Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den,
chci davat dite do 2 let na jedno dopoledne tydne do detskeho klubu a nevim, jestli jsem to povinna hlasit UP. zvazuji nastup do prace a nevim, jestli tim, zeby navstevoval detsky klub prijdu o prispevek, protoze ten zakon je v tomhle dost nejasny viz zakon dolu. Nikde ale neumim najit oficialni definici detskeho klubu, tak vubec nevim, co s tim. diky za rady. Jana
docházka do uvedených zařízení se nesleduje u dětí starších 2 let.
Není lepší zavolat si přímo své pracovnici u které jste vyřizovala RD a zeptat se jí? dětský klub kam chcete dítko dávat by taky mohl poskytnout nějaké info co a jak…
@jancofka s jednim dopolednem v tydnu se vejdes do te 46 hodin, tedy o rodicak neprijdes. Jen tedy nevim, zda bys to nemwla nahlasit.
@jancofka resila jsem to ted. Musite dojit na UP, tam to nahlasit a pak do 2 let ditete, kazdy mesic nosit potvrzeni kolik hodin tam ditko bylo, nesmi to presahnout 46 hod. mesicne. Maji na to specialni formular..
@Verunka12 píše:
@jancofka resila jsem to ted. Musite dojit na UP, tam to nahlasit a pak do 2 let ditete, kazdy mesic nosit potvrzeni kolik hodin tam ditko bylo, nesmi to presahnout 46 hod. mesicne. Maji na to specialni formular..
/// chapu, ze nahlasit se to musi to je jasne, ale v detskem klubu predpokladam
soukromem by se na to vlastne ani neprislo ne?