ZARA - nebyl jste teď někdo?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
ZARA - nebyl jste teď někdo??
Ahoj maminky,
nejsem z Prahy, a potřebovala bych vědět, jestli jste nááhodou nebyl teď někdo někde v ZAŘE, a nevšimli jste si, jestli tam mají podzimní/zimní vestu na 2 letého kluka? Podle katalogu na netu by měli mít, modrou, červenou, hořčicovou, zelenou. Odkaz: http://www.zara.com/…1324547.html
Ale potřebovala bych vědět, jestli jste ji nezahlídly, a popř. kde, abych nejela jen tak.. Potřebuji ji do soboty, takže zítra ráno musím zajet na otočku do Prahy.
Děkujuuuuuuuuuuuuuu všem shoppingačkám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@ilyz měli jí Na Příkopech tak měsíc zpátky. Teď nevim. Každopádně ten materiál byl strašně hnusnej
jela jsem se na ní původně mrknout, ale byla mi strašně nepříjemná takže jsem jí nevzala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fakt jo? No my jdeme v sobotu na focení, a fotografka říkala, že by bylo lepší aby měl na ven vestu a ne bundu, jenomže už ze všech který měl vyrostl a tak narychlo sháním vestu..
(jinak jsem úplně v pořádku:D).. Jak hnusnej? Já myslela, že je to takovej ten šusťák nebo jak to nazvat..
.. pro mě by byly asi ideální Letňany
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ilyz no,to právě neni…je to taková ta blejskavá co se jakoby loupe…Víš co myslim? takový to černý jakoby podloží přetřené blejskavou barvou a když do toho budeš dělat rejhy nehtem tak tu vrchní barevnou vrstvu sloupeš
no, líp to asi nevysvětlim
ble…na omak hnus…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Liszane Jojooo už víííím.. :/ BOOOOŽE.. No, tak já nevím, tady u nás v tom našem „velkoměstě“ zase mají prdlačku a ne pěkný oblečení na děti, natož takový vymoženosti jako je vesta
.. No, tak zítra vyrazím, a snad pochodím. Zara, Next.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ilyz zkus i Reserved
já nakonec koupila přes internet
hodně štěstí a děj vědět Jak jsi dopadla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měli jsme ji, sice ne tuhle samou, ale byla to taky Zara, tenhle matroš a jako nic hnusnýho mi to nepřišlo. Mně se to líbí. Rýhy nehtem jsem do toho teda fakt nezkoušela dělat.
Ale je pravda, že jsem jí měla jen pár dní ve skříni, pak putovala dál. Koupila jsem malou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusím taky.. No jde o to, že bych taky klidně objednala přes net, ale nemám na to čas, potřebuji jí na sobotu
.. a nemám nikoho s takhle starým dítětem, že bych si půjčila fakt jen na ten jeden den
.. Dám vědět, doufám že pochodím!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@triada Taky ze Zary? Kupovanou letos?
Já ji vesměs potřebuji fakt jen na to focení, takže je mi to vcelku jedno. Já to jinak synovi moc nedávám, spíš jen bundy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ilyz Ze Zary, ale kupovala jsem ji na mimibazaru jako top stav. Fakt na ní nebyl jedinej škrábanec, tak nevim, jestli byla nošená minimálně nebo vůbec.
Bylo to letos, ale nevim z kterýho roku to byla kolekce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme podobnou z loňský kolekce, už druhá velikost a jsem maximálně spokojená… V té pěkné modré…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No super, doufám že seženu, držte palce, zítra se ozvu jak se povedl lov ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vestu jsem pro malou kupovala v Takku, meli i klucicich dost na vyber. Je super, ma odepinaci kapucu a nebyla ani moc draha. Nevim ale, jak jsou zasobovane obchody mimo Prahu, zkusila bych obvolat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit