Jaké koupit vláčky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
388
25.10.17 22:30

Jaké koupit vláčky ?

Dobrý večer,
Chtěla bych poprosit o radu jaké podřídit vláčky na Vánoce pro 2,5 letého chlapečka, který se doslova zbláznil do všeho okolo vláčků. Aby ho bavily a dalo se dále dokupovat doplňky. Dřevěné, Lego, Tomáš nebo třeba Chuggington? Ty poslední se líbí mně, ale nechám si poradit ráda z praxe :).Díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
49159
25.10.17 22:34
@BlueFox píše:
Dobrý večer,
Chtěla bych poprosit o radu jaké podřídit vláčky na Vánoce pro 2,5 letého chlapečka, který se doslova zbláznil do všeho okolo vláčků. Aby ho bavily a dalo se dále dokupovat doplňky. Dřevěné, Lego, Tomáš nebo třeba Chuggington? Ty poslední se líbí mně, ale nechám si poradit ráda z praxe :).Díky moc :kytka:

dřevěné vláčkodráhy jsou top - mají nejvíce doplňků a příslušenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
25.10.17 22:37

@jdukolem A značka? Brio? Nebo na tom až tak nezáleží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
25.10.17 22:37

Ikea

Ikea vláčky jsou super. Je více sestav. U nás to miluje jak dcera 7let, tak syn 2roky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
25.10.17 22:40
@BlueFox píše:

my máme Maxim a pak jsme kupovali tu z Lídlu k tomu..jsme spokojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16050
25.10.17 22:40

Koupila bych dřevěnou vláčkodráhu, k tomu svítící a houkající mašinku (dělá třeba Maxim a dá se mačkat jen houkání bez toho, aby mašinka jela, takže si dítě může sednout v autě a jen si mačkat houkání), prarodiče k tomu můžou dokoupit nádraží nebo tunely, jeřáb. V Lidlu před Vánoci mívají spoustu doplňků (třeba parkovací dům s výtahem na autíčka, který jde do vláčkodráhy zapojit - v Lidlu stál asi tři stovky, jinde je tak od šesti set výš za to samé).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.10.17 22:42

My koupili základní sadu z Ikei…malej byl nadšenej, proto jsme ještě dokoupili tady: https://www.agatinsvet.cz/…drahy-sady-2
Myslim ze jakýkoli dřevěný jsou všechny kompatibilní a jdou různě kombinovat. K tomu jsem objednala z Aliexpresu mašinku Tomáše a všechny ty jeho kamarády. Už jsou to dva měsíce a malý si nehraje s ničím jiným:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16050
25.10.17 22:43
@BlueFox píše:

Brio je kvalitní, ale hodně předražené. Jen pro srovnání třeba ta patrová parkovací garáž v Lidlu stojí tři stovky a velmi velmi podobná od Bria stojí přes 1200,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
25.10.17 22:44
@zrcadlo píše:
Brio je kvalitní, ale hodně předražené. Jen pro srovnání třeba ta patrová parkovací garáž v Lidlu stojí tři stovky a velmi velmi podobná od Bria stojí přes 1200,–.

i ten maxim je levnější.. brio mi přijde opravdu předražené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85232
25.10.17 22:46

Ja ted kupovala pro dceru a rozhodla jsem se pro Duplo, protoze je na baterky a muze v nem pak vozit zviratka a panacky. Jeji bratranec si s nimi taky vyhral, ale ten ma i ty drevene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
25.10.17 22:47
@BlueFox píše:

Za mě vláčky od Bria a koleje klidně i Maxim. Občas dokupujeme i koleje Woody. Nicméně mašinky a vagonky jsou nejlepší od Bria.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
25.10.17 22:49

Díky moc, o Ikea a Lidl vláčcích jsem se tu už dočetla v nějakých starších diskusích, bude to možná dobrý základ a vláčky samotné tedy dokupovat i jiné značky. Mám pocit, že se mu líbí hodně barevné dopravní prostředky obecně a detailně propracované, tak jsem si říkala, aby ho ty jednodušší dřevěné vagonky bavily(i když jinak preferuji dřevo před plastem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
25.10.17 22:52
@zrcadlo píše:

No, to je rozdíl. Já teda ráda za kvalitu zaplatím, ale ne pokud je to jen předražená značka a ta cena nemá opodstatnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
25.10.17 23:00

@BlueFox Mám čtyři synky 3, 5, 6, a 9 let a máme dřevěnou vláčkodráhu s autodráhou -woody, ikea, lidl, brio (nyní už jsou to 2 plné krabice od pampers) a hrají s tím všichni. A pak 4 sady duplo vláčků, taky velmi oblíbené, obojí máme i na baterky i bez. A všichni jsou maniaci do vláčků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
25.10.17 23:11

Koupila bych dřevěné. Děti (nejenom kluci) je milují a vyhrají si s tím do aleluja. Vydrží to kde co, hrát se s tím dá do aleluja, protože pokaždé to můžeš postavit jinak, jednotlivé značky se dají libovolně kombinovat a dá se to rozšiřovat o kde co. Máme dvě velké ikeácké bedny plné kolejí, vláčků, přejezdů, mostů… a kluci to milují. Je to u nás v kurzu už čtyři roky. Máme mix Carousel z Tesca, Woody a Maxim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí