Ne-hračky pro mimino

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.8.22 11:27

Ne-hračky pro mimino

Zdravím, naše holka /8 měsíců/ má teď období, kdy si chce hrát se vším, co není hračka - hrnce, kapesníky, sluchátka, ovladače.. Zajímají mě rady a tipy, co za věci dát miminu na hraní, ať je to pro něj zajímavé a bezpečné, případně co kreativního bychom mohli vyrobit. Díky!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11793
21.8.22 11:35

U nás je oblíbené toto; Mala petka naplněna např rýží nebo barevnými korálky, (ale i prazdna) nebo tuba od šumivých vytaminu taky zaplněná něčím chrastivym, starý nefunkční ovladač, obal od vlhcenych ubrousků, jednorázová plinka (nepoužitá :wink:) kelímek od právě snědeného jogurtu, leták z obchodu (ráda trhá papír a muchla stránky ale musím na ni teda u toho koukat a jakmile začne strkat do pusy tak jí to beru) krabice od UM, karton od vajíček taktéž jakmile to začne zuzlat tak jí to severu ale ona si s tím hlavně háže…pak ráda zuzla lžičky a kartáčky na zuby, klíče (nechávám ji na hraní moje klíče z prace kde mám hodně různých plastových přívěsku)

Příspěvek upraven 21.08.22 v 11:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
21.8.22 11:36

Tak spis bych ji nenechala hrat si s vecmi, co muzou byt nebezpecne :nevim: noze, baterie, koralky, sklo…jinak ja dceru nechala prozkoumat vse..na hrani mela stary nefunkcni ovladac, klice od auta, co mival manzel kdysi, jinak co si kde vyhrabala, privesky na klice, moji starou penezenku s ruznyma zbytecnyma vernostnima kartama..varecky, hrnce a dlasi nacini z kuchyne, kozene naramky, bryle bez skel, retez na atromecek atd..i jsem ji to treba dala do krabice od bot a ona si to kramovala… nebo jsem treba nafoukla balonky a zavesila je na provazek, aby na ne dcera dosahla, s tim se zabavila dlouho vzdycky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
21.8.22 11:40
@Vladusxx píše:
U nás je oblíbené toto; Mala petka naplněna např rýží nebo barevnými korálky, (ale i prazdna) nebo tuba od šumivých vytaminu taky zaplněná něčím chrastivym, starý nefunkční ovladač, obal od vlhcenych ubrousků, jednorázová plinka (nepoužitá :wink:) kelímek od právě snědeného jogurtu, leták z obchodu (ráda trhá papír a muchla stránky ale musím na ni teda u toho koukat a jakmile začne strkat do pusy tak jí to beru) krabice od UM, karton od vajíček taktéž jakmile to začne zuzlat tak jí to severu ale ona si s tím hlavně háže…pak ráda zuzla lžičky a kartáčky na zuby, klíče (nechávám ji na hraní moje klíče z prace)Příspěvek upraven 21.08.22 v 11:38

Joo, to bylo taky super, meli jsme v male petce takove ruzove kaminky..nebo si jeste prebirala barevne testoviny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11793
21.8.22 11:41

@Melodie91 jj taky ji spíš nechávám ať si zkoumá a jakmile vidím že bere něco co by neměla (např. Začne kramovat odpadkový koš) tak ji odeženou :lol: taky ji teda odhanim od knihovny už mi pár stránek z knížek vytrvalá..tak sem začala aplikovat ty letáky 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11793
21.8.22 11:44

Ještě Kintera normální hračky třeba nahazu do nějaké krabice a ona si to kramuje..než to všechno vyndá vychází a prozkoumá to taky zabere dost času…a taky spolu přebírané prádlo. já ho skládám ona rozhazuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
21.8.22 12:05

To je úplně normální ;). Nechávám zkoumat, jen hlídám, aby to nebylo nebezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
21.8.22 12:24

@Vladusxx Na ty tuby od šumivých vitamínů bacha, taky jsme dávali, pak jednou přišla na to, jak to otevřít a podařilo se ji vypreparovat z víčka ty kuličky, taky je ochutnala, takže jsem rychle zjišťovala, co to tam vůbec je. No jedlé to není, ale toxické taky ne, ale ty kuličky jsem vysávala ještě po týdnu, vždy se nějaká zapadlá někde našla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11793
21.8.22 12:44

@Enitka víčka zalepuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
21.8.22 13:23

Kolíčky na prádlo v košíčku. To naše dcera milovala. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
7223
21.8.22 18:22
@Vladusxx píše:
U nás je oblíbené toto; Mala petka naplněna např rýží nebo barevnými korálky, (ale i prazdna) nebo tuba od šumivých vytaminu taky zaplněná něčím chrastivym, starý nefunkční ovladač, obal od vlhcenych ubrousků, jednorázová plinka (nepoužitá :wink:) kelímek od právě snědeného jogurtu, leták z obchodu (ráda trhá papír a muchla stránky ale musím na ni teda u toho koukat a jakmile začne strkat do pusy tak jí to beru) krabice od UM, karton od vajíček taktéž jakmile to začne zuzlat tak jí to severu ale ona si s tím hlavně háže…pak ráda zuzla lžičky a kartáčky na zuby, klíče (nechávám ji na hraní moje klíče z prace kde mám hodně různých plastových přívěsku)Příspěvek upraven 21.08.22 v 11:39

Vy bydlíte s nami :mrgreen:? Přesně, petka, ovladač, telefon, knížky, kabely, DVD. Dveře, krrabat na povrchy. Igelitky, noviny. krabice… Všechno krom hraček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11793
21.8.22 18:41

@Atisia asi jo :lol: jako hračky u nás taky ale tohle vždycky zabaví víc a na delší dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí