Jaké kroužky by jste uvitali?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15074
6.8.14 12:26
@Happy Hippo píše:
@CokeLady Jo tak cenu neuvádí, sv..ně :mrgreen: ale vím od těch kamošek, že je to něco kol 3 litrů na pololetí, už si to moc nepamatuju, takže jestli je cena komická zjistím, až tam budem chodit…jestli to za ty prachy fakt je a podle toho se rozhodnu pokračovat. :)

to je nějak moc, ne? My platili už nevím kolik ale cca 1500-1900 za pololetí

Příspěvek upraven 06.08.14 v 12:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
6.8.14 12:26

@mag Já jsem si právě říkala, že letos bych to možná už prubla. Že zjistím, jestli by tam nevadilo jedno lítající roční dítě k tříletému a že bychom když tak chodili. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
6.8.14 12:27

@hofka Já 1800,– :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
6.8.14 12:29
@Fima píše:
@mag Já jsem si právě říkala, že letos bych to možná už prubla. Že zjistím, jestli by tam nevadilo jedno lítající roční dítě k tříletému a že bychom když tak chodili. Tak uvidíme.

U nás (jakási sportovní unie sport pro všechny)se tohle vůbec neřeší, matky berou mladší děti. Nikomu ani nevadí, když menší děti nedělají přesně to, co se předcvičuje, a běhají si kolem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo
6.8.14 12:29

@Fima ojoj, je fakt, že nad nahrazováním jsem ještě neuvažovala. Tak měli by to umožnit za ty prachy. A nahradili to teda nakonec?

• Citovat
  • Upravit
9024
6.8.14 12:30
@danali píše:
Já bych uvítala hudební přípravku pro menší děti než školáky. U nás je na ZUŠ až od první třídy. A nic dalšího jsem nenašla. A dceru by to bavilo, má rytmus, nezpívá falešně. Chápu že ještě špatně mluví a proto asi ty hudební kroužky jsou až od školy.

na www.hudebka.cz muzes najit takoveho ucitele.pak ma takove krouzky pro nejmensi yamaha skola. Kazdem meste jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo
6.8.14 12:31

@hofka no, říkám, že si to moc nepamatuju, tak to bylo možná mín, ale prostě levný se mi to vůbec nezdálo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5862
6.8.14 12:38

@lucenka
Toto u nás funguje v Sokole a je to super. Taky mi přijde divné cpát tříleté dítě hned na nějaký konkrétní sport, takže jsem ráda, že to tu máme, navíc v podstatě přes ulici. Dcera chodí už dva roky a je nadšená. Mají tam základy atletiky, gymnastiky a míčových her, ale všechno je hravou formou, pro předškolní děti je to fakt výborné. A cena je lidová (800 Kč/rok) A navíc je k tomu i spousta doplňkových aktivit, různé závody, Mikulášská, přespání v tělocvičně, v létě týdenní příměstské tábory Týden v pohybu apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
6.8.14 12:40

U nás je Sokol od 16:30, což se celkem dá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
6.8.14 12:42
@katsha píše:
@lucenka
Toto u nás funguje v Sokole a je to super. Taky mi přijde divné cpát tříleté dítě hned na nějaký konkrétní sport, takže jsem ráda, že to tu máme, navíc v podstatě přes ulici. Dcera chodí už dva roky a je nadšená. Mají tam základy atletiky, gymnastiky a míčových her, ale všechno je hravou formou, pro předškolní děti je to fakt výborné. A cena je lidová (800 Kč/rok) A navíc je k tomu i spousta doplňkových aktivit, různé závody, Mikulášská, přespání v tělocvičně, v létě týdenní příměstské tábory Týden v pohybu apod.

to je zlate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
6.8.14 12:49

@Bubiii
Jj, to je. Jinak dcera chodí na další kroužky ve školce, mimo nemá kromě toho Sokola nic. Ve školce má angličtinu a flétnu. Letos už bude předškolák, tak má nárok přihlásit se ve školce ještě na keramiku (je jen pro předškoláky), to ji určitě bude bavit. A to jí myslím bude stačit, i tak toho je dost. Žádné další kroužky zatím neplánujeme, i když možnosti tu máme. Ve škole se pak rozhodne podle jejích zájmů, jediné, kam bychom chtěli, aby chodila, je skaut (my oba s manželem jsme dlouholetí skauti). :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
6.8.14 12:57

Rada bych ve skolce pro deti nejakou pohybovou pripravku. Ale v ramci skolky, protoze koncim pozdeji v praci a standartni krouzky ve meste nestihame.

Libi se mi keramika, hudebni pripravka, plavani.

Al pohybova pripravka mi chybi (tancovani nebo neco na zpusob cviceni v sokole). ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.8.14 13:11
@oblacek píše:
Budu ràda, když napíšete jaké kroužky by se vám pro děti líbily. Je to takový malý průzkum a inspirace. Díky.

pro jak staré děti? můj miluje jakýkoliv pohyb, teď škemrá fotbal :nevim: tak uvidíme, co zvolíme. Jinak chodil na judo, turisťák, pohybovky, tanečky, zumbu, angličtinu - aktivní dítě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
6.8.14 13:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
6.8.14 13:30
@CokeLady píše:
to je zvláštní mít to takle nalajnovaný už dopředu vyloženě konkrétní zájem a hned od narození jí vybereš i nástroj. Líbí se to tobě, musí to dělat i ona :mrgreen:Mně je jedno, jestli můj kluk bude malovat nebo boxovat nebo šermovat nebo chodit do skautu, hlavně aby to bavilo jeho.

naprosto souhlasím. :palec:
Udivuje mně že rodiče u 4 měsíčního mimi vědí jaký má talent. :mrgreen: a že ji to bude bavit. Tak si říkám, kde sem udělala chybu?? :think:
Ta naše bude dělat to co jí bude bavit. A to ví zatím ona sama. Tak snad se rozhodne správně a já nic nezanedbám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí