Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky potřebuju poradit dnes jsem byla na kontrole a doktor mi řekl že mám hematom..
Nedávno jsem dobrala amoksiklav a polygynax který mi předepsal. Pak další kontrola to mi předepsal 50 tablet Magnesii lactici a 50 tablet Ascorutin které mám ještě do teď.. dnes další kontrola a zase mi předepsal amoksiklav a nějaké vaginální tobolky že by se mělo zastavit krvácení protože krvácím už skoro 3 týdny..
Ale bojím se že těch léků je na to těhotenství strašně moc
.. aby to miminku nějak nepřidalo aby se neudrželo..
co myslíte?
.. v pondělí zase další kontrola jestli se to krvácení zastavilo ale miminko je prý v pořádku a
bije..
Léky, co máš, se v těhotenství můžou a lékař by je nedoporučil jen tak. Má k tomu pádný důvod.
První trimestr je buď a nebo… přeji hodně štěstí.
@Paní.Norrisová píše: Více
Asi máte pravdu ale ten strest taky dělá svoje..
Děkuji moc..
![]()
@Klarka535 píše: Více
Chápu, že je to náročné. Ale v případě že to nevyjde, tak za to nemohou léky. I když chápu, že tonoucí se stébla chytá.
Srdíčko je, prcek prospívá, tak mu věř. Moudřejší budeš zase na další kontrole.
@Paní.Norrisová Já jsem právě po potratu už takže stresuju a stresuju..
Ale budu mu věřit už krvácím 20 dní a stále se drží ![]()
@Klarka535 Já střídavě krvácela/špinila celý první trimestr. Někdy až tak masivně, že jsem si myslela, že je konec. A nebyl, dobře to dopadlo. Taky to bylo po nevydařeném těhotenství, takže stres jak blázen. Každým dnem je miminko větší a šance, že to dobře dopadne, taky. Držím palce, ať máš stejné štěstí jako já ![]()
Jediny co snad muzu napsat je, ze jsme ti to vsechny rikaly…snazit se o dite v sestinedeli, kdy telo neni jeste pripraveno.. mela si x diskuzi, kde ti vsichni psaly - nedelejte to. A jsme tu a ty mas od zacatku jen problemy.
Ted uz jen musis doufat, ze to ten hematom nesmete … tak hodne stesti.
@DandátkoP píše: Více
Ono my byli v klidu protože nám doktor řekl že to je falešné těhotenství že těhotná nejsem.. pak jsem začala krvácet tak jsem myslela že jsem dostala normálně ms
ale trvala dlouho tak jsem zašla k doktorovi a bylo tam miminko no s tím už nikdo nic neudělá..
už krvácím přes 20 dní a mimi se stále drží bude to náš bojovník
věříme mu
a děkujeme
@DandátkoP píše: Více
Tak to je drsnej hazard… to jsem nevěděla.
Ahoj já krvácela od 6 týdne po hospitalizaci kdy si mě nechaly na kapačkách hematom zmizel, měla jsem nařízeny klidový režim ale stále jsem špinila v 10 týdnu jsem zakrvácela tak moc že se mě šly kusy sraženin myslela jsem si že je konec musela mě odvést záchranka
, poležela jsem si v nemocnici zase kapačky a ascorutin po propuštění jsem špinila až do 13 týdne. V 14 týdnu mě chytl slepák 🙄 😅 😅 Momentálně nešpiním nic mě skoro není
Já brala jen ascorutin doktor řekl že buď odejde nebo se udrží, stále se drží ❤️ Doporučím ti opravdu klid na lůžku jen lež. Já to tak měla od 6 týdne až do 13 týdne a zvládly jsme to.
![]()
@Paní.Norrisová píše: Více
Na doporučení lékaře jsme to zkusili 👍 řekl nám že není na co čekat a že to máme zkusit hned. Už mám jiného doktora
@Luciaas27 No u mě je to trochu těžké.. mám 3 letou dceru bydlím v paneláku v 5 patře bez výtahu.. takže u mě pořádný klid asi nehrozí ale snažím se ![]()