ZARA - nebyl jste teď někdo?

585
16.10.13 21:45

ZARA - nebyl jste teď někdo??

Ahoj maminky,

nejsem z Prahy, a potřebovala bych vědět, jestli jste nááhodou nebyl teď někdo někde v ZAŘE, a nevšimli jste si, jestli tam mají podzimní/zimní vestu na 2 letého kluka? Podle katalogu na netu by měli mít, modrou, červenou, hořčicovou, zelenou. Odkaz: http://www.zara.com/…1324547.html

Ale potřebovala bych vědět, jestli jste ji nezahlídly, a popř. kde, abych nejela jen tak.. Potřebuji ji do soboty, takže zítra ráno musím zajet na otočku do Prahy.

Děkujuuuuuuuuuuuuuu všem shoppingačkám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18000
16.10.13 21:51

@ilyz měli jí Na Příkopech tak měsíc zpátky. Teď nevim. Každopádně ten materiál byl strašně hnusnej :oops: :nevim: jela jsem se na ní původně mrknout, ale byla mi strašně nepříjemná takže jsem jí nevzala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
16.10.13 21:55

@Liszane

Fakt jo? No my jdeme v sobotu na focení, a fotografka říkala, že by bylo lepší aby měl na ven vestu a ne bundu, jenomže už ze všech který měl vyrostl a tak narychlo sháním vestu.. :D (jinak jsem úplně v pořádku:D).. Jak hnusnej? Já myslela, že je to takovej ten šusťák nebo jak to nazvat.. :nevim:.. pro mě by byly asi ideální Letňany :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
16.10.13 21:58

@ilyz no,to právě neni…je to taková ta blejskavá co se jakoby loupe…Víš co myslim? takový to černý jakoby podloží přetřené blejskavou barvou a když do toho budeš dělat rejhy nehtem tak tu vrchní barevnou vrstvu sloupeš :D no, líp to asi nevysvětlim :mrgreen: ble…na omak hnus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
16.10.13 22:00

@Liszane Jojooo už víííím.. :/ BOOOOŽE.. No, tak já nevím, tady u nás v tom našem „velkoměstě“ zase mají prdlačku a ne pěkný oblečení na děti, natož takový vymoženosti jako je vesta :D.. No, tak zítra vyrazím, a snad pochodím. Zara, Next.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
16.10.13 22:20

@ilyz zkus i Reserved :pankac: já nakonec koupila přes internet :mrgreen: hodně štěstí a děj vědět Jak jsi dopadla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
16.10.13 22:23

Měli jsme ji, sice ne tuhle samou, ale byla to taky Zara, tenhle matroš a jako nic hnusnýho mi to nepřišlo. Mně se to líbí. Rýhy nehtem jsem do toho teda fakt nezkoušela dělat. :mrgreen: Ale je pravda, že jsem jí měla jen pár dní ve skříni, pak putovala dál. Koupila jsem malou. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
16.10.13 22:24

Zkusím taky.. No jde o to, že bych taky klidně objednala přes net, ale nemám na to čas, potřebuji jí na sobotu :D.. a nemám nikoho s takhle starým dítětem, že bych si půjčila fakt jen na ten jeden den :zed: :nevim:.. Dám vědět, doufám že pochodím!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
16.10.13 22:25

@triada Taky ze Zary? Kupovanou letos? ;) Já ji vesměs potřebuji fakt jen na to focení, takže je mi to vcelku jedno. Já to jinak synovi moc nedávám, spíš jen bundy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
16.10.13 22:34

@ilyz Ze Zary, ale kupovala jsem ji na mimibazaru jako top stav. Fakt na ní nebyl jedinej škrábanec, tak nevim, jestli byla nošená minimálně nebo vůbec. :nevim: Bylo to letos, ale nevim z kterýho roku to byla kolekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
16.10.13 23:14

Máme podobnou z loňský kolekce, už druhá velikost a jsem maximálně spokojená… V té pěkné modré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
16.10.13 23:19

No super, doufám že seženu, držte palce, zítra se ozvu jak se povedl lov :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
16.10.13 23:44

Já mám Zaru ráda - nikdy mě nic nezklamalo… Dej vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
17.10.13 07:20

Vestu jsem pro malou kupovala v Takku, meli i klucicich dost na vyber. Je super, ma odepinaci kapucu a nebyla ani moc draha. Nevim ale, jak jsou zasobovane obchody mimo Prahu, zkusila bych obvolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
17.10.13 16:24

Hlásím, že jsem byla uspěšnááá :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie