Karaoke mikrofon pro děti

1289
26.10.17 21:34

karaoke mikrofon pro deti

Ahoj, poradite nekdo nejaky dobry mikrofon nebo karaoke zarizeni pro male dite? Neumim se z internetu rozhodnout, nektere recenze maji spatny ohlas na kvalitu zvuku apod..Diky za zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4521
27.10.17 07:57

@mattez Ráda se přidám :) Taky hledám něco pro našeho tříleťáka. Líbil se mi magneťák s mikrofonem Gogen Maxipes Fík, ale některé recenze mě odradili :roll:
Snad někdo navrhne lepší :palec:
A co se líbí vám a pro jak starého prcka to sháníte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5064
27.10.17 12:32

Dcerka si taky přeje mikrofon, ale musí být funkční, žádný pitomý melodie. Víte o něčem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
3.12.18 22:22

Aktualizuju, někdo tip na mikrofon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
3.12.18 22:45

Taky se pridavam..chtela bych nejaky pekny ale moc se v tom nevyznam, nejake ty selfie mikrofony mi prijdou blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
3.12.20 12:50

Dítě se vyjádřilo jednou, že by chtělo mikrofon. Už jsem se i na nějaké dívala, ale bylo mi to v hračkářství rozmluveno, že je to hrozná kvalita. Na druhou stranu do toho nechci dávat moc peněz, protože děti zrovna velcí zpěváci asi nebudou a tatínek by to doma nemusel psychicky vydržet. :lol: Neustále na mě vyskakuje karaoke mikrofon v různých barvách. Vypadá to hezky. Ale jak to vypadá s kvalitou? Na Aliexpressu je ten samý, takže předpokládám, že jsou jen nasazené ceny. Mikrofon z hračkářství taky nevím, jestli má smysl. Jaký doma máte? Jak moc to děti využívají? Jak jste spokojeni s funkcemi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
3.12.20 13:07

Máme tenhle, ta cena mě tedy dožrala, kupovala jsem ho vloni k Vánocům asi za 1200 ;) Byl to jeden z top dárků, má integrovaný reproduktor a běžně stačí. Dceři je 8, chodí na solovy zpev do ZUŠ a s tímhle si hraje na zpěvačku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22934
3.12.20 13:22

Taky nad ním uvažuji, tak budu ráda za nějaké recenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
3.12.20 14:09
@Aliik píše:
Máme tenhle, ta cena mě tedy dožrala, kupovala jsem ho vloni k Vánocům asi za 1200 ;) Byl to jeden z top dárků, má integrovaný reproduktor a běžně stačí. Dceři je 8, chodí na solovy zpev do ZUŠ a s tímhle si hraje na zpěvačku :lol:

Který máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
3.12.20 14:22

@Sára 1 ja dnes objednávala takový barevný za pár stovek. Tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.20 15:03

Můžu se přidat s dotazem? Mně nejde úplně o karaoke ajko takový, ale reprák s mikrofonem, ideálně aby byly 2 mikrofony, kde si něco pustí např. z mobilu do repráku a může s tím zpívat. A úplně za to nechci dát 5 tisíc.
Co myslíte tohle?… teda asi mi sem nepůjde dát odkaz, tak takhle:
oneconcept tallboy
Díky za názory.

• Citovat
  • Upravit
9066
3.12.20 15:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
5.12.20 13:53

Já viděla tento, ale zkušenost nemám
https://karaoke.heureka.cz/…axi-karaoke/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
7.12.20 10:13

@Aliik Prosím, jak to funguje, co všechno to má za funkce? Je to jednoduché na používání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
7.12.20 10:15
@g.sandova píše:
@Sára 1 ja dnes objednávala takový barevný za pár stovek. Tak jsem zvědavá

Který? Máte ho už doma? Nezkoušeli jste ho náhodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí