Tvojí dceři bud dej teplejší ponožky nebo přikryj nohy, má je studené tím, že se nehýbe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková