Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobry den, jelikoz jsem leva na ruce, chtela bych synovi koupit letajiciho draka. Nevim ale, kde ho sehnat? V papirnictvi nebo hrackarne nebo nekde na internetu? Kde jste kupovali nejake pekne? Dekuji za kazdou odpoved
@Papulka85 Na netu jasné, ale určitě bych zkusila hračky a také snad papírnictví. Kór teď, když je jejich doba. ![]()
Zkus hračkárnu. Nám létal malý obyčejný igelitový s motivem Hurvínka.
Ve spoustě hračkáren nebo i hobby marketů mají balené igelitové draky. Měli jsme tři, létali krásně, pohoda ![]()
My jsme pro kluky kupovali tady http://www.dracicoleti.cz/…tajici-draci#/ - musim rict, ze to perfektne lita. Skoro ani neni potreba vitr ![]()
@Papulka85 což, draka koupíš, ale aby letěl
?To se jim moc nechce. Já měla na první dvě děti kdysi papírového. Toho jsem pak vyhodila, když odrostly.Dnes máme asi 2 igelitové a nelétají. Navíc mě ten igelit doslova vytáčí ![]()
Takže využiji diskuse k dotazu-kde sehnat dobrého papírového draka? Hračkárny mají pouze igeliťáky. Nevíte prosím někdo?
Kdysi jsem ho měla a museli jsme ho doma dle návodu sami vyrobit.Do okrajů se lepily provázky, svazovaly tyčky…
@smutná máma Tohle jsem našla, vypadá to zajímavě, mají teda i s potiskem, ale možnost si ho sám nmalovat, je lákavá…
U draka je to asi dost o štěstí, když jsme kupobali draky před 5 lety, byl dost problém sehnat dobře vyváženého. loni jsme kromě draku z pepca neměli s vyvážeností problém. draky jsme kupovali v papírnictví a tescu. výborné zkušenosti máme třeba s tímto https://www.wikyhracky.cz/…c-nylon.html?…
Ja bych koupila takoveho toho u silnice - mivaji ty textilni a zkusenost rika, ze ti obvykle letaji dobre. Navic mozno hnedka vyzkouset, muze ti stahnout nejakeho vystaveneho. kupovat draka je rizikom docela casto neletaji, zejmena ti z igelitu.
Máme igelitového z papírnictví, nám tedy ty držící šňůrky igelit hned nařízli, takže jsem ho už vylepšila izolepou. Zatím nám ještě pořádně neletěl
ale máme ho jen pár dnů
Já kupovala nylonového tady ***
Směje se a léta skvěle
![]()
edit admin - odstraněn odkaz