Dětský bazárek Zlín

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5667
30.1.15 14:40

dětský bazárek Zlín

Zdravím všechny. Je ve Zlíně nějaký bazárek dětského zboží? Věděla jsem o Gábince, ale ta je zrušená. Díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2515
30.1.15 14:55

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
30.1.15 15:19

Ve Zline jsou snad tri bazarky. Beruska, potom jeden velky smerem na Priluky a potom snad jeste knoflicek nebo tak nejak se to jmenuje. Staci mrknout na net a ono ti to ukaze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
30.1.15 15:21

A jeste byva jarni a podzimni bazarek v dominu ve skolce u kolektivniho domu, ale to si musi clovek pohlidat nebo se tam primo zajit zeptat, kdy bude dalsi bazarek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
30.1.15 15:26

@kar-maa právě ten veliký na příluku zavřeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
30.1.15 15:31

@Lenek fakt 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
23.3.15 11:44

Dnes jsem zjistila, že je Gábinka zrušena a že náš kočárek, který jsem prodávala je fuč. Volala jsem majiteli bazárku, tak mi nebyl schopný ani říct, zda je prodán anebo kde ten náš kočár teda je…
Chtěla jsem se zeptat, zda nemáte zkušenost, že by jste v Gábince něco prodávali a oni vám přitom nedali vědět, kde jsou vaše věci. Pěkně mě to naštvalo a nelíbí se mi takové jednání…teď mám strach, ať nepřijdeme o kočár nebo o peníze za něj (pokud se teda prodal).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.15 12:07

@Mistessa Vůbec netuším, ale nemám se ti zeptat na FB ve skupině Bazárek Zlínsko?

Prosím adminy o zachování anonymity, i když to není citlivé téma. Pokud se budu ptát na facebooku, nechci, aby si pak někdo spojil jméno s konkrétním nickem tady. Díky.

• Citovat
  • Upravit
1939
23.3.15 14:09

Zeptat se můžeš, díky moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.15 17:51

@Mistessa Tak zatím nikdo nic moc neví. Jedna paní píše, že dál prodávají na e-shopu, ale já mám pocit, že tam spíš budou prodávat jen ty soft-shellové (nové) věci. Ale zkus se zaregistrovat na jejich webovkách, třeba ten e-shop uvidíš. Já ho nevidím a registrovat se kvůli tomu nechci.
No a druhá paní píše, že nějaké její známé volala majitelka bazaru, že končí a ať si přijede pro neprodané věci.
Pokud ještě někdo něco napíše třeba večer, tak ti to tu zase přetlumočím.
A ty nevíš zatím něco bližšího? Fakt to naštve, teda.

• Citovat
  • Upravit
1939
23.3.15 17:59

Děkuji moc :kytka: jsem ráda za každou informaci. Na webu jsem taky pochopila, že budou dále prodávat softshelové oblečení co měli.
Mě nikdo nic nedal vědět, že by se rušili. Prostě jsem dnes po cestě z města jela na Příluk, napadlo mě, že se zajedu osobně zeptat, co náš kočár a nestačila jsem zírat. Hned jsem volala bazárek a mám si zavolat zítra co a jak. Mě by jen zajímalo, pokud se kočárek (trojkombinace) neprodal, tak v jakých podmínkách je uložený a kde…a taky v jakém stavu je, protože byl krásně vyčištěný, jako nový. Já snad ani nedospím zítřka, jsem z toho napnutá jak struna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
24.3.15 10:35

Tak jsem se dozvěděla, že je náš kočárek prodaný. Pán mě ujišťoval, že peníze určitě dostanu, omlouval se za zpoždění…prý chtějí postupně do konce dubna vyplatit závazky. Tak se budu modlit, aby to byla pravda a těch 8tis co mi mají dát, opravdu uvidím :andel: Říkala jsem mu, že mě udivuje, že mi nikdo nedal vědět…opět se omlouval a volali nejdřív těm, co měli věci na prodejně…a na mě se ještě nedostalo, pač to bylo prodáno. Prý měli celkem 1200 lidí, kteří u nich něco měli.
Chci věřit, že to všechno dobře dopadne, i když v dnešní době je víra v dobré zakázaná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.5.15 12:33

Bazárek Gábinka

Taky špatné zkušenosti s majitelem bazárku, bazárek zrušili, ale peníze za prodané zboží(kočárek) NIKDE, jenom se vymlouvá, pošleme další měsíc :nevim:…trvá to už od ledna a jenom sliby, sliby, sliby :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.6.15 13:20

Holky tak vidím, že je to stejné mě dluží 1300,– a pořád ty samé výmluvy. v lednu říkal peníze v únoru a tak je to každý měsíc. Je červen a pořád nic. Chci se zeptat mám známého na státní polici. pokud to udělá 5000,– můžem podat trestní oznámení. Štve mě to, že paní Kolajová se nosí jak hvězda jasná v Sazovicích na bazárku si zkoušela hadříky na sebe. Já tam vybírám hadříky na malou, přemýšlím nad každou kačkou. Nejdřív jsem si říkala, je to taky máma, ví jaké to je, ale to jsem se hluboce spletla. Teď jsem tam volala telefon opět hluchý. Ani na fb mi neodpovídá na zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.6.15 22:11

Taky se denně snažím dovolat, marně, dokonce zrušili i stránky bazaru. Mně dluží 2800Kč a jsem ochotná s tím něco dělat. Myslím, že by nebylo špatné se poptat na policii, je nás přece 1200, co u nich něco měli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí