Dětský den v Hodoníně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
74219
28.5.12 18:34

Dětský den v Hodoníně

Ahoj mamky/taťkové kdo jste z Hodonína bude ve městě nebo někde nějaký program na den dětí?
Děkuji za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2272
28.5.12 19:32

Ahoj,kde bude nevím,ale mi byli ted v sobotu na den dětí v Zoo v Hodoníně a naposledy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
28.5.12 19:54

ahoj, bude v sobotu 2 v nemocnici, sleduj hodonínský deník na netu a nebo to bylo v hodonínských listech. Akci je teď moc, byla muzejní noc, bude ta nemocnici, pirátský den u jezu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
28.5.12 20:14
@Jitula píše:
ahoj, bude v sobotu 2 v nemocnici, sleduj hodonínský deník na netu a nebo to bylo v hodonínských listech. Akci je teď moc, byla muzejní noc, bude ta nemocnici, pirátský den u jezu…

je ahoj ty zijes?jak se mas?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
28.5.12 20:16
@ševelka píše:
Ahoj,kde bude nevím,ale mi byli ted v sobotu na den dětí v Zoo v Hodoníně a naposledy…

Proč naposledy? :think:

@Jitula píše:

Než jsem stihla Hodonínské listy přečíst, oškrábala jsem na ně brambory a teď nevím vůbec co se kde bude a jestli vůbec dít :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
29.5.12 07:37

alchien jj ziju :-) mame se s malym dobre, co ty :-)

IvkaH noooo to je pak problem :-)
tech akci ted bude fakt hodne, dobra bude v nemocnici 2.6 zacina to tusim ve 14 hodin, den otevrenych dveri v nemocnici a mel by tam byt vrtulnik, hasici, policajti, zachranka, ukazka praci, souteze
pak ma byt malovani v nemocnici na chodniky, ale to nevim kdy, pak je na jezu piratska plavba, zkus zavolat nebo zajit do Informacniho centra, tam ti poradi a daji i nejake letacky
Pokud ti nevadi Brno, bude tam letecna a namorni bitva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
29.5.12 08:14

V Brně jsme byli loni v Olympii byly tam soutěže, to si tam dcera vyhrála nějakou hračku. Letos bude chlap v práci, tak se mi samotné se dvěma děckama moc daleko nechce, tak proto se ptám co se dá dělat o víkendu v Hodoníně, tak uvidíme někam zajdem. Děkuji holky za rady jste hodné :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová