Dětské oblečení ve slevách
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Claire7 píše:
@alchien V Tescu mají akce na oblečení docela často, ale v týdnu mi přišlo do mailu, že těch 30% je na vše z F&F. Já začínám kupovat výbavičku, ale zatím jen tak zlehka.Každý tip se hodí
ja prave taky,14. jdu na urceni pohlavi tak pak to v „nakupech s maminkou“ rozjedu
tam taky byva do FF 30% sleva tak se tesim
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A navic mi do emailu nic neprislo a to jsem tam registrovana ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alchien Moc gratuluju a přeju pohodové těhotenství… ![]()
Platí to do neděle, na vše ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Claire7 píše:
@alchien Moc gratuluju a přeju pohodové těhotenství…
Platí to do neděle, na vše
Děkuju moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dneska jsme byli v FF a slevy 30% jsou. Zase jsem nakoupila plno hadrů.
Na prťousky nádhera.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@triada píše:
Dneska jsme byli v FF a slevy 30% jsou. Zase jsem nakoupila plno hadrů.Na prťousky nádhera.
Ja tam vcera poslala mamku, at se mrkne a holky uz maji nakoupeno na Vanoce prej
.Ale vesty nic
,asi na to prdim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wildcherry Na vestu se vyprdni, za chvíli stejně napadne sníh a bude to na zimní bundu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wildcherry jak to? my máme z Tesca úžasnou vestičku. Jinak díky za tip, už jsem tam byla, nakoupila jsem sobě i malýmu na Vánoce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wildcherry jinak nádherný růžový bundy pro dětičky mají v Kik, jsem se na ni dívala a pak mi došlo, že mám kluka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dani24687 píše:
@wildcherry jak to? my máme z Tesca úžasnou vestičku. Jinak díky za tip, už jsem tam byla, nakoupila jsem sobě i malýmu na Vánoce.
Akorat jedeme z teska, vesty fakt nic, nebo jsem nevidela
?Ani svetr na 6letou jsem nesehnala
.Ale bundy maji teda krasny, ale uz holky maji.Ja si koupila pyz. kalhoty, gatky a novy papuce aspon
.Veci hezky, ale velke velikosti, takze mam smulu, na sebe jsem nesehnala
.Jo holky, na kalhotky tam maji jeste akci, jedny za 99,ale kdyz se vezmou dvoje tak nejakych 160kc, nevim presne, doma mrknu.Jsem si toho vsimla az po zaplaceni a vsechny mam po 1ks
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dani24687 píše:
@wildcherry jinak nádherný růžový bundy pro dětičky mají v Kik, jsem se na ni dívala a pak mi došlo, že mám kluka
no aaaaaa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, od 1.11. do 3.11. mají v Tescu slevu na hračky 30 procent s tou jejich kartou a bez ní 20 procent na hračky, mají to na svých stránkách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit