Dětske vsi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
411
28.12.24 18:33

Dětske vsi

Chci se zeptat.. Dceři jsem našla ve vlasech dospelackou vši, jen Teda jedna.. Kde ji mohla chytit? 14 dní je doma, ve školce nebyla.. Včera jsme byli u tchyně a tam byla sestrenka 6 let.. Vlasy jsem ji prohlížela několikrát za den a několik dní, dnes to byla náhoda, že jsem zahlédla něco ve vlasech.. Kde ji mohla vzít? Jinak jsem ji ve vlasech nic nenašla. 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
28.12.24 18:40

Jaký je prosimtě rozdíl mezi dětskou a dospěláckou vší :roll: měly jsme je s dcerou dvakrát, asi jsme poprvé nezahubily vše a od té doby dobrý…pořádně umývat silnými přípravky i na hnidy a vyčesávat všiváčkem

• Citovat
  • Upravit
411
28.12.24 18:45

Nevím, ale dospělý nic nemají.. A jinak ve vlasech jsem nic nenašla.. Myslelanjsem, že ve vlasech měla už velkou vši, ale jen jednu.. Vlasy jsem nasprejovala repelentem na vši, jinak nic ve vlasech nemá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
28.12.24 18:47

@LuciiLucie Asi od té sestřenky. Švagrovou bych upozornila, aby dětem prohlédla vlasy a případně odvsivila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
28.12.24 18:49

@Svistice děkuji, myslím si to také.. Že to má od sestřenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16150
28.12.24 18:52
@LuciiLucie píše: Více

Dá se to předpokládat, tak raději řekni, ať také prohlédnou vlasy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.24 19:10

@LuciiLucie ale repelent je nehubí :-( pořádně to každý den vycesavej sobě i dceři a kup poradny dvoufázový odvsivovac

• Citovat
  • Upravit
411
28.12.24 19:57

Mám repelent na vši.. Nic jsem ji už nenašla, takže měla jen tu velkou, jinak tam nic ve vlasech nemá 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16150
28.12.24 20:26
@LuciiLucie píše: Více

Ani hnidy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
28.12.24 21:34

Tak bohužel, večer jsem ji ještě kontrolavala vlasy a na vlasech měla.. Tak máme jasno.. 😏 😞.. Právě mě překvapilo, že měla velkou a vajíčka jsem nenašla.. Tak aspoň že jsem to chytila takhle na začátku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí