Dětské vodní bazénky se skluzavkou..

Anonymní
3.8.22 09:28

Dětske vodní bazénky ze skluzavkou..

Nemáte někdo zkušenost či jiné bazenky pro děti, kde je skluzavka a takové ty nafukovací bazenky? Moc děkuji za Vaše recenze či nápady na jiné takovéto bazenky 🙂. Chtěla bych něco levnějšího, nic extra drahé, přeci je to jen pro děti, co vydrží jen přes léto, nejlépe na dva roky 😃 🙂

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20917
3.8.22 09:50

V lidlu teďka v letáku jsem něco viděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
3.8.22 09:54

Mela jsem tento vydržel 3 sezóny, ale nebyl pořád venku. Nakonec se utrhla klouzacka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14650
3.8.22 10:16

Měli jsme dva od Intexu, krokodýla a hrocha. Dvě tři sezony v pohodě, hrocha nakonec rozkousal pes, krokodýl už nevím, asi běžné opotřebení. Cena počítej pár stovek, do tisíce by ses měla vejít. Docela fajn věc, celkem se tam vyřádili i větší děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.22 10:21

@Pidulka1991 děkuji 😊. Koukala jsem, ale jsou obrovské, mě osobně by to nevadilo, ale muž :mrgreen: že je to moc veliké, dáváme zahradu dohromady.. A tak bych chtěla něco.. Jak si poslala, nic velkého, nic malého a něco, na čem by se vyřadila dcerka a za rok i syn 😄. Děkuji 🙂

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.22 10:22

@Michelle_M právě toho se bojím, aby to vydrželo aspoň nejlépe rok 😏.. Četla jsem recenze, že to praská atd.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
13775
3.8.22 10:25

Pořídila bych spíš nějaký typ obyčejného bazénku, který není nafukovací a k tomu obyč. malou plastovou skluzavku. Myslím, že to vydrží mnohonásobně déle a bude to víc funkční než mini nafukovací klouzačka jako součást bazénku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
3.8.22 11:00
@Anonymní píše:
@Pidulka1991 děkuji 😊. Koukala jsem, ale jsou obrovské, mě osobně by to nevadilo, ale muž :mrgreen: že je to moc veliké, dáváme zahradu dohromady.. A tak bych chtěla něco.. Jak si poslala, nic velkého, nic malého a něco, na čem by se vyřadila dcerka a za rok i syn 😄. Děkuji 🙂

Měla jsem ho pro dceru te byly 2,5 když se kupoval. Ještě v tom řádili letos (5,5 a syn 2,5). To se utrhla klouzacka, ale zzalepila jsem jí. Nevím jestli to funguje, ještě jsme to nezkusili :oops:. Máme ho u babičky(jsme u ní často) a ta ma i velký bazén, takže jsem se nedokopala k opravě dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
3.8.22 11:28
@Pidulka1991 píše:
Mela jsem tento vydržel 3 sezóny, ale nebyl pořád venku. Nakonec se utrhla klouzacka.

Mame uplne stejnej prvni rok. Tak jsem zvedava, jak dlouho vydrzi :) prckovi se libi, ale na klouzacce dela jen kraviny, ze z ni uz parkrat vypadnul po hlave na zem. V zapalu kraveni si ale ani nevsimnul, ze vypadnul :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.22 11:27

Děkuji za Vaše nápady.. A jak to prosím jste nafoukli? Museli jste na to mít kompresor, nebo stačí obyc slapadlo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino