Dětské nářadí pro dvouleťáka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
817
29.10.17 16:48

Dětské nářadí pro dvouleťáka?

Otázka je jasná - je to brzy nebo ne? Chci synovi koupit sadu dětského nářadí, plastového, bude mít dva roky. Manžel je striktně proti, že je to moc brzo. Syn mi ale bere šroubováky, když něco dělám, tak si říkám, proč ne. Od kdy si hráli vaši dvouleťáci nářadím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8596
29.10.17 16:54
@Mandarinka01 píše:
Otázka je jasná - je to brzy nebo ne? Chci synovi koupit sadu dětského nářadí, plastového, bude mít dva roky. Manžel je striktně proti, že je to moc brzo. Syn mi ale bere šroubováky, když něco dělám, tak si říkám, proč ne. Od kdy si hráli vaši dvouleťáci nářadím?

Nas ho dostal kolem 2 let a hral si s nim fakt hodne. Nevim ktere chces koupit, ale my jsme spokoleni s naradim Klein naradim - kopie naradi Bosch. Je pak kompatibilni treba s jejich skladacim traktorem atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16072
29.10.17 16:55

Můj syn si v 18m smontoval celou rostoucí židli (dotahovala jsem samozřejmě já, ale trefil se šroubkem a měl trpělivost šroubovat), takže ve dvou letech taky dostal kufr s nářadím a vyhrál si s tím teda dost.

Edit: To výše zmíněné Bosch nářadí měl synovec, taky dostal ke druhým narozeninám, akorát tam byl aku šroubovák na baterky a ten ještě neumáčknul (chtělo to fakt docela sílu a bylo to na tak malé ruce poměrně široké), tak probrečel skoro celé odpoledne, že to neumí (takže aku šroubovák od Bosche radši později).

Příspěvek upraven 29.10.17 v 16:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
29.10.17 16:56

Klidne bych koupila, nejakou levnou sadu z hrackarstvi. Bud si s tim bude hrat a nebo ne. A kdyz by ho to chytlo tak bych pozdeji investovala do drazsich a kvalitnejsich hracek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
29.10.17 16:59

Klidně do toho jdi. Hezké je nářadí Klein Bosch. Našeho tříletého už teď ale víc baví tatínkovo normální nářadí, takže o necháváme pod dohledem hrát si i s tím. Brzo mi to rozhodně nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.17 16:59

Ahoj. Nářadí je u nás oblíbené od dvou let a nejvíc ho baví vrtačka na baterky(svítí, vrtá) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
29.10.17 17:09

Syn je taky občas maniak do nářadí, pokud je bezpečné, klidně bych koupila i dvouletému dítku!-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8596
29.10.17 17:12

Ja se dovolim vtirnout s dotazem. U toho aku-sroubovaku baterky vymeni jdou, zejo? Nam prestal jit ale prohlizela jsem ho a nevim „kudy“ a chlap je pryc ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
29.10.17 17:43

Nás čerstvý dvouletak dostal k narozeninam dětskou motorovou pilu, krovinorez a vrtačku s nářadím. Plastový ponk s nářadím měl už tak od 20 měsíců. A jsou to jeho nejoblíbenější hračky. Dokonce si i sam jde pro rukavice a helmu, když se chystá řezat pilou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
29.10.17 17:57

Urcite ano. Mam také dvoleteho kluka, loni jsme koupili flexu a vrtacku, behem roku si s tim zacal cilene hrat. Letos se tesim na kompletni sadu. A sadu drevenych zvířátek na detske šrouby a matky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
29.10.17 18:23

Synovi jsme pracovni ponk s naradim koupili, kdyz mel 2 roky. Neprijde mi to brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.17 19:48

Kupovali jsme ponk s nářadím ke druhém narozkám a užije to. I když tátovo pravé nářadí je prostě top :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
29.10.17 19:59

Super, díky moc, tak jdu do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
29.10.17 20:40

Takové to zatloukací dostal myslím po druhých narozeninách. je tam klíč, šroubovák a kladivo. Nejvíc ho baví kladivo. Šroubovák samozřejmě normální. Případně malé hodinářské na mašinky. Tam zatím dobrý, ty většinou nerozšroubuje. Zato normálním šroubovákem, případně imbusy rozšroubuje už kde co. :cert: Budou mu tři, tak bacha na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4955
29.10.17 21:41

Syn si od dvou let hraje s doopravdickým nářadím. Takže mu klidně kup dětské. Na tohle není nikdy brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí