Dětské hřiště u hřbitova?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3248
23.10.16 07:57

My mame skolu a skolku hned vedle hrbitova a jeste castecne pod svahem. takze pri velke predstavivosti je mozne, ze kosti klepou o zed skoly, ktera je z jedne strany v hline :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
23.10.16 07:59

@Mari5 tak asi tvůrci těch hřišť na energie nevěří :-) nechoď tam, když ti to vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
23.10.16 08:08

@Mari5 necitim to tak, skoro naopak, hrbitov je obvykle klidne a ciste misto, lepsi bez hriste mezi dvema rusnymi silnicemi.

Z hlediska navstevniku hrbitova to muze byt horsi, trebas kdyby tam matka chodila ke hrobu sveho ditete a koukala by na jine zdrave stastne deti, to muze byt docela krute.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.16 08:47

Mnohem horší energii jistě vyzařují domovy důchodců, LDN, a podobná zařízení. Ze hřbitova vnímám spíš klid a smíření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
23.10.16 08:47

@Mari5 a jinak když už - co je špatného na energii rozkladu a smrti? Vždyť ze smrti vždy nakonec vzejde něco nového. Na venkově děti vidí smrt v přímém přenosu (můj děda ještě dneska klidně hodí mrtvou kočku na kompost a pohoda…) a je to naprosto normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4376
23.10.16 08:54

Vzpomen si na film Vesnicko ma strediskova ;-) Na to konkretni hriste chodim uz nekolik let, a ver nebo ne, to, ze je hned vedle hrbitov me trklo az asi po dvou letech, co jsem si vic vsimla te zdi. A jak pisou ostatni, spise by mi to vadilo z te druhe strany, i kdyz, ma to zvlastni „vyvazenost“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
23.10.16 08:55

My máme u hřbitova Domov důchodců, důchodci koukají z okna na hroby, ale chodí je i zalívat atd…ale nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
23.10.16 08:56

Prvni dite jsem casto vozila a uspavala na Olsanech - byl tam bozsky klid, vzrostle stromy a zadna negativni energie. Pamatuju se, ze jsem se na hrbitov chodivala i ucit, byl tam klid a zadne rusive elementy jako napr na Letne nebo ve Stromovce.

Nasi bydli pod hrbitovem, kdyz jsme tam jezdili jeste na chalupu se suchym wc, ktere bylo v rohu dvorka, tak casto byly videt blikajicimsvicky ze hrbitova a ani jako dite jsem se nikdy nebala. Oproti tomu pred par lety jsem byla na nejake stredoveke tvrzi kousek od Prahy, ktera ted slouzi jako luxusni restaurace. Byla jsem tam uplne v riti a po hodine musela odejit. Strasne negativni energie, fyzicky i psychicky mi bylo uplne zle…

• Citovat
  • Upravit
5100
23.10.16 09:01

@Hanka1 my jako děti chodívali z prababičkou často na hřbitov, vyprávěla o lidech, kteří tam leží i o dětech co umřeli na záškrt za války. Připadalo mi to tam krásné a nebála jsem se. Měla 90let, když tam s námi chodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4376
23.10.16 09:02
@Hanka1 píše:
Prvni dite jsem casto vozila a uspavala na Olsanech - byl tam bozsky klid, vzrostle stromy a zadna negativni energie. Pamatuju se, ze jsem se na hrbitov chodivala i ucit, byl tam klid a zadne rusive elementy jako napr na Letne nebo ve Stromovce.Nasi bydli pod hrbitovem, kdyz jsme tam jezdili jeste na chalupu se suchym wc, ktere bylo v rohu dvorka, tak casto byly videt blikajicimsvicky ze hrbitova a ani jako dite jsem se nikdy nebala. Oproti tomu pred par lety jsem byla na nejake stredoveke tvrzi kousek od Prahy, ktera ted slouzi jako luxusni restaurace. Byla jsem tam uplne v riti a po hodine musela odejit. Strasne negativni energie, fyzicky i psychicky mi bylo uplne zle…

To je zajimave, co pises, me se tohle stalo nekolikrat na hristi Gutovka. Muzu tam prijit se skvelou naladou, odpocata, a behem chvile jsem v utlumu, mrzuta a jdu pryc. Vyzkousela jsem to nekolikrat, protoze nikde jinde se mi nic podobneho nestalo a je to fakt tim mistem. A siroko daleko zadny hrbitov…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
23.10.16 09:07
@Kralikcek píše:
My mame skolu a skolku hned vedle hrbitova a jeste castecne pod svahem. takze pri velke predstavivosti je mozne, ze kosti klepou o zed skoly, ktera je z jedne strany v hline :nevim: :think:

Já jsem při pletí na hřbitově našla kost už kolikrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
23.10.16 09:07

Znám školku vedle hřbitova. Z dětského hřiště, které patří školce jde vidět přímo na hroby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
23.10.16 09:10

My vedle hřbitova přímo bydlíme :) a nikoho to nijak neovlivnilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
23.10.16 09:18

Zakladatelku chápu, na hřbitovech se zkrátka zdržují nízké a negativní energie. Jsou lidé, kteří to cítí a kteří to necítí. Tato negativní energie je velmi zhuštěná v období dušiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenentka
23.10.16 09:30
@Hanka1 píše:
pred par lety jsem byla na nejake stredoveke tvrzi kousek od Prahy, ktera ted slouzi jako luxusni restaurace. Byla jsem tam uplne v riti a po hodine musela odejit. Strasne negativni energie, fyzicky i psychicky mi bylo uplne zle…

Můžu se zeptat kde to bylo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat