Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, poradite nekdo nejaky dobry mikrofon nebo karaoke zarizeni pro male dite? Neumim se z internetu rozhodnout, nektere recenze maji spatny ohlas na kvalitu zvuku apod..Diky za zkusenosti
@mattez Ráda se přidám
Taky hledám něco pro našeho tříleťáka. Líbil se mi magneťák s mikrofonem Gogen Maxipes Fík, ale některé recenze mě odradili ![]()
Snad někdo navrhne lepší ![]()
A co se líbí vám a pro jak starého prcka to sháníte?
Dcerka si taky přeje mikrofon, ale musí být funkční, žádný pitomý melodie. Víte o něčem?
Taky se pridavam..chtela bych nejaky pekny ale moc se v tom nevyznam, nejake ty selfie mikrofony mi prijdou blbost
Dítě se vyjádřilo jednou, že by chtělo mikrofon. Už jsem se i na nějaké dívala, ale bylo mi to v hračkářství rozmluveno, že je to hrozná kvalita. Na druhou stranu do toho nechci dávat moc peněz, protože děti zrovna velcí zpěváci asi nebudou a tatínek by to doma nemusel psychicky vydržet.
Neustále na mě vyskakuje karaoke mikrofon v různých barvách. Vypadá to hezky. Ale jak to vypadá s kvalitou? Na Aliexpressu je ten samý, takže předpokládám, že jsou jen nasazené ceny. Mikrofon z hračkářství taky nevím, jestli má smysl. Jaký doma máte? Jak moc to děti využívají? Jak jste spokojeni s funkcemi?
Máme tenhle, ta cena mě tedy dožrala, kupovala jsem ho vloni k Vánocům asi za 1200
Byl to jeden z top dárků, má integrovaný reproduktor a běžně stačí. Dceři je 8, chodí na solovy zpev do ZUŠ a s tímhle si hraje na zpěvačku ![]()
@Aliik píše:
Máme tenhle, ta cena mě tedy dožrala, kupovala jsem ho vloni k Vánocům asi za 1200Byl to jeden z top dárků, má integrovaný reproduktor a běžně stačí. Dceři je 8, chodí na solovy zpev do ZUŠ a s tímhle si hraje na zpěvačku
Který máte?
@Sára 1 ja dnes objednávala takový barevný za pár stovek. Tak jsem zvědavá
Můžu se přidat s dotazem? Mně nejde úplně o karaoke ajko takový, ale reprák s mikrofonem, ideálně aby byly 2 mikrofony, kde si něco pustí např. z mobilu do repráku a může s tím zpívat. A úplně za to nechci dát 5 tisíc.
Co myslíte tohle?… teda asi mi sem nepůjde dát odkaz, tak takhle:
oneconcept tallboy
Díky za názory.
@Sára 1 Promiň, odkaz: https://www.stavebnice-hry.cz/…ktorem-25316
Já viděla tento, ale zkušenost nemám
https://karaoke.heureka.cz/…axi-karaoke/#…
@Aliik Prosím, jak to funguje, co všechno to má za funkce? Je to jednoduché na používání?
@g.sandova píše:
@Sára 1 ja dnes objednávala takový barevný za pár stovek. Tak jsem zvědavá
Který? Máte ho už doma? Nezkoušeli jste ho náhodou?