Dětské kolo Specialized
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dětské kolo Specialized
Ahoj, hledám pro dceru k narozeninám nebo vánocům ( to je jedno rozdíl 5 dnů ) kolo. To jí budou 4 roky. Moc se mi líbí toto kolo: http://www.swis-shop.cz/…p-55668.html četla jsem na něj dost chvály, má ho někdo? Je opravdu, tak kvalitní? Moc díky!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, kolo neznám ,ale taky s epoohlížíme po „16“. 12 máme SCHWINN a je skvělý, takže možná zůstaneme u týhle značky, jen mnaželovi se zdá dost těžký, mě ani ne a dcera - 4 roky ho utáhne taky v pohodě. Tak jen jestlí jí nechce moc rozmazlit
.
Jinak to kolo, jak píšeš, vypadá taky dobře
- Citovat
- Upravit
Ahoj…
My máme kolo Specialized pro mladýho, úplně to nejmenší.
Jsem s ním max. spokojená. Jsme dost sportovně založená rodina a na kole trávíme hodně času. Kolo mě vybíral pro malého můj táta, který je cyklista profesionál. Po svém profi kariéře teď trénuje mladší… Takže můžu říct, že odborník na slovo vzatý. Jistě, že jsou i dražší kola, jak sám říkal, ale tyhle kola mají kvalitní zpracování a výbavu za velmi přijatelnou cenu.
My i větší budeme kupovat od stejné značky, čeká nás o příští rok a pak přejdeme na kolo Pell´s.
Takže já teda za sebe můžu kolo Specialized jen doporučit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dětičky píše:
Ahoj…
My máme kolo Specialized pro mladýho, úplně to nejmenší.
Jsem s ním max. spokojená. Jsme dost sportovně založená rodina a na kole trávíme hodně času. Kolo mě vybíral pro malého můj táta, který je cyklista profesionál. Po svém profi kariéře teď trénuje mladší… Takže můžu říct, že odborník na slovo vzatý. Jistě, že jsou i dražší kola, jak sám říkal, ale tyhle kola mají kvalitní zpracování a výbavu za velmi přijatelnou cenu.
My i větší budeme kupovat od stejné značky, čeká nás o příští rok a pak přejdeme na kolo Pell´s.
Takže já teda za sebe můžu kolo Specialized jen doporučit
Ahoj ,
právě sháním kolo 16 pro 4 letého syna. Koukám po specialized, ale zaujala mě i značka Pell's proč jste chtěli kupovat až později a ne už ty malé? Ta 16" se mi líbí díky za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupovali jsme 16tku na 4 narozeniny a byla akorát na ježdění.
12tka už je moc malá na 4letáka, pokud to není nějaký drobek
- Citovat
- Upravit
Ta bych asi měla doplnit, že kolo máme od prosince a je úžasné!!!!!Naprostá spokojenost , koupila jsem i helmu od Specialized
drží skvěle!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit