Jaké kroužky by jste uvitali?

8086
6.8.14 11:56

Jaké kroužky by jste uvitali

Budu ràda, když napíšete jaké kroužky by se vám pro děti líbily. Je to takový malý průzkum a inspirace. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7725
6.8.14 12:01

Já bych uvítala hudební přípravku pro menší děti než školáky. U nás je na ZUŠ až od první třídy. A nic dalšího jsem nenašla. A dceru by to bavilo, má rytmus, nezpívá falešně. Chápu že ještě špatně mluví a proto asi ty hudební kroužky jsou až od školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
6.8.14 12:01

Doučování češtiny 8)

• Citovat
  • Upravit
Happy Hippo
6.8.14 12:03

Já jsem zrovna včera Fildu (rok a půl) přihlásila do hudební školy yamaha, tak snad ne pozdě a ještě pro nás bude místo. :) Konkrétně sem http://www.yamahaskola.cz/…-k-hudbe.php

Ale najdeš v různých městech.

• Citovat
  • Upravit
1189
6.8.14 12:04

Nějaké taneční. Všechno je to až pro starší děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.8.14 12:04

Všeobecný sportovní kroužek pro předškolní děti… ne hned příprava na nějaký konkrétní sport. A hlavně dostupný pro děti a rodiče chodící do zaměstnání, takže aby fungoval třeba v sobotu dopoledne.

• Citovat
  • Upravit
29436
6.8.14 12:06
@lucenka píše:
Všeobecný sportovní kroužek pro předškolní děti… ne hned příprava na nějaký konkrétní sport. A hlavně dostupný pro děti a rodiče chodící do zaměstnání, takže aby fungoval třeba v sobotu dopoledne.

Amen. Pod toto se podepisuju a taky bych to uvítala.
Když už něco je, tak v naprosto nevyhovující časy. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.8.14 12:07

Tanečky pro nasi malou klidne od dvou, moc ji to bavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
6.8.14 12:07

@Happy Hippo Do Yamahy jsem chodila se starším, bylo to fajn. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.8.14 12:08

Yamaha je pro me strašně komicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
6.8.14 12:08

Balet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo
6.8.14 12:10

@Sibyla0 Jak komická? ;-) Mám od dvou kamarádek dobré recenze, akorát ze sebe musíš občas dělat šaška, ale jinak špica prej ;-)

• Citovat
  • Upravit
6257
6.8.14 12:11

Malé jsou tepr 4 měsíce ale budeme jí chtít dát na housličky, v tom máme jasno. Bohužel musíme tady v kladně hledat už ted a pátrat..Chtěli by jsme jí učit od těch tří let ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
6.8.14 12:13

@Happy Hippo Ano, yamahu znám, akorát je to pro nás nedostupné časově, je to v jiném městě, sice to není daleko, ale jet z města kde pracuju pro dítě do města kde bydlíme do školky a zase zpátky do města kde pracuju zabere hodinu čas a časy těch kroužku jsou pro mě pak směšné - 15h? 16h? Pro pracující rodiče nic moc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo
6.8.14 12:13

@Andy27 Jé, housličky jsou krásné…ale musí se to umět, protože jinak to nacvičování-vrzání auau :mrgreen: ale věřím, že vaše slečna bude mít velký talent :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex