Nejraději mám vibrátory na klitoris, přiznává testérka erotických pomůcek

Lahve bych pouzivala. Dudliky ne.
Nepouzivala bych lahve ani dudlik
ja teda vubec nechapu, jak muze nekoho napadnout darovat/prodavat pouzity
lahve
Lahve používám u svých dětí stejné, dudlíky jsem pro druhou dceru koupila nové, nenapadlo by mě je pak už někomu dál darovat nebo je prodávat.
Tak já bych pro další dítě určitě poridila komplet nové láhve. Použité bych nekoupila nikdy a od nikoho, ale verim, že těch, které koupi, je hodně. Bohužel.
Mám lahve po neterich, umyla jsem je, vyvarila a používám. Od cizích lidí bych si je nevzala. Dudlíky jsem koupila nové. Zkus je někomu nabídnout, treba nějaká maminka ocení. @Innocence A proč bohužel? Když je vyvaris a umyjes? To je stejné jako nádobí v restauraci. Taky z něj pijí různí lidé. Nebo v čem je to jiné? Že jde o miminka?
Lahve jsou z plastu, i plast ma zivotnost..
Datum spotreby by melo bytna obale pri nakupu.Je to i na lahvich od
Sodastreamu. Myslim 2 roky.
@ProfZav
Jak píše lucynka25. Každý materiál má svou životnost. Nikdy nevím, jak
dlouho se lahvička někomu doma válela.
A ano, jde o miminko. Které je mnohem citlivější na vše. Nesrovnavala
bych to s dospělými. Lahvičky kojenců mají například být často
vyvařované/sterilizované. Ja to delala po kazdem pouziti lahvicky. Nádobí
pro dospělého sterilizovat nemusíš. Ten materiál toho má opravdu hodně za
sebou a neumím si představit láhev dědit.
Láhve na UM moje děti dědí, savičky kupuji nové…
@Innocence S tou životnosti máš pravdu. Já o těch
svých „zdedenych“ vím, kdo a jak dlouho je měl, ale jak jsem psala, od
někoho cizího bych si je nevzala.
Krásný den,
chci se zeptat. Mám tu po dceři pár flašek od NUK, MAM a dalších.. některé byly používány a některé jsou jen vyvařené. Jenže byly ve skříni třeba 2-4 roky. Ráda bych je darovala dále.. ale problesklo mi hlavou, nemůžou být třeba už nějak závadné? Samozřejmě že na první pohled jsou bez známek jakékoliv vady.. I tak bych se ráda ujistila, že je to ok.. používaly jste některá ty samé flašky i po dalších dětech/sourozencích? Děkuji za odpovědi..