Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chci se zeptat, jsem v 6tt a chodím s dcerou na plavání pro děti, miluje to, tak chci pokračovat. Jedine co řeším, jedtli neublizi miminku krátký 5-7min pobyt v sauně 50-60stupnu. Mate zkusenosti? Diky 🙂
Kdo se boji, nesmí do sauny
já bych nešla. I když nemyslím si, že při nekomplikovanem těhotenství by to mělo něčemu vadit - ale kdo ví, jaké jeho těhotenství bude, že?
V prvním trim ne, ale myslím že kamarádka chodila od druhýho se na chvíli takto prohřát a v poho, mimi cajk.
Mně teda sauna nedělala dobře už na začátku těhotenství Ještě když jsem nevěděla, že jsem těhotná, mi prostě bylo v sauně špatně. 50 stupňů není tak moc, ale osobně bych to cíleně nevyhledávala…
Saunu bych vynechala. Minimalne v 1.trimestru.
Nevim, jak mas stare ditko a jak moc se do deni v bazene jeste zapojujes, ale vim, ze u nas (kurz 1-2 roky) trenerka obcas rika, pokud jste tehotne, tohle nedelejte. Pamatuji si u to „macham macham pradlo“, netusim, proc by to melo vadit, ale vim, ze na to upozoenuje. Mozna i u jinych basnicek, ale nejsem tehotna, tak tomu nevenuji takovou pozornost. Pokud s ditetem „cvicis“, mozna bych to (pro svuj klid duse) s trenerkou konzultovala.