Dětský koutek Beroun?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10461
14.8.14 19:15

Dětský koutek Beroun???

Ahoj, prosím Berouňačky, jestli by mi mohly poradit nějakou kavárnu, cukrárnu nebo restauraci s dětkým koutkem, nebo i dětský koutek samotný, bez občerstvení, kam by byl volný vstup (může být placený, ale ne hlídání dětí, to nepotřebuju). Budeme v sobotu cestovat s 9měsíčním dítětem, budeme mít dlouhou cestu tak potřebujeme udělat delší pauzu, při které by se mohl malý protáhnout, lézt, pohrát si s hračkami, kde bych ho mohla nakrmit, přebalit atd. Nějaké odkazy jsem našla na internetu, ale buď podniky už nefungují, nebo vypadají že fungují, ale nemají žádnou fotogalerii, nedá se z toho nic vyčíst. Na přesné lokalitě vcelku nezáleží. Předem moc děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15074
14.8.14 19:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
14.8.14 19:54

Díky za odkazy. Z toho, co jsem na nich viděla, mi vychází, že jediný dětský koutek v Bernouně vhodný pro lezoucí dítě je v Mlsné kočce. Je to tak? Kdyby někdo měl třeba i nějaký jiný tip nebo zkušenost Mlsnou kočkou, budu ráda. A kdybyste mi ještě mohly poradit, kde se dá v blízkosti Mlsné kočky dobře naobědvat (nekuřácká část podmínkou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
8.10.14 22:00

@Hoa Mai kdyby jsi chtěla přijď si pohrát v pondělí a ve čtvrtek do naší herničky https://www.facebook.com/…339322278621 kafe si tam můžeš dát taky :) a máme tam zpoustu vzdělávacích hraček i pro takto malinké prcky! ;)
 https://www.facebook.com/…339322278621

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital