Dětský bazárek Zlín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1939
15.6.15 09:12

@váhavá @vvverda Ženy, chci se vás zeptat, co budete dělat?? Mě dluží 7680kč a nevím, jak z nich ty peníze dostat. Napadlo mě, ve smlouvě je adresa, tak zajet s manželem na místo. Prostě už půl roku se to vleče, s penězi jsem na tom asi jako ostatní rodiny, takže je to pro nás moc peněz :-/ Jsem z toho už špatná a mám nervy. Asi nám nezbyde nic jiného než policie. Pořád volám, v pátek to ještě vyzvánělo, pak jsem poslala sms a dnes už je tel. vypnutý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.6.15 18:06

No tak to je síla. Vím taky, kde bydlí i vím, že její dcera Gábinka chodí do Lípy do školky. Teď jsem tam zkoušela volat a hluché. Jejich jednání je fakt hrozné. Pořád slibují a nic se neděje. Klidně bych tam zajela teďka hnedka :-)…kdy můžete? No a když to nepomůže tak se domluvíme a podáme to trestní oznámení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.6.15 19:50

Bazarek Gabinka

Dobrý den, mám dost podobnou zkušenost s majiteli bazárku Gábinka.
Prodávala jsem u nich věci po našem synovi. Do dnešního dne mi dluží přes 5tisíc, neberou telefony ani na SMS neodpovídají. Jsem rozhodnutá podat na ně trestní oznámení. Věci nemám a peníze taky ne, hlavně že si prý jezdí po dovolených.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
15.6.15 20:02

@vvverda @urboska ženy, zítra mám schůzku s majitelem vymahačské firmy, domluvil mi to bratr. Předběžně zítra to mám přislíbeno. Mám toho totiž dost! Trestní oznámení beru jako samozřejmost, ale přiznejme si, jaká je dnes policie a úřady a jak je těžké domoci se práva.
Pokud chcete, můžeme se domluvit a dále postupovat spolu. Vím taky kde bydlí, i o jejich dětech, atd. Nevím, jak to dopadne, každopádně budu mít pocit, že jsem pro to v této zemi udělala co jsem mohla.
Ze mě si nejspíš nic nedělají, ale když přijedu s člověkem, který běžně vymáhá pohledávky, věřím, že s nimi dáme řeč…a ať mi neříkají, že pod polštářem nemají alespoň zálohu! Jinak napište mi do SZ váš telefon, ráda bych se s vámi spojila a případně to řešila společně…vidím živě obraz protestujících matek před jejich domem, udělat jim z ostudy šráky a odvézt si nějaký ten suvenýr z jejich zahrady jako vratnou zálohu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.6.15 20:24

Jsem pro. čím víc nás bude tim líp. Poslala jsem vám zprávu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
16.6.15 06:29

Díky za čísla! Uvidím, co mi dnes řekne bratr jak to domluvil. A jestli s nimi bude řeč, dám vědět. Jinak co se týká eventuální hromadné návštěvy, bylo by dobré, kdyby nás bylo ještě víc…takže kdyby se chtěl ještě někdo přidat???
Jinak jedna známá mi včera přes fb řekla, že Kolajová začínala na JS a už tehdy s ní měla problém s penězi a cenami, prý jsou oba pěkně vyčuraní. Já jsem Kolajové psala i SZ na fb, ale bez odezvy, spíš čekám, kdy mě zablokuje ;)
Nevíte náhodou jestli ten chlap je její manžel nebo přítel?? Mě ten chlápek jednou řekl, že má 4 děcka, ale pochybuji že s ní, podle mě je rozvedený. Chtěla bych zjistit, jak se jmenuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.6.15 13:03

No taky si myslím, že nejsou manželé zkoušela jsem hledat, ale nenašla jsem ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
16.6.15 13:25

Prosím vás ženy, celou problematiku přesouvám zde
 https://www.emimino.cz/…zlin-229310/

prosím pokud můžete, vložte odkaz na tuto novou diskuzi na svůj fb (pokud máte) a pomozte mi prosím sbírat zájemce, kteří se pod mou iniciativou přidají pro hromadné podání trestního stíhání. Budu moc ráda, bude to práce, ale mě to za ty peníze stojí, na chodníku je nenajdu. Takže více si budeme psát tam, ju? Šiřte zprávy, informujte a věřím, že to dáme dohromady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí