Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Zdravím,
dcera má 18 měsíců a když jsme včera vyjely na procházku v kočáru (jen se vezla), zjistila jsem po návratu domů, že má studené nožky.
Měla teplejší ponožky a botky kotníčkové, čistě koženkové (bez nějaké vnitřní výplně, jen tenká koženka).
Na zimní boty je ale ještě teplo…jaké používáte pro děti boty na podzim? Já to beru podle sebe - taky nemám žádné zateplené, ale ona by asi potřebovala teplejší.
Jaké vybíráte na toto období vy?
Díky.
Naše malá má normálně celoroční od
Essi. Nožičky studené nemá.
Zatím nosí tenisky nebo kožené kotníčkové. Spíš bych dala do kočáru nánožník, deku.
@Fircon boty bych nechala stejne ale pokud sedi na kocaru hodila bych pres nozicky deku ![]()
Udělala bych to tak, jak píše quinny. Když sedí v kočárku, tak se nehýba a může prochladnout, nejen nožičky a když pak chodí, tak se zahřeje, takže do kočáru bych dala deku.
Jinak boty já vždy kupovala kožené, přijde mi, že v nich se nožička lépe zahřeje.
Mam na 14m fusak, kdyz je chladneji, zapnu ji tam nozicky. Ty kdyz se hybes, tak se ti zahrivaji, ji v kocarku ne. Jinak mam pro ni ryze kožené bez nejake vyplne, starsi ma sportovní tenisky. Pak uz prejdem na zimni.
Deka, nánožník, také bych měla studené nohy, kdybych je bez pohybu měla vystrčené venku…a to i v botech ![]()
Obě děti mají celoroční Superfit, jiné už jim nekupuji. Studené nohy kluk (14m.) nemívá.
Dcera má kožené celoroční botky, Protetika tuším. Syn mívá tenké ponožky plus silnější a deku.
Tvojí dceři bud dej teplejší ponožky nebo přikryj nohy, má je studené tím, že se nehýbe ![]()