Hematom 8+2tt

129
24.5.24 10:01

Hematom 8+2tt

Ahoj holky potřebuju poradit dnes jsem byla na kontrole a doktor mi řekl že mám hematom..
Nedávno jsem dobrala amoksiklav a polygynax který mi předepsal. Pak další kontrola to mi předepsal 50 tablet Magnesii lactici a 50 tablet Ascorutin které mám ještě do teď.. dnes další kontrola a zase mi předepsal amoksiklav a nějaké vaginální tobolky že by se mělo zastavit krvácení protože krvácím už skoro 3 týdny..
Ale bojím se že těch léků je na to těhotenství strašně moc :(.. aby to miminku nějak nepřidalo aby se neudrželo.. :( co myslíte? :? :(.. v pondělí zase další kontrola jestli se to krvácení zastavilo ale miminko je prý v pořádku a :srdce: bije..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4492
24.5.24 10:34

Léky, co máš, se v těhotenství můžou a lékař by je nedoporučil jen tak. Má k tomu pádný důvod.
První trimestr je buď a nebo… přeji hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
24.5.24 10:37
@Paní.Norrisová píše: Více

Asi máte pravdu ale ten strest taky dělá svoje.. :? Děkuji moc.. :? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
24.5.24 10:41
@Klarka535 píše: Více

Chápu, že je to náročné. Ale v případě že to nevyjde, tak za to nemohou léky. I když chápu, že tonoucí se stébla chytá.
Srdíčko je, prcek prospívá, tak mu věř. Moudřejší budeš zase na další kontrole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
24.5.24 10:48

@Paní.Norrisová Já jsem právě po potratu už takže stresuju a stresuju.. :? Ale budu mu věřit už krvácím 20 dní a stále se drží :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3421
24.5.24 10:53

@Klarka535 Já střídavě krvácela/špinila celý první trimestr. Někdy až tak masivně, že jsem si myslela, že je konec. A nebyl, dobře to dopadlo. Taky to bylo po nevydařeném těhotenství, takže stres jak blázen. Každým dnem je miminko větší a šance, že to dobře dopadne, taky. Držím palce, ať máš stejné štěstí jako já :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
24.5.24 12:16
@Dadda8 píše: Více

@Dadda8 děkuji moc si toho vážím ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
24.5.24 12:37

Jediny co snad muzu napsat je, ze jsme ti to vsechny rikaly…snazit se o dite v sestinedeli, kdy telo neni jeste pripraveno.. mela si x diskuzi, kde ti vsichni psaly - nedelejte to. A jsme tu a ty mas od zacatku jen problemy.

Ted uz jen musis doufat, ze to ten hematom nesmete … tak hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
24.5.24 12:51
@DandátkoP píše: Více

Ono my byli v klidu protože nám doktor řekl že to je falešné těhotenství že těhotná nejsem.. pak jsem začala krvácet tak jsem myslela že jsem dostala normálně ms :nevim: ale trvala dlouho tak jsem zašla k doktorovi a bylo tam miminko no s tím už nikdo nic neudělá.. :nevim: už krvácím přes 20 dní a mimi se stále drží bude to náš bojovník :srdce: věříme mu :srdce: a děkujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
24.5.24 13:51
@DandátkoP píše: Více

Tak to je drsnej hazard… to jsem nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.5.24 14:00

Ahoj já krvácela od 6 týdne po hospitalizaci kdy si mě nechaly na kapačkách hematom zmizel, měla jsem nařízeny klidový režim ale stále jsem špinila v 10 týdnu jsem zakrvácela tak moc že se mě šly kusy sraženin myslela jsem si že je konec musela mě odvést záchranka :,(, poležela jsem si v nemocnici zase kapačky a ascorutin po propuštění jsem špinila až do 13 týdne. V 14 týdnu mě chytl slepák 🙄 😅 😅 Momentálně nešpiním nic mě skoro není :wink: Já brala jen ascorutin doktor řekl že buď odejde nebo se udrží, stále se drží ❤️ Doporučím ti opravdu klid na lůžku jen lež. Já to tak měla od 6 týdne až do 13 týdne a zvládly jsme to. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
24.5.24 19:29
@Paní.Norrisová píše: Více

Na doporučení lékaře jsme to zkusili 👍 řekl nám že není na co čekat a že to máme zkusit hned. Už mám jiného doktora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
24.5.24 19:30

@Luciaas27 No u mě je to trochu těžké.. mám 3 letou dceru bydlím v paneláku v 5 patře bez výtahu.. takže u mě pořádný klid asi nehrozí ale snažím se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí