Dětský horoskop/astrologie

14.6.26 21:05

Dětský horoskop/ astrologie

Dobrý den, sháním se po dětském horoskopu, ráda bych si ověřila a vyzkoušela, jaké znamení nás s přítelem pravděpodobně čeká za překvapení a na co se máme připravit. Viděla jsem, že je teď na osudovka.cz kompletní rozbor, máte s touto stránkou zkušenosti? Budu vděčná za zpětnou vazbu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1969
14.6.26 21:15
@Milena1997 píše: Více

Jako člověk co se zabývá astrologii 20 let ti doporučuju aby sis vybrala skutečného astrologa… například Kubík, Baudyšová a další…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.26 23:11

Děkuji, ráda zkusím, nicméně tohle mi přijde na osudovce fajn, že je zdarma, nic nemusím platit. Co jsem se dívala, je to postavené na radixu, takže to nejsou ty rádoby horoskopy na seznamu. Moc ale děkuji, budu ráda za jakoukoliv další radu, názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2884
23.6.26 16:29

Naprosto souhlasím s @Wilík. Žádný astrologický program Ti neudělá takový výklad jako profesionální astrolog, který má letitou praxi, zkušenosti se stovkami horoskopů a výklad provede individuálně.

Astrologický program Ti vytvoří graf horoskopu a výklad jednotlivých prvků, ale až zkušený astrolog z toho všeho udělá syntézu - tedy výklad, kde neposuzuje prvky samostatně, ale dohromady. Protože pokud se podíváme jen např. na Slunce, tak se posuzuje nejen znamení, ve kterém se nachází v době narození, ale i v jakém je astrologickém domě, zda má a jaké aspekty k jiným planetám, hrotům domů, bodům atd., jestli má nějakou hodnost, atd. atd. A tak je to i s ostatními planetami, body, domy… Horoskop se musí posuzovat jako celek, což ty programy neumí (respektive některé udělají i nějaký souhrn, ale není to jako od astrologa). Dobrý astrolog má zkušenosti z praxe, nevykládá jen to, co si někde načetl. Udělat opravdu dobrý výklad není jednoduché, ale i u nás máme skvělé astrology, viz nahoře zmínění, ale jsou i podvodníci, kteří Ti vytisknou výklad z programu, doplní ho pár větami a je to. :roll:

Měla jsem v záložkách seznam našich zkušených astrologů, ale už to nemůžu najít. Zkus se podívat na YouTube na videa třeba pana Jiřího Kubíka, ať získáš nějakou představu.

Z Tvého úvodního příspěvku jsem ale nepochopila, zda miminko teprve plánujete, čekáte nebo už je na světě. :think: Ono se to úplně naplánovat nedá, nebo spíš se nemusí podařit „trefit“ třeba upřednostňované znamení, a i kdyby, jen Slunce ve znamení Ti toho celkově moc neřekne, jen nějaké obecné rysy stejné pro všechny lidi narozené v tom období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17303
23.6.26 16:40
@Prelesta píše: Více

No já jsem z toho pochopila, že už to miminko, je pravděpodobně „na cestě”. :srdce:
Jinak máš pravdu. Chce to kvalitního astrologa a pak ten rozbor bude mnohem přesnější. Je tam toho opravdu celkem hodně, podle čeho se to všechno odvíjí… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2884
23.6.26 16:55
@Černá Madonna píše: Více
"No já jsem z toho pochopila, že už je pravděpodobně „na cestě”.

Nejspíš to tak bude. :palec: Taky jsem byla zvědavá, zda se dcera narodí ve znamení, ve kterém jsem měla termín, nebo třeba o malinko dřív, a byla by předcházející, jaký bude mít ASC, kde bude mít Lunu, planety, jaké konstelace… Chtěla jsem, aby mi při porodu pohlídali přesný čas na minutu, ne, že to bude zaokrouhleno na 5, 10, 15, 20… minut. :roll: Dnes už to možná píší po minutách, nevím, ale tehdy to ještě nebylo všude zvykem.

Zakladatelko, pokud jsi ještě těhotná, tak základem pro přesný horoskop je přesný čas narození (místo samozřejmě taky, ale to budeš vědět). :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17303
23.6.26 18:00

Taky mě to tenkrát hodně zajímalo. :P
U nás to vyšlo přesně na to určité znamení, které jsme předpokládali. A máš pravdu, že ten čas opravdu zaokrouhlovali… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2884
23.6.26 18:08

U nás taky. :palec: Dcera se narodila přesně týden po termínu, takže má Slunce v polovině znamení - v konjunkci s mou Lunou. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17303
23.6.26 18:19

:mrgreen:
Tak to je opravdu stejné, jako tomu bylo tenkrát u nás…
Syn je narozený taky týden po termínu, musela jsem mít vyvolávaný porod a jeho Slunce je shodné s moji Lunou. :srdce:
Je to Štír a někdy je to u nás doma trochu náročnější. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2884
23.6.26 18:34

Opravdu? 8o To je krásná „náhoda“. :kytka: Tomu věřím, ale zase věřím i tomu, že ve spoustě věcí jste spolu naladěni. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17303
23.6.26 19:04

Nj, je to tak. :palec:
Buď je doma divočina a nebo naopak pohoda… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.26 15:36

Moc Vám děkuji, zkusili jsme na doporučení astrologa, a bylo zajímavé jak moc se to blížilo s osudovkou, ty domy jak mluvil a aspekty. Všem Vám děkuji, taky si nemyslím, že aplikace tohle dokáže rozklíčovat přesně, ale dostal mě ten 3D radix a generování reportu, 3D vesmír, natální horoskop, a jako nevím kdo za tímhle stojí, ale je to úchvatný…

Všem Vám děkuji, s přítelem jsme v očekávání, tak už se nemůžeme dočkat… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2884
1.7.26 18:30

Zkusila jsem si do Osudovky zadat svoje data - datum, přesný čas a místo narození. Bohužel ale graf obsahuje chyby. :(

Při prvním pohledu jsem si hned všimla, že otočil MC a IC. Medium Coeli (MC) - Střed nebe (nejvyšší bod, Slunce se zde nachází v pravé poledne) mi zobrazuje dole jako půlnoc, zatímco Immum Coeli (IC) - Hlubinu nebes nahoře jako poledne.
Nastavila jsem si systém domů Placidus (sedí mi, jsem na něho zvyklá) a bohužel mi tím pádem horoskop ukazuje i obrácené číslování 4. a 10. domu. U Kocha to ukazuje taky špatně. :( (U Ekválních domů jsou MC a IC také přehozené, na ostatní systémy jsem nekoukala).
Stupně a minuty postavení jednotlivých planet nejsou úplně přesné, např. u Urana mám rozdíl cca jeden a čtvrt stupně, ale dejme tomu, může to být zaokrouhlením, ALE Cheiróna mám uvedeného naprosto špatně o tři a půl znamení! 8o Chybí označení retrográdních planet.

Na aspekty jsem koukla jen zběžně. Program asi pracuje s orbisy u Slunce a Luny jen do 8°. Většinou se u nich pracuje s hlavními aspekty do 10° (některá literatura uvádí dokonce až do 15°).

Výklad je jen takový nástřel, což je jasné u programu, který je zadarmo. Ale bohužel tím, že jsou špatně některá data, pak nesedí k mému narození ani jejich výklad, je k úplně jiné situaci.

K vytvoření grafu horoskopu hodně používám:
http://astrologie.najdise.cz/
jsou tam i počítačově udělané výklady jednotlivých prvků v češtině a plno dalších věcí.
Od toho samého autora v angličtině, novější:
https://horoscopes.astro-seek.com/.
Dobrý byl také:
https://www.astro.com/horoscope,
ale tam už jsem dlouho nebyla a teď to chce po mně registraci, tak nevím, jak to tam momentálně funguje.
Na všech třech odkazech byly výpočty vždy naprosto přesné. :palec:

Přeji Ti, aby se Ti narodilo zdravé a šťastné miminko a hvězdy mu byly nakloněné. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2884
8.7.26 12:52

Dnes jsem se na Osudovku znovu podívala. Zkoušela jsem zadávat různá data, časy a místa. Někdy je osa MC/IC správně, někdy ne - viz přiložené obrázky: 1. Ekvální domy, 2. Placidus. Stránky jsou nové, tak zřejmě ještě nejsou „vychytané všechny mouchy“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.26 13:47

Taky jsem koukala, že se tam furt něco děje, máte někdo povědomí, zdali ty horoskopy na děti jsou relevantní, porovnávala jsem např. s najdi se, a přijde mi to dost obdobné… Trošku tápu v tom 3D radixu, když dáte report, vygeneruje se 40 stránkový materiál o vašem znamení, vidíte simulaci postavení planet a nevím na co dříve koukat, a zdali tomu věřit. Je tady někdo na to odborník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat