Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Pokud jsou testy negativní, tak si můžeš být jistá, že z toho sexu před měsícem těhu určitě nejsi
A jestli míváš ms normálně 27-29 a jsi teprve 28, tak plašíš úplně zbytečně, navíc když máš termín ms, tak už by ti test ukázal minimálně ducha i ze sexu před 14 dny.
Norethisteron, je poměrně silný, takže ano následující cyklus může rozházet, než se tělo srovná.
Tak jsem se bála asi fakt zbytečně. Dneska další test negativní a nebyl tam ani duch…a pomalu začíná špinění ![]()
Příště už bez kondomu ne.
Ahoj. Rozhodil vám něomu Norethisteron cyklus? Brala jsem ho na dovolené 5 dnu po vysazení MS za dva dny a normalni silná 5 dnů jako vždycky.
Bohužel ještě před tou MS byl prerušený styk, prosím nepotřebuji za to soudit, něco jsem popila, byla jsem za přítelem v zahraničí na dovče.
No a od té MS jsem styk neměla.
Poslední MS byla teda 27.4. mám vždy přesnou MS 27-29 dní. Dělala jsem si raději testy všechny negativní, poslední předevčírem. MS nikde ani špinění.
Vím, že je to teď 28 den DC, že ještě možná se bojím zbytečně…
Prosím, mohl by ten lek rozhodit i tu druhou MS? První byla v pořádku, styk byl ještě před tou MS…
Test by už něco ukázal přece…
Prosím, měla jste to některá takto?
Jinak žádné tehu příznaky nemám.