Dětské vozíky

housenkam
1.3.11 13:11

Dětské vozíky

Ahoj holky,
napadlo mě se Vás zeptat, jestli náhodou nemáte zkušenosti s dětskými vozíky na kolo. Venku se už pomaličku dělá hezky, tak by jsme s kamarádkami někdy v budoucnu rády vyrazili na kolo i s dětmi. Používáte tyto vozíky? Máme 2,5 roční holčičku, ale nejsem si teda jistá jestli ji posadit do takového vozíku není příliš brzo. Bylo by to jen na cestování tak okolí když bude pěkně.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5468
1.3.11 13:24

My máme tenhle: http://www.cyklospeciality.cz/…riot-cts-cx1
Ve 2,5 letech rozhodně není příliš brzo, spíš pozdě… my jsme Ondru vozili asi od tří měsíců, ale už loni v necelém roce a půl bylo vidět, že ho to přestává bavit, každou chvíli jsme dělali pauzy, aby se mohl proběhnout, letos to vidím už bledě. Dokud byl miminko a spal, tak v pohodě :palec:
Spíš bych si ho možná zkusila někde půjčit, abys viděla, jestli ti v tom malá vydrží. Nebo jestli je to spavé dítě, které rádo jezdí v kočárku, jdi do toho :). Syn už od roka a půl v kočárku odmítá sedět, všude musí pěšky nebo na motorce, my když jedeme na kola, tak většinou na celý den, takže pro nás už to letos asi nebude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.3.11 13:47

My máme, jezdili jsme už loni s ročním (dřív jsme se k nákupu nerozhoupali) a super, byl tam spokojený. I když celodenní výlet by asi nedal. Máme Croozera, Charioty jsou obecně kvalitní. Nebála bych se toho… Spíš jestli ji to bude ještě bavit, jak píše Bumbinka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
1.3.11 13:58

Podle me je na to pozde. Jsou to vyhozene penize, leda byste brzo planovali druhe. Starsi ditko to tam opravdu prilis nebavi. Navic tahat ten vozik za sebou neni taky uplna legrace. My mame Chariot od 5 mesicu a letos s nim vyjedeme naposled a pak ho uz prodame. Synovi bude v te dobe 2,5 roku a presedne do cyklosedacky. Mame Hamax, ktera jde polohovat - tzn. kdyz usne, jde mirne, ale prece, naklonit na spani. Dcerka v ni usinala bezne a pokud clovek nejezdi jako zavodnik, dite se v ni kvalitne vyspi. Tot nase zkusenost :-)

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
1.3.11 14:51

Chariot je super, maximální spokojenost. Ale taky myslím, že ve 2,5 letech je spíš pozdě. Kluk jezdil od 5 ti měsíců ve vozíku na běžkách. Léto pohoda. Teď už musíme jezdit na spaní, pak dlouhá pauza a zase chvilka jízdy. Dvouapůl leťák už na to může mít svůj názor. Spíš vyzkoušejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
1.3.11 14:54

Tak to zas musím oponovat. Ze zkušenosti známých - i tříleťákk se líp vyspí ve vozíku. Naklopená sedačka navíc dost vychyluje těžiště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
1.3.11 14:59
Alpaka píše:
Tak to zas musím oponovat. Ze zkušenosti známých - i tříleťákk se líp vyspí ve vozíku. Naklopená sedačka navíc dost vychyluje těžiště.

Určitě je lepší spaní ve vozíku než v cyklosedačce… ale je fakt, že ten vozík je dost těžký na tahání za sebou, pokud Adela nechce jezdit dlouhé trasy a počítá jen s občasným zdřímnutím dítěte, tak si myslím, že by to šlo…

My hodláme letos zkusit vozík (teda manžel, já jezdit nebudu) a když to nepůjde, na kolo bude jezdit jen chlap, když my ostatní budeme mít jiný program. A příští rok už by šel možná Ondra na tyč :nevim: a mimino do vozíku… uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
2.3.11 10:59

Ahojky,
my jsme kupovali vozík za kolo loni, ale máme takový obyč, infantastic tuším, kupovali jsme ho, když bylo malé asi 5 měsíců a dovnitř jsme ještě dávali autosedačku, vajíčko. Malá byla spokojená :-)Jezdili jsme s ním jak na bruslích, tak i za kolem a využili jsme ho taky na horách místo kočárku :-)
Ale jezdí s ní jen tatínek, já nemám odvahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
5.4.11 00:03

taky se mi zdá skoro pozdě, vyzkoušej. Ale utáhneš to myslím v pohodě, já mám fyzičku mizernou a tahám v Chariotu desetikilové dvojky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
17.1.13 11:08

Ahoj, uvažuji o vozíku, nejen za kolo ale i na běhání, brusle…Jaká je vaše zkušnost s nějkaým takto univerzálním? je těžké zapojení za kolo? jak se ovládá ( já znám pouze obyč kočárek čtyřkollu:-)) A v jakých cenových relacích se tyto vozítk apohybují??

Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
17.1.13 13:05

My máme croozera. Používáme na kolo, brusle nebo na hory.
MAlá v něm jezdí od dvou měsíců. Teď má 2,5 a jezdí stále :)
Připojení ke kolu i na joggový set je jednoduché, zvládám během chvilky s dcerou s sebou.
Ovládá se dobře. Pokud máš joggové kolečko, tak podobně jako čtyřkolka při zatáčení nadzvedávat přední kolo.
A Croozer cenově teď vychází tuším kolem 7000,–
Použité v super stavu kolem 5000,–

• Citovat
  • Upravit
852
17.1.13 13:17

Našla jsem toto:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

cena je až moc pěkná - nezná někdo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit