Jarní dovolená s malými dětmi

28.2.11 10:41

Jarní dovolená s malými dětmi

Ahoj,

neměl by prosím někdo tip na jarní pobyt v nějakém hezkém, čistém a levnějším apartmánu/penzionu/chalupě pro 3 maminky s 5 malými dětmi? Bez jídla, s vybavenou kuchyňkou, není nutná žádná herna nebo něco podobného, jen možnost procházek s kočárky a výlety. Kdekoliv v Čechách.

Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2803
28.2.11 13:09

Já doporučuju jižní Čechy ! Jako správný jihočech  :mrgreen:

Mě se šíleně líbí v tomhle pensionku na soutoku:

http://www.pension-soutok.cz/cs/

Ale pro vás by byl spíš rodinný pensionek:

http://www.pensionnecasovi.cz/nabidka.htm

Určitě si něco vyberete, vždyť je takových nabídek plný internet !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.11 20:27

Díky za odkazy. No právě, že nabídek je plný internet, jde mi z toho hlava kolem :), tak jsem zkusila, jestli někdo nemá něco zaručeného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
1.3.11 10:58

Ahojky, zatím nemáme vyzkoušeno, ale v půlce května jedeme 8maminek a 8 1,5ročních dětí do http://www.penzion-cesky-raj.cz/ vybraly jsme na základě doporučení :wink:
Majitelé velmi příjemní v komunikaci, snaží se zařídit i nemožné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.11 21:17

Zoubky, díky moc, tohle je to, co jsem potřebovala :)! A ještě v Českém ráji, kam už dlouho chci vyrazit. Teď ještě, jestli bude volno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
1.3.11 22:22
svatojanka píše:
Zoubky, díky moc, tohle je to, co jsem potřebovala :)! A ještě v Českém ráji, kam už dlouho chci vyrazit. Teď ještě, jestli bude volno.

To jsem ráda, že se líbí, nám taky a má to výborné doporučení :palec: Dej potom vědět, jak sjte dopadly s obejdnávkou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.11 15:31

Dopadly jsme výborně, místo bylo, takže za pár dní vyrážíme :). Nabídli nám perfektní cenu, paní na mailu byla rychlá a milá, takže myslím, že si pobyt užijeme. Ještě jednou díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
3.3.11 17:46
svatojanka píše:
Dopadly jsme výborně, místo bylo, takže za pár dní vyrážíme :). Nabídli nám perfektní cenu, paní na mailu byla rychlá a milá, takže myslím, že si pobyt užijeme. Ještě jednou díky!

jj, taky chválím za rychlost komunikace a vyhovění v termínu…taky jsme dostaly super cenu :wink: Kdy jedete? My v půlce května, tak jestli jedeme dřív, napíši ti naše postřehy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.11 21:39

My už teď v březnu, tak napíšu já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
4.3.11 10:14
svatojanka píše:
My už teď v březnu, tak napíšu já :)

Ok, díky. Škoda, to neužijete ten nabízený vyhřívaný bazén :-( :-) Tak snad si dovolenou užijete a bude to opravdu tak pěkné, jak se inzeruje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí