Dětské hřiště u hřbitova?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1238
23.10.16 22:16

@Mari5 určitě ses mě nedotkla, to asi vyznělo jinak nez jsem myslela. Já chtěla jen poukázat na to, ze hrbitiv a smrt neni nic špatného, dá a musí se s tim žít. A chtela jsem říct, že konkrétně na mé děti to žádný vliv nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
24.10.16 06:42

@adam75 není, hřiště je z tý strany kde je zeď konce židovského hřitova. Olšanský hřbitovy jsou z druhé strany, od hřiště asi kilák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
24.10.16 10:52
@Mari5 píše:
Omlouvám se, jestli jsem se nějak dotkla Tvých citů, to nebyl záměr. Psala jsem, že mě trochu zaráží, že se nerespektují energie - obecně, při výstavbě. Ne, že nerespektuji rozhodnutí těch, co tam chodí. To je samozřejmě každého věc a proti gustu žádný dišputát! Jak píšeš, já mám možnost volby jít jinam. I já chodím odmalička na hřbitov a rovněž k němu mám respekt a úctu. A je bezvadné, že máš tak dobře vychované děti.

vis hele nekdo veri v letajici spagetove monstrum a take se to nerespektuje - sorry. Zijes v Evrope, sice to neni kolebka vedy, ale rozhodne je to jeji dospelost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
24.10.16 10:54
@Liz píše:
Tento hřbitov plný svíček nikdy nebude, respektive tam nebude ani jedna svíčka. Je to židovský hřbitov, vzhledem k tomu co se za války stalo s židy je tento hřbitov je už několik desítek let ze dvou třetin prázdný :?

takze tim padem odpada obava o city pozustalych a detske hriste je pro me v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
24.10.16 11:10

@Liz tak já nevím, kde přesně to je, nikdy jsem tam nebyla… orientuju se jenom podle mapy :-) moje téměř čtyřletý dítě kilák ujde, takže i tak je náš plán realizovatelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
24.10.16 11:14
@Pudloslava píše:
takze tim padem odpada obava o city pozustalych a detske hriste je pro me v pohode.
:D oni i kdyby se tam nějací pozůstalí na tom hřbitově objevili, tak by to asi nevadilo, protože hřbitov od hřiště dělí tři metry vysoká a půl metru tlustá zeď
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
24.10.16 11:21
@Mari5 píše:
Ahoj,myslíte si, že je to dobrý nápad? Mně to připadá zvláštní, ostatně naši předkové vždy umisťovali hřbitovy za hranice města. Jasně, města se rozrůstají a hřbitovy se dostávají víc a víc dovnitř. Zrovna dneska jsme byly na hřišti v ulici Pod Kapličkou na Praze 3. Je pěkné, ale jedna zeď je hřbitovní. Věřím na energie, na to jak nás ovlivňují a trochu mě zaráží, že se to nerespektuje. Jinak proti hřbitovům nic nemám, ale je tam energie rozkladu a smrti a proto si nemyslím, že je ideální v její blízkosti trávit čas. Cítíte to podobně?

Prosím Tě, jaká energie? Prostě normální rozklad, tak jako se rozkládají uhynulá zvířata, spadlé listí a vím já co. Nic víc bych v tomto nehledala. Bydlíme u hřbitova a žádní bubáci nás tady nestraší. Dětské hřiště u hřbitova klidně. Proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
24.10.16 15:39
@Elenentka píše:
Můžu se zeptat kde to bylo?

Dřevčice. Je to mezi Prahou a Brandysem nad Labem. Puvodem je to stredoveka tvrz, vevnitr je to moderne zrekonstruovane a pronajima se to na ruzne akce. My tam byli na dost luxusni oslave 50tin. Jak jsem psala - po hodine mne musel manzel odvezt domu, jak mi bylo soufl. Sotva jsme autem poodjeli, tak to ze mne spadlo. Nikdy predtim a nikdy potom jsem tak priserny pocit z mista nikde nemela.
Kamaradka si ze mne delala srandu, ze jsem tam nekdy v minulem zivote byla otrokyni :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9335
24.10.16 16:03
@Zabatko píše:
Prosím Tě, jaká energie? Prostě normální rozklad, tak jako se rozkládají uhynulá zvířata, spadlé listí a vím já co. Nic víc bych v tomto nehledala. Bydlíme u hřbitova a žádní bubáci nás tady nestraší. Dětské hřiště u hřbitova klidně. Proč ne.

No tak ani jestli jsi střízlivý materialista, tak tu energii z rozkladu nemůžeš popřít. Co potravní řetězec? Tam přece koluje energie až až. To já sice takový materialista nejsem, vnímám duševní energii (když už nic, tak i přemýšlení unaví), matně tuším i duchovní energii, i když mi tedy ostatky zahrabané v zemi vedle dětského hřiště žíly netrhají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
25.10.16 10:35

:D Ty brdo dětské hřiště u hřbitova to je hodně ujetý :D ještě že u nás v kraji jsou hřbitovy na kraji města nebo vesnice ;) má ten hřbitov potom větší kouzlo když je na odlehlejším místě a hlavně já zastávám názor že na hřbitově má být naprostý klid!! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
25.10.16 11:30

@Jitulinka.1
no mozna kdybys to hriste videla in natura, tak ti to ujety vubec neprijde, naopak… :*

• Citovat
  • Upravit
218
13.12.16 05:26

@Mari5 Ahoj, ja bydlim vedle hřbitova nekolik let vlastne 19 tomu bude v lednu. Je to misto posledniho odpocinku a musi byt respektovano. Kazdopadne si myslim, ze cloveku spis ublizi clovek nez duch ze hrbitova.

:andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat