Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mela jsem tento vydržel 3 sezóny, ale nebyl pořád venku. Nakonec se utrhla klouzacka.
Měli jsme dva od Intexu, krokodýla a hrocha. Dvě tři sezony v pohodě, hrocha nakonec rozkousal pes, krokodýl už nevím, asi běžné opotřebení. Cena počítej pár stovek, do tisíce by ses měla vejít. Docela fajn věc, celkem se tam vyřádili i větší děti.
@Pidulka1991 děkuji 😊. Koukala jsem, ale jsou obrovské, mě osobně by to nevadilo, ale muž
že je to moc veliké, dáváme zahradu dohromady.. A tak bych chtěla něco.. Jak si poslala, nic velkého, nic malého a něco, na čem by se vyřadila dcerka a za rok i syn 😄. Děkuji 🙂
@Michelle_M právě toho se bojím, aby to vydrželo aspoň nejlépe rok 😏.. Četla jsem recenze, že to praská atd.. ![]()
Pořídila bych spíš nějaký typ obyčejného bazénku, který není nafukovací a k tomu obyč. malou plastovou skluzavku. Myslím, že to vydrží mnohonásobně déle a bude to víc funkční než mini nafukovací klouzačka jako součást bazénku.
@Anonymní píše:
@Pidulka1991 děkuji 😊. Koukala jsem, ale jsou obrovské, mě osobně by to nevadilo, ale mužže je to moc veliké, dáváme zahradu dohromady.. A tak bych chtěla něco.. Jak si poslala, nic velkého, nic malého a něco, na čem by se vyřadila dcerka a za rok i syn 😄. Děkuji 🙂
Měla jsem ho pro dceru te byly 2,5 když se kupoval. Ještě v tom řádili letos (5,5 a syn 2,5). To se utrhla klouzacka, ale zzalepila jsem jí. Nevím jestli to funguje, ještě jsme to nezkusili
. Máme ho u babičky(jsme u ní často) a ta ma i velký bazén, takže jsem se nedokopala k opravě dřív.
@Pidulka1991 píše:
Mela jsem tento vydržel 3 sezóny, ale nebyl pořád venku. Nakonec se utrhla klouzacka.
Mame uplne stejnej prvni rok. Tak jsem zvedava, jak dlouho vydrzi
prckovi se libi, ale na klouzacce dela jen kraviny, ze z ni uz parkrat vypadnul po hlave na zem. V zapalu kraveni si ale ani nevsimnul, ze vypadnul ![]()
Děkuji za Vaše nápady.. A jak to prosím jste nafoukli? Museli jste na to mít kompresor, nebo stačí obyc slapadlo?
Nemáte někdo zkušenost či jiné bazenky pro děti, kde je skluzavka a takové ty nafukovací bazenky? Moc děkuji za Vaše recenze či nápady na jiné takovéto bazenky 🙂. Chtěla bych něco levnějšího, nic extra drahé, přeci je to jen pro děti, co vydrží jen přes léto, nejlépe na dva roky 😃 🙂