Mozaika hračka - doporučení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2453
22.10.17 22:17

Mozaika hračka

Holky, zvazuji koupi detske mozaiky pro ctyrleteho kluka. je takovy premyslivy, peclivy, hry, stavebnice, puzzle ho bavi, myslim, ze by mohlo i tohle.
moc se mi libi drazsi varianta, ale jestli by to pak melo lezet ve skrini :roll: https://ostatni-stavebnice.heureka.cz/…rik/recenze/
anebo nase ceska levnejsi https://ostatni-stavebnice.heureka.cz/…ladky-200ks/
nejake vase zkusenosti ci postrehy? dik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66
22.10.17 22:23

Koupila bych levnější, lépe rozvíjí fantazii, když nemá podkreslenou předlohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
22.10.17 23:25

Máme quercetti s velkými dílky pro mladší i s malými pro starší, ale ne takovou jako je v odkaze, je to bílá tabulka a obrázky se vzory jsou zvlášť, něco na způsob toho druhého. Je to jako se vším, co je nové, neokoukané, s tím si hrají, když už se to okouká, leží to ve skříni a čas od času se to vytáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
23.10.17 13:24

Máme tu v kufříku a spokojenost, ale hraje si s tím třeba jednou do měsíce, když to vytáhneme. Takže fakt záleží na vašich finančních možnostech, podle mě podobně poslouží i levnější varianta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16050
23.10.17 13:32

Tu dražší bych čtyřletému nekupovala vůbec, to mi přijde tak pro dvouleté. Čtyřleťákovi už bych koupila spíš třeba ty zažehlovací korálky (aby si mohl třeba vyskládat podložku pod hrníček nebo něco takového), nebo tedy tu obyč, aby skládal obrázky podle sebe. Hezké na stejný způsob jsou stavebnice pix-it, které jsou ze silikonu a princip je stejný, ale jsou strašně předražené, a drahá je na nich v podstatě jen ta metodika, že se třeba dětem dělají řady střídajících barev a dítě má doplnit tu řadu správně - je k tomu prostě řada i logických úkolů, které čtyřleťáka rozvíjejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
8.11.19 15:08

Ahoj, oživuji diskusi :). Syn si ve školce hodně hraje s mozaikou, kterou jsem mu chtěla pořídit domů, neb nás čeká deštivý víkend, ale samozřejmě jsem se ve školce nepodívala na značku. Vím jen, že podložky mají různé tvary (kolečko i čtverec), ale nemají v sobě dírky, takže „kloboučky“ se do nich nezasouvají. Naopak, na podložce jsou výstupky, na které se dávají „korálky“, ze kterých dítě mozaiku tvoří. Vygooglovat se mi to nepodařilo, a tak zkouším štěstí zde, jestli někdo nemáte doma nebo nevíte, o co jde :). Děkuji :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
8.11.19 15:11

Ha! Tak jsem možná našla?? Mozaika HAMA má různé tvary podložek, které lze koupit i samostatně, stejně jako korálky, a vypadá to, že to má ty „píchátka“, na které lze korálky pokládat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
9.11.19 22:58
@PenelopaW píše:
Ha! Tak jsem možná našla?? Mozaika HAMA má různé tvary podložek, které lze koupit i samostatně, stejně jako korálky, a vypadá to, že to má ty „píchátka“, na které lze korálky pokládat…

Asi to bude ono. Dnes jsem zašla do hračkářství a koupila tento typ mozaiky v maxi verzi od značky Simba. Korálky jsou nažehlovací (v téhle kategorii mě původně nenapadlo hledat), ale dokud se nerozžehlí, dá se s nimi hrát opakovaně. V mini verzi jich v Dráčiku měli několik od různých výrobců. Dnes jsme otestovali a na podložku korálky zvládla dávat i dvouleťačka, takže za mě dobrý. Jediná vada: Když jsme místo smajlíka chtěli udělat obrázek dýně, bylo tam málo korálků příslušné barvy. V hračkářství jsem viděla boxy hlavně s malými korálky, velké ale snad půjdou dokoupit na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí