Dětský koutek v obyvaku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.8.22 11:54

Dětský koutek v obyvaku

Máme v obýváku hrací koutek. Velké mínus je topení. (Jinde není místo). Topení mám obložené polštáři, taburety a bez dozoru tam dítě není. :roll: jen mě napadlo, jestli někdo nemá vychytávku, typ nebo něco, jak to topení zaonacit. :nevim: mantinel, deska?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37125
24.8.22 11:59

Doma nemám, ale ve školce mají třeba kolem topení takové dřevěné ohrádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10831
24.8.22 12:03

Privazala bych pred to velkou matraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.22 12:17

Přivázat leda přímo k topení. Ještě mě napadlo zpěvník nějak knparapetu :think:. Izolepa to neudrží a něco vrtat asi nepůjde. Klipy na kočár? Udrží něco?

• Citovat
  • Upravit
22001
24.8.22 12:22

A tvoje dítě kolem toho topení nějak běhá, skáče, houpe se na něm, opírá se o něj…? Nebo jaký smysl má mít ta ochrana?

Topení ve školkách jsou obvykle chráněna ohrádkami, protože kolem nich děti (ve větším počtu) pobíhají… v běžném bytě, v malém hracím koutku, tohle asi není zrovna ten případ, ne? Obvykle si v něm sedící dítě něco staví, hraje s hračkou, prohlíží knížky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
24.8.22 12:25

Ochranu topeni chces kvuli cemu?
protoze dat pred topeni polstare atd, to se ani neoplati to topeni zapinat,.protoze stejne to teplo nepujde do prostredi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.8.22 12:25

Měli jsme klasické topení vedle hracího koutku taky, nijak jsem ho nezabezpečovala :nevim: Topili jsme většinou jiným a i když bylo zaplé, nikdy nebylo tak horké, aby mohlo dítěti cokoli způsobit. A že se o něj občas prcek břinknul? Nojo, stejně jako o cokoli jiného v bytě. Naučil se tak dávat pozor :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
24.8.22 12:26

Já asi nechápu, proč to řešíš. Tak tam je topení. Taky máme v obýváku v místě kde má kluk hračky topení. A? Však o nic nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.22 12:33

Úplně chápu. My jsme topení a nejen v obyvaku, ale vsude kam se mala dostane, obalili mirelonem. Pripevnili jsme stahovacima paskama. Případný naraz je tlumeny a nejsou na tom ostré hrany.

Okolí se diva na nas jako na blazny ale vime co mame doma. Malá je akční torpédo bez pudu sebezáchovy. O topení si uz rozbila hlavu. Proste jen bezela, zakopla a triskla hlavou o hranu toho topeni. Bylo to na šití. Je ještě malá a nedá si vysvětlit at chodí pomalu a ze to tohle muze byt nebezpečné…

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
24.8.22 12:56

Asi mám jiné dítě, ale naše dítě běhá, skáče, jezdí na motorce, drandí s auty, občas vymyslí pěkné lotroviny. Mít u místa s hračkami snažím se zakrýt topení. Napadá mě hrací panel. Desku dle rozměru topení?
Nebo tenkou desku obalit hrany a natřít tabulovou barvou? Vymyslet to nějak jako nástěnku? Opět, obalíme hrany.

• Citovat
  • Upravit
578
24.8.22 14:07

Taky mame topeni u hraciho koutku v obyvaku a neprijde mi potreba to nejak resit, nenapadlo me. Popaleni nehrozi, topime minimalne a ani to neni teplota na popaleni a co do rozbiti hlavy se nejak zvlast nebojim. Respektive nastrahy pro maly torpeda jsou naprosto vsude a s tim se musime naucit zit a mit oci a usi vsude :D Zato opravdu bedlive hlidam okna, balkon, horke veci na lince a na plotne atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14574
24.8.22 14:22

Co nějakou ohradku, jak se dává ke krbum? Pokud ti jde o to, aby se dite neprastilo do žeber topení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.22 20:14

My máme také ohrádku u topení a nemáme ho nijak zakryté. Je pravda, že my nemáme takové to staré žebrované, ale hladké a v podstatě není o co by se syn bouchl. Myslím, že kdyby jsme tam dali nějaké zábradlí, jak to bývá např. ve školkách, tak to bude snad víc nebezpečné, než když tam není nic. A nějaké polštáře by syn od tama sundal a navíc to by se dalo jen mimo topnou sezónu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3874
25.8.22 18:12

Naše dítě si ve třech letech mezi topení a zeď napasovalo nohu. Nejdřív jsme se tomu smáli, ale fakt jsme ho nedokázali vyndat…!

Nakonec jsme volali hasiče, fakt. :oops: Byli nesmírně milí, dítě vyndali a vůbec nám nevynadali, ale zopakovat bych si to nechtěla… Bacha na ten prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24617
25.8.22 18:22

Spíš ohrádku, jako mají ve školkách, než to zastavět něčím celistvým. Nebo vy tam nikdy netopíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí