Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj mamky/taťkové kdo jste z Hodonína bude ve městě nebo někde nějaký program na den dětí?
Děkuji za odpověď ![]()
Ahoj,kde bude nevím,ale mi byli ted v sobotu na den dětí v Zoo v Hodoníně a naposledy…
ahoj, bude v sobotu 2 v nemocnici, sleduj hodonínský deník na netu a nebo to bylo v hodonínských listech. Akci je teď moc, byla muzejní noc, bude ta nemocnici, pirátský den u jezu…
@Jitula píše:
ahoj, bude v sobotu 2 v nemocnici, sleduj hodonínský deník na netu a nebo to bylo v hodonínských listech. Akci je teď moc, byla muzejní noc, bude ta nemocnici, pirátský den u jezu…
je ahoj ty zijes?jak se mas?:)
@ševelka píše:
Ahoj,kde bude nevím,ale mi byli ted v sobotu na den dětí v Zoo v Hodoníně a naposledy…
Proč naposledy? ![]()
@Jitula píše:
Než jsem stihla Hodonínské listy přečíst, oškrábala jsem na ně brambory a teď nevím vůbec co se kde bude a jestli vůbec dít ![]()
alchien jj ziju
mame se s malym dobre, co ty ![]()
IvkaH noooo to je pak problem ![]()
tech akci ted bude fakt hodne, dobra bude v nemocnici 2.6 zacina to tusim ve 14 hodin, den otevrenych dveri v nemocnici a mel by tam byt vrtulnik, hasici, policajti, zachranka, ukazka praci, souteze
pak ma byt malovani v nemocnici na chodniky, ale to nevim kdy, pak je na jezu piratska plavba, zkus zavolat nebo zajit do Informacniho centra, tam ti poradi a daji i nejake letacky
Pokud ti nevadi Brno, bude tam letecna a namorni bitva…
V Brně jsme byli loni v Olympii byly tam soutěže, to si tam dcera vyhrála nějakou hračku. Letos bude chlap v práci, tak se mi samotné se dvěma děckama moc daleko nechce, tak proto se ptám co se dá dělat o víkendu v Hodoníně, tak uvidíme někam zajdem. Děkuji holky za rady jste hodné
![]()